Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patmol']żadnej konkretnej propozycji nie ma
dopisz może w tytule -Strzegom-może ktoś stamtąd zwróci uwage[/QUOTE]
ja nie mogę bo wątek tutaj to Mart, a wydarzenie na FB nie było robione przeze mnie.Cholera czarno to widzę:-(

Posted

[quote name='Marta1990']Kurcze niestety bardzo wielki problem ;( koleżanka właśnie przyniosła mi szczeniaka z powrotem bo jej tato się nie zgodził ;( A jeszcze nie dawno zarzekała się ,że się tato zgodzi :( Jutro z rana idę prosić znajomą by go do kurnika przyjęła . Jejku sytuacja bez wyjścia.
Za tydzień bym mogła przejąć , ale tylko na 7 dni[/QUOTE]
No to nie jest dobrze.
A ta łapka? Co z nią? Widać, że go boli? Bo jeśli to złamanie to powinien wet go obejrzeć.

Posted

ja się boje, żeby go nikt z tamtąd nie wypuścił ,albo nie zadzwonił po straż miejską , tam każdy go może otworzyć ta działka jest pod lasem, nie miałam czasu by go zanieść do kurnika mojej znajomej , to jest daleko stąd, choć to też nie jest pewne, że się zgodzi ;(

Posted

Marta mówiła, że to wygląda jak by miał coś z bioderkiem, ale biega praktycznie normalnie i chodzi też-tyle wiem z opowieści.Może Marta1990 pójdzie z nim do weta, ale jeżeli nic się dzisiaj nie znajdzie to zostanie odwieziony do schronuJa jeszcze szuakam w Wałbrzychu wśród znajomych-może ktoś się zgodzi.

Posted

[quote name='Marta1990']ja się boje, żeby go nikt z tamtąd nie wypuścił ,albo nie zadzwonił po straż miejską , tam każdy go może otworzyć ta działka jest pod lasem, nie miałam czasu by go zanieść do kurnika mojej znajomej , to jest daleko stąd, choć to też nie jest pewne, że się zgodzi ;([/QUOTE]
To pieska może tam już nie być, kiedy bedziesz mogla sprawdzić czy on tam jest???

Posted

Mam BDT w Wałbrzychu!!!!Dom z doświadczeniem.Szczegóły później, sprawdzcie koniecznie czy mały jest. Ja go zabiorę dziś ze Strzegomia, pojadę do weta i dalej do BDT.Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe na wizyte u weta!!Cioteczki pomożecie?

Posted

[quote name='Satrina']Mam BDT w Wałbrzychu!!!!Dom z doświadczeniem.Szczegóły później, sprawdzcie koniecznie czy mały jest. Ja go zabiorę dziś ze Strzegomia, pojadę do weta i dalej do BDT.Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe na wizyte u weta!!Cioteczki pomożecie?[/QUOTE]

pomozemy!!!!!

Posted

[quote name='Marta1990']oo jak super !! pomożemy! koleżanka powinna wiedzieć o 16 a ja mam do 17.30 czyli o 19 moge go z działki wziąć[/QUOTE]
nie moge sie dodzwonic do Ciebie, zadzwon do mnie!

Posted

[quote name='Satrina']Mam BDT w Wałbrzychu!!!!Dom z doświadczeniem.Szczegóły później, sprawdzcie koniecznie czy mały jest. Ja go zabiorę dziś ze Strzegomia, pojadę do weta i dalej do BDT.Teraz będzie potrzebne wsparcie finansowe na wizyte u weta!!Cioteczki pomożecie?[/QUOTE]
Boze!
Uratowalas go... Na FB nadal nic konkretnego :( Napisze, ze ma juz DT aby nie pisali jakis komentarzy.

Posted

[quote name='Marta1990']oo jak super !! pomożemy! koleżanka powinna wiedzieć o 16 a ja mam do 17.30 czyli o 19 moge go z działki wziąć[/QUOTE]
a nie mozna wczesniej? on do 19 tam bedzie sam? a co z jedzeniem czy piciem?

Posted

tato ją wczoraj wyrzucił z nim z domu , jeżeli będzie o 16 to do 19 myśle ,że będzie bo raczej z rana się boje bo ludzie łażą po ogródkach a w nocy to już rzadziej .

Posted

[quote name='fiorsteinbock']a nie mozna wczesniej? on do 19 tam bedzie sam? a co z jedzeniem czy piciem?[/QUOTE]

on od godziny 7 tam siedzi jedzenie i picie ma gdyby nie Sartina to siedziałby tam do czasu transportu do schronu ;(