xxxx52 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Szyna13222']Cytuję się żeby nie zniknęło w natłoku postów[/QUOTE] dziewczyno czy to ma znaczenie,nigdy godzin zakonczenia pikiet sie nie programuje,przynajmniej mnie nic nie wiadomo.Godzine to powinno trwac,nie znam programu i zamiarow grupy? Quote
sunshine Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 11-13 tak jest ustalone;) ale jak i co to raczej spontan... też mówie o tym że wszyscy będą na amfiteatrze... łącznie z władzami! Quote
Szyna13222 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='xxxx52']dziewczyno czy to ma znaczenie,nigdy godzin zakonczenia pikiet sie nie programuje,przynajmniej mnie nic nie wiadomo.Godzine to powinno trwac,nie znam programu i zamiarow grupy? Skąd mam wiedzieć czy zakończeń sie nie programuje? Ja tylko pytam a skoro nie wiesz o której jest zakończenie to po co wogóle odpowiadasz na mój post? Dla mnie akurat ma znaczenie o której jest planowane zakończenie bo osoby które miały jechać ze mną mi sie o to pytały Ok dzieki sunshine :) Quote
xxxx52 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 bo z regoly sa od do ,ale trudno przewidziec .nie patrzy sie na zegarek np teraz jest 13 to musze isc do domu. Tak sie na pikietach nie czyni.Moze i sie zdazyc ,ze ma byc od np 11-13 godziny ,a moze sie skonczyc o 12 godzinie.Tak jest na pikietach czy demonstracjach ,czas trwania jest nie zawsze do przewidzenia.Normalnie czas okresla plus ,minus bez studenckiego kwadransu. Quote
Huski Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Myszka Miki, ja nie jestem z Wrześni tylko tam działam, można być także w amfiteatrze, skąd mam wiedzieć, że tak jest. Dowiedz się o której to będzie i część może już tam być wcześniej.A reszta niech będzie na Rynku, bo tam odczytamy nasz protest i bedziemy zbierać podpisy pod odwołaniem decyzji o sprzedaniu psów.To nic, że nie będzie burmistrza, nam chodzi o to aby nagłośnić sprawę.Protest możemy wręczyć w czwartek.Parę osób ustawi się także na drodze do schroniska z napisem Stop likwidacji.Nie problem, aby przemieścić się z drogi na schronisko, z amfiteatru na Rynek.Tam będzie klu.Poza tym, chodzi o drugą sprawę również, czyli Pana Harłacza.Najwyższy czas, aby rozliczyć tego pana.Robi się larum, kiedy pojedyńcze psy umierają w męczarniach, a kiedy umierają w ilościach mnogich to nic władza nie robi.Tylko dlatego, że beszczelny tupeciarz zna przepisy.Ludzie, przecież to getto dla psów.Poza tym nie tylko Września podpisała umowę z Harłaczem, jedna z gmin także.Czyli psów będzie więcej.Pan Straż Miejska była ponoć w Białogardzie i stwierdziła, ze jest fajnie.No to fajnie. Quote
Huski Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jeżeli Pan Redaktor pracuje, to także fajnie. Szkoda tylko, że nie kontaktował się z nami, a prosiliśmy. Quote
margaret Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 myslę że warto podac dziennikarzom link do filmiku [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.gawex.pl/informacje/wideo/283 [/FONT] on jest świetnym wprowadzeniem w temat , zręcznie nawiązuje do obowiązków schroniska wg ustawy i do tego co i jak z panem harłaczem i jego "inwestycją", dobre na wstepne zorientowanie się dla dziennikarzy którzy wraz z redaktorami bedą podejmować decyzje czy warto sie tym zająć Quote
Pola17 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ja porobie zdj tel ;0 [quote name='saggi']Jeżeli ktoś ma kamerę, albo telefon z dobrej jakości kamerą, niech nakręca jak najwięcej na pikiecie, potem podesłać na kontakt do tvn (uwaga, fakty) i zobaczymy, może wykorzystają.[/QUOTE] Quote
Szyna13222 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ja mam kamerę ale nie wiem czy będę mogła zabrać- ale jak bede mogła to oczywiście coś tam nakręcę. xxxx52 dlatego pisałam mniej wiecej :roll: Quote
