Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Podnoszę wątek, szkoda malutkiej do schroniska! Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A czy ktoś może zajrzeć czy jest jakiś odzew na FB, ja mam zablokowany w pracy, także do 16:00 nie sprawdzę http://www.facebook.com/events/211134162296488/ Quote
Patmol Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 żadnej konkretnej propozycji nie ma dopisz może w tytule -Strzegom-może ktoś stamtąd zwróci uwage Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Patmol']żadnej konkretnej propozycji nie ma dopisz może w tytule -Strzegom-może ktoś stamtąd zwróci uwage[/QUOTE] ja nie mogę bo wątek tutaj to Mart, a wydarzenie na FB nie było robione przeze mnie.Cholera czarno to widzę:-( Quote
mmd Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Marta1990']Kurcze niestety bardzo wielki problem ;( koleżanka właśnie przyniosła mi szczeniaka z powrotem bo jej tato się nie zgodził ;( A jeszcze nie dawno zarzekała się ,że się tato zgodzi :( Jutro z rana idę prosić znajomą by go do kurnika przyjęła . Jejku sytuacja bez wyjścia. Za tydzień bym mogła przejąć , ale tylko na 7 dni[/QUOTE] No to nie jest dobrze. A ta łapka? Co z nią? Widać, że go boli? Bo jeśli to złamanie to powinien wet go obejrzeć. Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 ja się boje, żeby go nikt z tamtąd nie wypuścił ,albo nie zadzwonił po straż miejską , tam każdy go może otworzyć ta działka jest pod lasem, nie miałam czasu by go zanieść do kurnika mojej znajomej , to jest daleko stąd, choć to też nie jest pewne, że się zgodzi ;( Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Marta mówiła, że to wygląda jak by miał coś z bioderkiem, ale biega praktycznie normalnie i chodzi też-tyle wiem z opowieści.Może Marta1990 pójdzie z nim do weta, ale jeżeli nic się dzisiaj nie znajdzie to zostanie odwieziony do schronuJa jeszcze szuakam w Wałbrzychu wśród znajomych-może ktoś się zgodzi. Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Marta1990']ja się boje, żeby go nikt z tamtąd nie wypuścił ,albo nie zadzwonił po straż miejską , tam każdy go może otworzyć ta działka jest pod lasem, nie miałam czasu by go zanieść do kurnika mojej znajomej , to jest daleko stąd, choć to też nie jest pewne, że się zgodzi ;([/QUOTE] To pieska może tam już nie być, kiedy bedziesz mogla sprawdzić czy on tam jest??? Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 zadzwonie do tej koleżanki co miała go wziąć , by sprawdziła jak wróci ze szkoły . Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Mam BDT w Wałbrzychu!!!!Dom z doświadczeniem.Szczegóły później, sprawdzcie koniecznie czy mały jest. Ja go zabiorę dziś ze Strzegomia, pojadę do weta i dalej do BDT.Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe na wizyte u weta!!Cioteczki pomożecie? Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Satrina']Mam BDT w Wałbrzychu!!!!Dom z doświadczeniem.Szczegóły później, sprawdzcie koniecznie czy mały jest. Ja go zabiorę dziś ze Strzegomia, pojadę do weta i dalej do BDT.Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe na wizyte u weta!!Cioteczki pomożecie?[/QUOTE] pomozemy!!!!! Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 oo jak super !! pomożemy! koleżanka powinna wiedzieć o 16 a ja mam do 17.30 czyli o 19 moge go z działki wziąć Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Marta1990']oo jak super !! pomożemy! koleżanka powinna wiedzieć o 16 a ja mam do 17.30 czyli o 19 moge go z działki wziąć[/QUOTE] nie moge sie dodzwonic do Ciebie, zadzwon do mnie! Quote
Patmol Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 to teraz go trzeba wziąć z tego miejsca, gdzie nie jest bezpieczny i przetrzymać -do czasu DT DT od dzisiaj? od jutra? Quote
fiorsteinbock Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Satrina']Mam BDT w Wałbrzychu!!!!Dom z doświadczeniem.Szczegóły później, sprawdzcie koniecznie czy mały jest. Ja go zabiorę dziś ze Strzegomia, pojadę do weta i dalej do BDT.Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe na wizyte u weta!!Cioteczki pomożecie?[/QUOTE] Boze! Uratowalas go... Na FB nadal nic konkretnego :( Napisze, ze ma juz DT aby nie pisali jakis komentarzy. Quote
fiorsteinbock Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Marta1990']oo jak super !! pomożemy! koleżanka powinna wiedzieć o 16 a ja mam do 17.30 czyli o 19 moge go z działki wziąć[/QUOTE] a nie mozna wczesniej? on do 19 tam bedzie sam? a co z jedzeniem czy piciem? Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Koleżanka ma go wziąc do weterynarza ok 16 i dać mu jeść i pić a potem zanieść z powrotem niestety ma coś z głośnikiem i trudno się z nią dogadać. Quote
Patmol Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 a nie mogłaby go u siebie przetrzymać? od kiedy DT? Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 tato ją wczoraj wyrzucił z nim z domu , jeżeli będzie o 16 to do 19 myśle ,że będzie bo raczej z rana się boje bo ludzie łażą po ogródkach a w nocy to już rzadziej . Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='fiorsteinbock']a nie mozna wczesniej? on do 19 tam bedzie sam? a co z jedzeniem czy piciem?[/QUOTE] on od godziny 7 tam siedzi jedzenie i picie ma gdyby nie Sartina to siedziałby tam do czasu transportu do schronu ;( Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 on musi byc odrobaczony i sprawdzony przed DT, bo inaczej DT go nie weżmie tam sa inne psiaki Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 pisałam ,że koleżanka pójdzie dzisiaj z nim do weta zadzwonie do niej po 16 co i jak odrobaczy go i odpchli Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 odrobacza sie na czczo, podawanie tabletki o 16stej nie ma sensu. Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Czyli szczeniak dzisiaj nie jedzie ;( Quote
Recommended Posts