Pola17 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 NO i . rudzia z dogo kilka wolontariuszek itp bendzie działam pełna para ata napisał(a):Masz już 5 osób to ja będę nr 6 :) xxxx52. co do wyjazdu suczek, podałaś mi suche info.... nawet nie znałam daty wyjazdu ..... liczę na to , że pomożesz mi w wyadoptowaniu kotek z działki, które obecnie są chore i nikt oprócz jednej pani i mnie się nimi nie interesuje.... to, że nie odzywam się na dogo nie znaczy że nic nie robię, dopiero przeżyłam śmierć małej koteczki, którą wychowywałam butelką ..... aby jechać do schroniska muszę wiedzieć, że coś wyjedzie w innym wypadku się do niego nie wybieram (czytaj, za duży stres dla mnie) xxxx52 zacznij w końcu szanować ludzi, którzy w mniejszy lub większy sposób starają się pomagać zwierzętom....... Quote
Kapsel Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dziewczyny prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gniezno, kto jest z Gniezna???? Wysyłam watek i proszę o pomoc dla zaginionej bokserki:-( http://www.dogomania.pl/threads/213736-Zagin%C4%99%C5%82-bokserka-okolice-Gniezna-ratunku!!!!!!!!!!!!?p=17537263#post17537263 Quote
Drzagodha Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Kapsel']Dziewczyny prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gniezno, kto jest z Gniezna???? Wysyłam watek i proszę o pomoc dla zaginionej bokserki:-( http://www.dogomania.pl/threads/213736-Zagin%C4%99%C5%82-bokserka-okolice-Gniezna-ratunku!!!!!!!!!!!!?p=17537263#post17537263 To masz całą listę z wyszukiwarki: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1314649857-4e39cb864cc98247085c1aa0da9eda6e022dde74&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Gniezno&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Z tego wątku na pewno ata ;) Quote
sunshine Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Poproszę jakiś kontakt do koordynatora akcji, dziewczyna z Wrześni chciała by pomóc, w ubiegłym roku byłą wolontariuszką w Poznaniu Quote
Kapsel Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Drzagodha']To masz całą listę z wyszukiwarki: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1314649857-4e39cb864cc98247085c1aa0da9eda6e022dde74&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Gniezno&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Z tego wątku na pewno ata ;) Bardzo dziękuję. Boksia juz sie odnalazła, uffff :shake: Quote
Pola17 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 koordynatorem zerwijmy łańcuchy jestem ja podaje namiary na siebie 513353687 lub sylwia12534@o2.pl gg 24843972 :razz::razz::razz: Quote
sunshine Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 oki to wysyłam:) byc może tez bede mogłą pomóc, ale najpierw musze znac plan zajec w szkole... :) Quote
Pola17 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dostałam e mail wyjezdam na 2/4/ dni ratowac psy wiec pisz na tel Quote
xxxx52 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 czy sa osoby z okolic Wrzesni co interesuja sie psami ze schroniska? Co u nich slychac? czy sa jakies w wielkiej potrzebie? moze jakies nowe zdjecia beda przedstawione na watku? Quote
Pola17 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 18 Wrzesnia godz 13 rynek we Wrzesni akcja zerwijmy łancuchy zapraszam Quote
sunshine Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 wpadnę:) pomóc jakoś? nie mam szkoły, mam niedzielę wolną służę ;) Quote
Kosmos Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mam nadzieję, że ludzie z Wrześni i okolic nie zawiodą, bo nie wypada. Pokażmy, że los bezdomnych zwierząt, nie jest nam obojętny.Do zobaczenia Quote
ata Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kosmos napisał(a):Mam nadzieję, że ludzie z Wrześni i okolic nie zawiodą, bo nie wypada. Pokażmy, że los bezdomnych zwierząt, nie jest nam obojętny.Do zobaczenia Niestety bardzo zawiedli............... !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kosmos Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Tak, zawiedli i to bardzo. Przyjechali ludzie specjalnie z Poznania, tracili swój cenny czas i pieniądze( benzyna, opłata autostrady, transparenty, itp i itd) a ludzie z okolic, nie mieli czasu po prostu przyjść na gotowe. Ale wiecie, kogo mi najbardziej zal ? Piesków w schronisku, nie was. Bo jeżeli mają takich troskliwych opiekunów z okolic, to wyrazy współczucia. My w sumie nie żałujemy, że byliśmy, bo pokazaliśmy, jak należy działać, aby obudzić Wrześnię. A poza tym, pojawiła się cudowna młodzież, która może godniej, będzie reprezentowała wolontariat we Wrześni. Tylko szkoda, ze nie miała pozytywnego przykładu, jak należy walczyć o prawa zwierząt. Wstyd. Quote