ata Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Jaka jest odległość z rynku do amfiteatru ?? MyszkaMiki, nie cierpię kłamczuchów, załatwiasz tonę karmy miesięcznie ... co za bzdura..... Quote
MyszkaMiki Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Huski']Myszka Miki, ja nie jestem z Wrześni tylko tam działam, można być także w amfiteatrze, skąd mam wiedzieć, że tak jest. Dowiedz się o której to będzie i część może już tam być wcześniej.A reszta niech będzie na Rynku, bo tam odczytamy nasz protest i bedziemy zbierać podpisy pod odwołaniem decyzji o sprzedaniu psów.To nic, że nie będzie burmistrza, nam chodzi o to aby nagłośnić sprawę.Protest możemy wręczyć w czwartek.Parę osób ustawi się także na drodze do schroniska z napisem Stop likwidacji.Nie problem, aby przemieścić się z drogi na schronisko, z amfiteatru na Rynek.Tam będzie klu.Poza tym, chodzi o drugą sprawę również, czyli Pana Harłacza.Najwyższy czas, aby rozliczyć tego pana.Robi się larum, kiedy pojedyńcze psy umierają w męczarniach, a kiedy umierają w ilościach mnogich to nic władza nie robi.Tylko dlatego, że beszczelny tupeciarz zna przepisy.Ludzie, przecież to getto dla psów.Poza tym nie tylko Września podpisała umowę z Harłaczem, jedna z gmin także.Czyli psów będzie więcej.Pan Straż Miejska była ponoć w Białogardzie i stwierdziła, ze jest fajnie.No to fajnie.[/QUOTE] Od dłuższego czasu mnie niestety nie ma już we Wrześni ale z tego co mówił dziennikarz to o 11 jest zakończenie tego rajdu rowerowego na tym amfiteatrze Quote
MyszkaMiki Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='Huski']Jeżeli Pan Redaktor pracuje, to także fajnie. Szkoda tylko, że nie kontaktował się z nami, a prosiliśmy.[/QUOTE] To już nie wiem niestety nic na ten temat więc nie jestem w stanie nic powiedzieć. Mówił tylko, że to, że został zwolniony to bzdura i że jutro będzie o 11 na rynku. Zapewne będzie miał jakiś aparat czy też kamerę .. Quote
ata Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Dostałam podziękowanie od [FONT=Tahoma] redakcja@wrzesnia.info.pl [/FONT] [FONT=Arial]Witam, [/FONT] [FONT=Arial]dziękujęmy za informację, postaramy się ją wykorzystać[/FONT] Quote
xxxx52 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 :kciuki::kciuki:jutrzejszego dnia jestem z wami wszystkimi myslami ,trzymajcie sie nie dajcie sie ,psiaki licza na dzielne milosniczki zwierzat. Quote
zuzolina Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 ja również trzymam kciuki:):) niech moc będzie z wami:) Quote
ookami Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 To już jutro...trzymam za Was kciuki i jestem z Wami duchem..bo ciałem nie dam rady :( Musi się udać!!! Quote
margaret Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 bedę o was myśleć i czekać na waszą relację, kciuki zaciśnięte! Quote
sunshine Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 wyczyściłam... aczkolwiek lepiej dzwońcie... 725 271 426 begin_of_the_skype_highlighting 725 271 426 end_of_the_skype_highlighting Quote
Huski Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Tak, musi się udać, bo wypowiadamy się w imieniu zwierząt, które niestety nie potrafią bronić się przed bezwzględnymi ludźmi, dla których liczy się tylko kasa. Quote
sunshine Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 dokładnie... będę też z swoim psem jutro, nie przeszkadzają jej tłumy a walczy w sprawie "swoich" ;) Quote
ata Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 już wiem, amfiteatr jest oddalony od rynku z 300 metrów, Zapalonym rowerzystom jest komendant SM Mirosław Morawski i zarazem szef schroniska, może będzie go czekała na mecie "miła niespodzianka" Quote
MyszkaMiki Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Teleskop właśnie dzwonił, że się ktoś zjawi Quote
Recommended Posts