Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Patmol']a w jakim mieście jest ten szczeniak?[/QUOTE] Szczeniak jest w Strzegomiu między Świdnicą a Wrockiem. Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Patmol']może dopisać w tytule -Strzegom[/QUOTE] To może tylko Marta zrobić, bo ona wątek zakładała. Quote
mari23 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Oby Drzagodha mogła mu pomóc.... biedny maluszek :( dobrze, że nie zginął pod kołami pociągu Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Póki co nie ma żadnych informacji, napisałam maila do Drzagodhy... Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Znacie kogoś kto by zrobił wydarzenie na FB?????? Quote
mari23 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Satrina']Znacie kogoś kto by zrobił wydarzenie na FB??????[/QUOTE] ja nie potrafię, ale Ladymonia0610 - ona i potrafi, i niedaleko Strzegomia mieszka już do niej napisałam Quote
Ladymonia0610 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Robie wydarzenie ..Ale z konta Stowarzyszenia co mam napisać..Pilny tymczas? Quote
Ladymonia0610 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 MAM TAKIE OGŁOSZENIE Z MOJEGOPUPILA Chętnie podejmę się opieki nad Państwa psem, kotem czy gryzoniem. W zakres ten wchodzi opieka w moim domu, w domu właściciela oraz podstawowa pielęgnacja. Współpraca zarówno jednorazowo jak i na czas dłuższy. Jestem magistrem biologii ze specjalnością zoologia. Jestem osobą odpowiedzialną z kilkuletnim doświadczeniem w opiece nad zwierzętami. Pamiętam, o ich specyficznych potrzebach, posiadam wiedzę na temat psychiki i podstaw szkolenia. Posiadam certyfikat profesjonalnego opiekuna zwierząt. 512942512 Quote
Ladymonia0610 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://www.facebook.com/events/211134162296488/ Quote
mari23 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Ladymonia0610']http://www.facebook.com/events/211134162296488/ Dziękuję Monisiu!!! dam znać Marince, niech spokojnie je obiadek, bo też obiecała zrobić :) Quote
Marinka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='mari23']Dziękuję Monisiu!!! dam znać Marince, niech spokojnie je obiadek, bo też obiecała zrobić :)[/QUOTE] Jestem i ja...już po obiadku :) Wejdę więc i pozapraszam znajomych :) Quote
mari23 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Marinka']Jestem i ja...już po obiadku :) Wejdę więc i pozapraszam znajomych :)[/QUOTE] tak mało zjadłaś, czy tak szybciutko jadłaś? ;) jeszcze przedwczoraj miałam telefon z zapytaniem o szczeniaczka, ogłaszaliśmy niedawno siódemkę.... może ktos jeszcze zadzwoni, podajcie mi na PW telefon osoby, do której przekierować ewentualny chętny domek Quote
Macia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja oferowałam tymczas dla szczeniaka, ale dzisiaj przyjechały do mnie dwa. Teraz zależy jak szybko znajdą dom. Będę obserwować wątek. Quote
mmd Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Macia']Ja oferowałam tymczas dla szczeniaka, ale dzisiaj przyjechały do mnie dwa. Teraz zależy jak szybko znajdą dom. Będę obserwować wątek.[/QUOTE] A Ty już na stałe w PL? Dobrze wiedzieć... Quote
Macia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Tak, trochę mi się plany zmieniły i zostaję w Polsce. Nie obiecuję, ale na mojego ostatniego szczeniora było sporo chętnych. Jeśli choć jeden z aktualnych znajdzie dom, a szczeniak jeszcze będzie szukać DT to dam znać. Quote
Igiełka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jestem :) oby udało się znależć tymczas Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Dzięki kochane,że jesteście i za FB. Numer do Marty1990 podsyłam na PW-ona znalazła szczeniaka i ten teraz jest u jej koleżanki. Quote
Drzagodha Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jestem. Czy go wezmę na DT w tym momencie nie odpowiem, ponieważ muszę przedyskutować z rodziną, czy następnego szczyla w domu zniosą. Bo już jednego tymczasa mam. Gdyby to ode mnie zależało, to mógłby przyjeżdżać, niestety muszę się liczyć ze zdaniem domowników. Wiadomo co z tą jego łapką? Jeszcze jedno pytanie - czy w razie czego, za ten tydzień Marto1990 mogłabyś go wziąć na DT? I jeśli tak to na jak długo? Większe możliwości jako DT będę miała niestety dopiero na wiosnę... Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Drzagodha']Jestem. Czy go wezmę na DT w tym momencie nie odpowiem, ponieważ muszę przedyskutować z rodziną, czy następnego szczyla w domu zniosą. Bo już jednego tymczasa mam. Gdyby to ode mnie zależało, to mógłby przyjeżdżać, niestety muszę się liczyć ze zdaniem domowników. Wiadomo co z tą jego łapką? Jeszcze jedno pytanie - czy w razie czego, za ten tydzień Marto1990 mogłabyś go wziąć na DT? I jeśli tak to na jak długo? Większe możliwości jako DT będę miała niestety dopiero na wiosnę...[/QUOTE] DZięki za pojawienie się na wątku, Marta1990 mam nadzieję, że pojawisz się dzisiaj na dogo. Quote
Drzagodha Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mały na 3 dni we Wrocławiu jest, tak? Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Drzagodha']Mały na 3 dni we Wrocławiu jest, tak?[/QUOTE] Chyba w Strezgomiu, albo we Wrocku nie jestem pewna.Marta1990 będzie dopiero koło 22:00 w domu, więc ma się jeszcze tu pokazać i wszystko napisać. Quote
Marta1990 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Kurcze niestety bardzo wielki problem ;( koleżanka właśnie przyniosła mi szczeniaka z powrotem bo jej tato się nie zgodził ;( A jeszcze nie dawno zarzekała się ,że się tato zgodzi :( Jutro z rana idę prosić znajomą by go do kurnika przyjęła . Jejku sytuacja bez wyjścia. Za tydzień bym mogła przejąć , ale tylko na 7 dni Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 TO mega problem!!!!!Marta1990 zmień przede wszystkim tytuł,że potrzebny DT na już. Quote
Marta1990 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Zaniosłam go dzisiaj rano do altanki kurcze on tam biedak do jutra musi zostać ;( Ja jestem teraz w szkole błagam o rozsyłanie wątku i jakiś tymczas ;( Quote
Recommended Posts