ANETTTA Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 przykro mi ..................ile psiaków w schronisku czeka /////// Quote
ata Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='ANETTTA']przykro mi ..................ile psiaków w schronisku czeka /////// Myślę, że nie wiecej niż 100...... jest fajna fokstrierka, dobermanka, haski i malamut ...... Oprócz tego sporo dużych psiaków i kilka nowych małych w różnym topniu zużycia .... Obecnie schronisko wygląda bardzo ładnie, całe odnowione. Dwa pomieszczenia,które wcześniej były w najgorszym stanie teraz zostały ocieplane i będą wyłożone kafelkami. Jest nowy piec na gaz, oraz pomieszczenie na chłodnię. Dodam, że gdyby nie uczennice szkoły podstawowej z Witkowie (oddalonego od Wrześni ok 25km) nie byłoby komu trzymać transparentów........ [SIZE=3] weege i jej koleżance z Wrześni dziękujemy za przybycie z psiakiem Quote
Drzagodha Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='ata']jest fajna fokstrierka, dobermanka, haski i malamut ...... No to już nadzieję dobermana informować ;) Osobiście doczynienia jeszcze z nimi nie miałam, ale z tego co wiem, bardzo pomagają. Quote
Pola17 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 http://img23.imageshack.us/img23/9198/18wrzesnia235.jpg Quote
xxxx52 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Aneta ,u pieskow wszystko okey? Przekazalas o dobermanie? Kojce mozna zabrac 4 Quote
xxxx52 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Pola17 napisał(a):http://img23.imageshack.us/img23/9198/18wrzesnia235.jpg Tak sie staralyscie ,a takie male zaiteresowanie mieszkancow Wrzesini.jaki "Pan"taki kram.Media sie chociaz wywiazaly z obeicanek? Quote
Kosmos Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Na razie nie, znaczy prasa albo bojaźliwa albo nierzetelna. Zobaczymy. Napisałam do Wiadomości wrzesińskich, na razie bez odzewu. Tylko ciekawe, gdzie te walczące osoby o schronisko się podziały ? O Wrześni na razie cicho, ale my swój monitoring mamy. A gdzie Myszka Miki ? Ona ponoć zbiera na wirtualnego opiekuna i co dalej z tymi pieniędzmi ? A można prosić o rozliczenia gdzie, komu i za co ? Quote
Zyga Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ata napisał(a):Myślę, że nie wiecej niż 100...... jest fajna fokstrierka, dobermanka, haski i malamut ...... Oprócz tego sporo dużych psiaków i kilka nowych małych w różnym topniu zużycia .... Obecnie schronisko wygląda bardzo ładnie, całe odnowione. Dwa pomieszczenia,które wcześniej były w najgorszym stanie teraz zostały ocieplane i będą wyłożone kafelkami. Jest nowy piec na gaz, oraz pomieszczenie na chłodnię. Dodam, że gdyby nie uczennice szkoły podstawowej z Witkowie (oddalonego od Wrześni ok 25km) nie byłoby komu trzymać transparentów........ [SIZE=3] weege i jej koleżance z Wrześni dziękujemy za przybycie z psiakiem I o to właśnie chodziło.O to,ze schronisko jest ładne,ze 2 pomieszczenia ocieplono ,itd,itd.Nowy piec tez bardzo cieszy,szczegolnie jakby zima mogły korzystać z niego słabsze czy mniej owłosione psy.Miejmy nadzieję ,że jeszcze poprawi się naprawde opieka weterynaryjna.A wiem osobiście jak była tragiczna! Czyżby naprawdę był taki brak weterynarzy w tych okolicach,że funkcja ta jest przyznawana dozgonnie? Quote
xxxx52 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zyga napisał(a):I o to właśnie chodziło.O to,ze schronisko jest ładne,ze 2 pomieszczenia ocieplono ,itd,itd.Nowy piec tez bardzo cieszy,szczegolnie jakby zima mogły korzystać z niego słabsze czy mniej owłosione psy.Miejmy nadzieję ,że jeszcze poprawi się naprawde opieka weterynaryjna.A wiem osobiście jak była tragiczna! Czyżby naprawdę był taki brak weterynarzy w tych okolicach,że funkcja ta jest przyznawana dozgonnie? Mysle ,ze to tylko kropla w morzu potrzeb zwierzecych.Nie ma przeciez szczeniakarni,w ocieplonym pomieszczeniu,kwarantanny dla psow przychodzacych.Z ta opieka weterynarza to ciagle mam duze watpliwosci ,ze psy otrzymuja ja wlasciwie i prawidlowo. Quote
Kosmos Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Wiadomości Wrzesińskie jednak się przestraszyły i nic nie napisały o Zerwijmy łańcuchy we Wrześni. Jest demokracja panowie redaktorzy i proszę się nie bać, władza przemija, wrażenia zostają. Media powinny być niezależne, a ja mam wrażenie, że we Wrześni jednak nie są, a szkoda. Nie o taką Polskę walczyliśmy. Quote
Recommended Posts