Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yunona napisał(a):
Piękniutki jamniorek, tylko go schrupać, a jakie smutne, pytające oczka ma.;) Niedługo będzie wesoły :)

Te oczka to już taka jego uroda ,jest wesoły i zaczyna rozrabiać,ale nie grożnie:lol:

Posted

Dzisiaj zapadła decyzja co do przyszłości Flipera.Były sprawdzane dwa chętne domy,jeden w Łomiankach i drugi w Krakowie.Obie rodziny w porządku,jednak zdecydowaliśmy się na Kraków ze względu na odległość no i Pan przyjedzie po niego osobiście.Wizytę p/a zrobiła moja siostrzenica i zapowiedziała ,że drugą zrobi już bez zapowiedzi na co Pan się zgodził:lol:.Jak wszystko dobrze będzie to jesteśmy umówieni na środę.Fliperek przytył,ma apetyt,kupki piękne:-o i myślę ,ze może spokojnie jechać do nowego domku.A tak na marginesie to dziabnął moją szwagierkę w rękę.:evil_lol:

Posted

danka1234 napisał(a):
cudnei ze juz bedzie miał swój własny domek
szwagierka sobie zasłuzyła?czy robaczkowi już rózki rosną?

Za bardzo nie zasłużyła bo chciała go pogłaskać,ale ja też miałam rękę przy nim i chyba mnie bronił i nie chciał żeby go dotykała,widziała go pierwszy raz.Miała dobry refleks i obyło się bez przelewu krwi.

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
:thumbs::thumbs::thumbs:I ja się podłączam:thumbs::thumbs::thumbs:
A Kraków ode mnie tylko ok km:eviltong:
Zapamiętam sobie,będę miała kogo wysłać na wizytę po/adopcyjną:evil_lol: