Nilsson Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Też czekam z niecierpliwością,właśnie wizyta jest przesunięta na 19tą.Jak będą wieści to zaraz napiszę. Quote
Nilsson Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='danka1234']dobrze ze Fliperek juz weselszy ten podany link nie działa. Link się już otwiera http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=1570&Itemid=33 Quote
Nilsson Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Wizyta generalnie wypadła dobrze ,trzeba dograć kilka spraw i skonsultować z fundacją. Quote
Zofija Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 jofracy napisał(a):A zdjęcia Fliperka będą? Będą, jak mi Nilsson wyśle na maila to zaraz wstawię Quote
Zofija Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jutro Nilsson wszystko napisze, co i jak. Na razie jest w dt Quote
yunona Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Piękniutki jamniorek, tylko go schrupać, a jakie smutne, pytające oczka ma.;) Niedługo będzie wesoły :) Quote
jofracy Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 No Jamniorku jeszcze tylko troszkę i mam nadzieję zobaczymy iskierkę radości w Twoich oczkach :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Cieszę się, że dla Fliperka wszystko jest już na dobrej drodze! Fliperek jest sliczniusi i oczka ma takie ufne... Quote
Nilsson Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 yunona napisał(a):Piękniutki jamniorek, tylko go schrupać, a jakie smutne, pytające oczka ma.;) Niedługo będzie wesoły :) Te oczka to już taka jego uroda ,jest wesoły i zaczyna rozrabiać,ale nie grożnie:lol: Quote
Nilsson Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Dzisiaj zapadła decyzja co do przyszłości Flipera.Były sprawdzane dwa chętne domy,jeden w Łomiankach i drugi w Krakowie.Obie rodziny w porządku,jednak zdecydowaliśmy się na Kraków ze względu na odległość no i Pan przyjedzie po niego osobiście.Wizytę p/a zrobiła moja siostrzenica i zapowiedziała ,że drugą zrobi już bez zapowiedzi na co Pan się zgodził:lol:.Jak wszystko dobrze będzie to jesteśmy umówieni na środę.Fliperek przytył,ma apetyt,kupki piękne:-o i myślę ,ze może spokojnie jechać do nowego domku.A tak na marginesie to dziabnął moją szwagierkę w rękę.:evil_lol: Quote
danka1234 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 cudnei ze juz bedzie miał swój własny domek szwagierka sobie zasłuzyła?czy robaczkowi już rózki rosną? Quote
Nilsson Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 danka1234 napisał(a):cudnei ze juz bedzie miał swój własny domek szwagierka sobie zasłuzyła?czy robaczkowi już rózki rosną? Za bardzo nie zasłużyła bo chciała go pogłaskać,ale ja też miałam rękę przy nim i chyba mnie bronił i nie chciał żeby go dotykała,widziała go pierwszy raz.Miała dobry refleks i obyło się bez przelewu krwi. Quote
Mika31 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 cudny jest wygląda jak klon mojego Maks szkoda ze mam tak pokopaną historie bo inaczej też bym starała się o adopcje Quote
yunona Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 To trzymamy kciuki za domek w Krakowie :) Quote
Isadora7 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 yunona napisał(a):To trzymamy kciuki za domek w Krakowie :) dopinam się do kciuków. Na SOS zmienię mu status jak już będzie w domku Quote
Sarunia-Niunia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs:I ja się podłączam:thumbs::thumbs::thumbs: A Kraków ode mnie tylko ok km:eviltong: Quote
Nilsson Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a)::thumbs::thumbs::thumbs:I ja się podłączam:thumbs::thumbs::thumbs: A Kraków ode mnie tylko ok km:eviltong:Zapamiętam sobie,będę miała kogo wysłać na wizytę po/adopcyjną:evil_lol: Quote
Recommended Posts