Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ata napisał(a):
Niestety nasz wyjazd nie doszedł do skutku... złośliwość rzeczy martwych, samochód odmówił posłuszeństwa ....

Twój czy Magdy?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgłoście to.może Września wynajęła kogoś? Na to mają finanse?A może Harłacz? A może się złożyli? My i tak mamy zdjęcia i dojdziemy które.

Posted

ata napisał(a):
Niestety nasz wyjazd nie doszedł do skutku... złośliwość rzeczy martwych, samochód odmówił posłuszeństwa ....

Jeżeli to dłuższa naprawa to mogę zaoferować pomoc w podrzuceniu w tę i wewtę (mogę podjechać Gniezno - Witkowo - Wrzesnia). Dajcie znać :)
Tylko dobrze by było, by wyjazd miał sens ( czyt. zostaniecie wpuszczone, pracownicy pozwolą powyprowadzać psy czy np. porobić foty)...

Posted

mili_vanilli napisał(a):
Jeżeli to dłuższa naprawa to mogę zaoferować pomoc w podrzuceniu w tę i wewtę (mogę podjechać Gniezno - Witkowo - Wrzesnia). Dajcie znać :)
Tylko dobrze by było, by wyjazd miał sens ( czyt. zostaniecie wpuszczone, pracownicy pozwolą powyprowadzać psy czy np. porobić foty)...

Dziękujemy za chęć pomocy. Jadąc do schroniska zawsze myślimy, że ten wyjazd ma sens, później okazuje się, że nie koniecznie....

Nie miałam wytjścia i do schroniska pojechałam taksówką, zresztą już nie pierwszy raz. "Zrobiłam co chciałam" i wróciłam z powrotem. Oczywiście o wyprowadzaniu psa z boksu w pojedynkę nie ma mowy, no chyba, że w boksie siedzi jeden pies.

Posted

Pola17 napisał(a):
Ja dostałam kilka fotek psów jak były lub sa we Wrzesni .Ale z moim zębem bolącym za duzo nie powstawiam tu zdj komu przesłac

Ciekawe za co to cierpienie, czyżby burmistrz maczał w tym ...... ;)

Posted

Nie o jedno zdjecie ,jednego psa ,chodzi o jak najwiecej zdjec i jak najwiecej opisow.
Umowcie sie i zrobcie ,to nie chodzi o mnie to chodzi zeby jak najszybciej zdjecia zrobic ,zeby jak najszybciej im domow szukac!

Posted

Mam nadzieję, że p.Harłacz o nie dba, bo będzie to dowód w sprawie.My zdjęcia mamy i wiemy które.To że nie ma kartki na tablicy korkowej przed wejściem, chyba coś wróży.A kartka ta obwieszczała ile piesków jest obecnie w umieralni we Wrześni, a może to tylko przedsionek umieralni? Nie chcę za dużo pisać.Rozmowy trwają.

Posted

to zapytaj sie co to ma znaczyc?czyzby powiekszali schronisko?czyzby chcieli je unowoczesnic?czy przygotowuja teren pod wybiegi dla psow?

ja osobiscie nigdy nie wierzylam tym ludziom,szczegolnie temu towarzystwu wzajemnej adoracji:mad::mad::mad::mad::mad:
Czyzby cos knuli???????????:crazyeye::angryy:

Posted

Ata zmierz długosc płotu schroniska prosze !!!!!

A i mi napisz kupie sobie łańcuch i sie nim przywiąże chyba lub postawie namiot przed schroniskiem

i tam zamieszkam ;P!!!!! a w jakim celu to każdy wie !!!

[quote name='ata']Ciekawy sprzęt pojawił się na terenie schroniska....

Posted

Pola17 napisał(a):
raczej tak <ropa w zębie :(>

Bardzo interesujace.Trzeba załozyc osobny watek na ten zab.Można też spytac się
psów szczególnie tych nieleczonych nigdy lub prawie wcale z niektorych dobrze nam znanych schronow .psy maja te same uklady nerwowe wiec czuja to samo.
Tak ze prosze pamoetac o zalozeniu nowego watku bo tu te zeby nam przeszkadzaja
pozdrowienai.

Posted

Pola17 napisał(a):
zyga zamiast pisac o zębie to może pomożesz mi tu zdj wstawiać psów ze schroniska ????
A jest ich tak jak pisałam ponad 60!!:)

W schronisku zaczynają się robić pustki ...

Dzisiaj postaram się powstawiać troszkę zdjęć, gorzej będzie z opisami .... Dodam, że kolejne 2a pieski znalazły fajny dom:multi:, jeden z nich siedział w schronisku od lipca 20007r.

Posted

ata napisał(a):
W schronisku zaczynają się robić pustki ...

Dzisiaj postaram się powstawiać troszkę zdjęć, gorzej będzie z opisami .... Dodam, że kolejne 2a pieski znalazły fajny dom:multi:, jeden z nich siedział w schronisku od lipca 20007r.

Co to znaczy "robia sie pustki"?
czy dalez wywoza,?
Czy ktos przelicza ciagle psy? ,a powinien
Ile teraz jest na stanie?

Posted

xxxx52, przecież wiesz, że nie ma nikogo na miejsku, kto by doglądał tych zwierzaków..... "Robią się pustki" to znaczy coraz mniej psów jest na schronisku, mają parę pustych boksów a w innych siedzą po dwa pieski albo i jeden. Poza tym od początku istnienia schroniska można było zobaczyć ile psów jest na stanie zerkając na tablicę korkową w biurze, ostatnio tego nie zauważyłam.