Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Satrina']Znacie kogoś kto by zrobił wydarzenie na FB??????[/QUOTE]

ja nie potrafię, ale Ladymonia0610 - ona i potrafi, i niedaleko Strzegomia mieszka

już do niej napisałam

Posted

MAM TAKIE OGŁOSZENIE Z MOJEGOPUPILA

Chętnie podejmę się opieki nad Państwa psem, kotem czy gryzoniem. W zakres ten wchodzi opieka w moim domu, w domu właściciela oraz podstawowa pielęgnacja. Współpraca zarówno jednorazowo jak i na czas dłuższy. Jestem magistrem biologii ze specjalnością zoologia. Jestem osobą odpowiedzialną z kilkuletnim doświadczeniem w opiece nad zwierzętami. Pamiętam, o ich specyficznych potrzebach, posiadam wiedzę na temat psychiki i podstaw szkolenia. Posiadam certyfikat profesjonalnego opiekuna zwierząt.

512942512

Posted

[quote name='mari23']Dziękuję Monisiu!!!
dam znać Marince, niech spokojnie je obiadek, bo też obiecała zrobić :)[/QUOTE]

Jestem i ja...już po obiadku :) Wejdę więc i pozapraszam znajomych :)

Posted

[quote name='Marinka']Jestem i ja...już po obiadku :) Wejdę więc i pozapraszam znajomych :)[/QUOTE]

tak mało zjadłaś, czy tak szybciutko jadłaś? ;)

jeszcze przedwczoraj miałam telefon z zapytaniem o szczeniaczka, ogłaszaliśmy niedawno siódemkę.... może ktos jeszcze zadzwoni, podajcie mi na PW telefon osoby, do której przekierować ewentualny chętny domek

Posted

[quote name='Macia']Ja oferowałam tymczas dla szczeniaka, ale dzisiaj przyjechały do mnie dwa. Teraz zależy jak szybko znajdą dom. Będę obserwować wątek.[/QUOTE]
A Ty już na stałe w PL? Dobrze wiedzieć...

Posted

Tak, trochę mi się plany zmieniły i zostaję w Polsce. Nie obiecuję, ale na mojego ostatniego szczeniora było sporo chętnych. Jeśli choć jeden z aktualnych znajdzie dom, a szczeniak jeszcze będzie szukać DT to dam znać.

Posted

Jestem. Czy go wezmę na DT w tym momencie nie odpowiem, ponieważ muszę przedyskutować z rodziną, czy następnego szczyla w domu zniosą. Bo już jednego tymczasa mam. Gdyby to ode mnie zależało, to mógłby przyjeżdżać, niestety muszę się liczyć ze zdaniem domowników.

Wiadomo co z tą jego łapką?

Jeszcze jedno pytanie - czy w razie czego, za ten tydzień Marto1990 mogłabyś go wziąć na DT? I jeśli tak to na jak długo?

Większe możliwości jako DT będę miała niestety dopiero na wiosnę...

Posted

[quote name='Drzagodha']Jestem. Czy go wezmę na DT w tym momencie nie odpowiem, ponieważ muszę przedyskutować z rodziną, czy następnego szczyla w domu zniosą. Bo już jednego tymczasa mam. Gdyby to ode mnie zależało, to mógłby przyjeżdżać, niestety muszę się liczyć ze zdaniem domowników.

Wiadomo co z tą jego łapką?

Jeszcze jedno pytanie - czy w razie czego, za ten tydzień Marto1990 mogłabyś go wziąć na DT? I jeśli tak to na jak długo?

Większe możliwości jako DT będę miała niestety dopiero na wiosnę...[/QUOTE]

DZięki za pojawienie się na wątku, Marta1990 mam nadzieję, że pojawisz się dzisiaj na dogo.

Posted

[quote name='Drzagodha']Mały na 3 dni we Wrocławiu jest, tak?[/QUOTE]

Chyba w Strezgomiu, albo we Wrocku nie jestem pewna.Marta1990 będzie dopiero koło 22:00 w domu, więc ma się jeszcze tu pokazać i wszystko napisać.

Posted

Kurcze niestety bardzo wielki problem ;( koleżanka właśnie przyniosła mi szczeniaka z powrotem bo jej tato się nie zgodził ;( A jeszcze nie dawno zarzekała się ,że się tato zgodzi :( Jutro z rana idę prosić znajomą by go do kurnika przyjęła . Jejku sytuacja bez wyjścia.
Za tydzień bym mogła przejąć , ale tylko na 7 dni