danka1234 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tyle ze ten transport byłby byc moze mozliwy tylko 7 grudnia (kontaktowałam z osoba oferującą transport) no i trzeba by było dowiezc psa do Opola. Takie były byl realia transportowe na ten czas. http://www.dogomania.pl/threads/218847-oferuj%C4%99-transport-4-grudnia-trasa-pomorze-Opole-oraz-7-grudnia-Opole-pomorze Quote
Sarunia-Niunia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Boże Drogi! Jaki Bieduleczek!!! Jestem i w miare mozliwości bedę zaglądać, i tez pomoge w ogłoszeniach! Quote
Nilsson Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Mam chętną rodzinę na Fliperka.:multi::multi:Państwo są z Łomianek pod Warszawą ,będziemy potrzebowali kogoś do wizyty pa.Jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę:lol:.Strasznie się cieszę i mam nadzieję ,że małemu się poszczęści.Jutro postaram się go zabrać. Quote
Isadora7 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Nilsson']Mam chętną rodzinę na Fliperka.:multi::multi:Państwo są z Łomianek pod Warszawą ,będziemy potrzebowali kogoś do wizyty pa.Jeżeli możecie kogoś polecić to bardzo proszę:lol:.Strasznie się cieszę i mam nadzieję ,że małemu się poszczęści.Jutro postaram się go zabrać.[/QUOTE] super express mozę w tytule wątku napisz zę szuka sie kogos z Łomianek Quote
danka1234 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 super wiesci,oby sie udało z tym domkiem. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Z Łomianek jest Lavinia ale niewiem czy bywa na dogo. Quote
rasowa2410 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Życzę powodzenia! ;) Flipuś- taki przystojniak, że ho ho! Quote
feliksik Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 oby udało się z rodzinką chętną, gdyby nie to zaraz zwołam tu też soboz od jamniczków Quote
Celina12 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Też trzymam kciuki....Bidulek chudziutki.... Quote
Mika31 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ciocie a tu szukaliście http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=54®ion=0 Quote
Nilsson Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Dziękuje wszystkim za wskazówki i informacje .Cały czas szukamy. Quote
Nilsson Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Mika31']ciocie a tu szukaliście http://mapapomocy.dogomania.pl/region2.php?cid=54®ion=0 Super strona! Nie wiedziałam ,że taka istnieje:lol:.Dzięki Quote
Zofija Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Właśnie jedziemy po Flippera i wieziemy do Nilssona Quote
Nilsson Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Fliperek jest już u mnie.Wie do czego służy samochód,grzecznie wsiadł ,wtulił pyszczek w Zofije i tak dojechaliśmy.Jest baaaardzo chudy,zdjęcia tego nie oddają.Zjadł ze smakiem,a teraz idę trochę kosmetyki mu zrobić bo bardzo brudny i cuchnie:evil_lol:.Nadal szukamy kogoś do wizyty w Łomiankach. Quote
Nilsson Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Chciałam zabrać Fliperka do salonu"WESTI" i wykąpać ale on tak wtulił się w posłanko i nie dał się ruszyć,bał się chyba żebym go gdzieś nie wywiozła .No i rano Pani Anetka przyjedzie do mnie i doprowadzimy kawalera do porządku.Zdjęcia będą. Quote
danka1234 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 cudnie ze opuścił schronisko i może przeczekać w domu. Quote
Zofija Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 na razie na tym kończą się moje możlwiości reszta jutro. Flipper jest bardzo chudy. Naprawdę bardzo. Był bardzo spokojny, wtulił się śmierdziuch we mnie ( a ja byłam przed wizytą u lekarza:)). Dobrze, ze wyszedł. Dea mi zgłosiła, ze jest w bardzo złym stanie. Generalnie-tak słyszałam- bo nie jestem znawcą- że ponoć jamniki i boksery radzą sobie najgorzej w schronisku. Ja miałam Snupa(jamnior) po 4 letnim pobycie w schronie i chyba następnego by już nie dożył. ALE JEGO CHARAKTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do dzisiaj mam bliznę;) Quote
JamniczaRodzina. Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kochany biedulek teraz jest już bezpieczny. Quote
Recommended Posts