Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szyna13222']Cytuję się żeby nie zniknęło w natłoku postów[/QUOTE]
dziewczyno czy to ma znaczenie,nigdy godzin zakonczenia pikiet sie nie programuje,przynajmniej mnie nic nie wiadomo.Godzine to powinno trwac,nie znam programu i zamiarow grupy?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxxx52']dziewczyno czy to ma znaczenie,nigdy godzin zakonczenia pikiet sie nie programuje,przynajmniej mnie nic nie wiadomo.Godzine to powinno trwac,nie znam programu i zamiarow grupy?
Skąd mam wiedzieć czy zakończeń sie nie programuje? Ja tylko pytam a skoro nie wiesz o której jest zakończenie to po co wogóle odpowiadasz na mój post? Dla mnie akurat ma znaczenie o której jest planowane zakończenie bo osoby które miały jechać ze mną mi sie o to pytały
Ok dzieki sunshine :)

Posted

bo z regoly sa od do ,ale trudno przewidziec .nie patrzy sie na zegarek np teraz jest 13 to musze isc do domu.
Tak sie na pikietach nie czyni.Moze i sie zdazyc ,ze ma byc od np 11-13 godziny ,a moze sie skonczyc o 12 godzinie.Tak jest na pikietach czy demonstracjach ,czas trwania jest nie zawsze do przewidzenia.Normalnie czas okresla plus ,minus bez studenckiego kwadransu.

Posted

Myszka Miki, ja nie jestem z Wrześni tylko tam działam, można być także w amfiteatrze, skąd mam wiedzieć, że tak jest. Dowiedz się o której to będzie i część może już tam być wcześniej.A reszta niech będzie na Rynku, bo tam odczytamy nasz protest i bedziemy zbierać podpisy pod odwołaniem decyzji o sprzedaniu psów.To nic, że nie będzie burmistrza, nam chodzi o to aby nagłośnić sprawę.Protest możemy wręczyć w czwartek.Parę osób ustawi się także na drodze do schroniska z napisem Stop likwidacji.Nie problem, aby przemieścić się z drogi na schronisko, z amfiteatru na Rynek.Tam będzie klu.Poza tym, chodzi o drugą sprawę również, czyli Pana Harłacza.Najwyższy czas, aby rozliczyć tego pana.Robi się larum, kiedy pojedyńcze psy umierają w męczarniach, a kiedy umierają w ilościach mnogich to nic władza nie robi.Tylko dlatego, że beszczelny tupeciarz zna przepisy.Ludzie, przecież to getto dla psów.Poza tym nie tylko Września podpisała umowę z Harłaczem, jedna z gmin także.Czyli psów będzie więcej.Pan Straż Miejska była ponoć w Białogardzie i stwierdziła, ze jest fajnie.No to fajnie.

Posted

myslę że warto podac dziennikarzom link do filmiku [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.gawex.pl/informacje/wideo/283 [/FONT]

on jest świetnym wprowadzeniem w temat , zręcznie nawiązuje do obowiązków

schroniska wg ustawy i do tego co i jak z panem harłaczem i jego

"inwestycją",

dobre na wstepne zorientowanie się dla dziennikarzy którzy wraz z redaktorami bedą podejmować decyzje czy warto sie tym zająć

Posted

ja porobie zdj tel ;0

[quote name='saggi']Jeżeli ktoś ma kamerę, albo telefon z dobrej jakości kamerą, niech nakręca jak najwięcej na pikiecie, potem podesłać na kontakt do tvn (uwaga, fakty) i zobaczymy, może wykorzystają.[/QUOTE]

Posted

Jaka jest odległość z rynku do amfiteatru ??

MyszkaMiki, nie cierpię kłamczuchów, załatwiasz tonę karmy miesięcznie ... co za bzdura.....

Posted

[quote name='Huski']Myszka Miki, ja nie jestem z Wrześni tylko tam działam, można być także w amfiteatrze, skąd mam wiedzieć, że tak jest. Dowiedz się o której to będzie i część może już tam być wcześniej.A reszta niech będzie na Rynku, bo tam odczytamy nasz protest i bedziemy zbierać podpisy pod odwołaniem decyzji o sprzedaniu psów.To nic, że nie będzie burmistrza, nam chodzi o to aby nagłośnić sprawę.Protest możemy wręczyć w czwartek.Parę osób ustawi się także na drodze do schroniska z napisem Stop likwidacji.Nie problem, aby przemieścić się z drogi na schronisko, z amfiteatru na Rynek.Tam będzie klu.Poza tym, chodzi o drugą sprawę również, czyli Pana Harłacza.Najwyższy czas, aby rozliczyć tego pana.Robi się larum, kiedy pojedyńcze psy umierają w męczarniach, a kiedy umierają w ilościach mnogich to nic władza nie robi.Tylko dlatego, że beszczelny tupeciarz zna przepisy.Ludzie, przecież to getto dla psów.Poza tym nie tylko Września podpisała umowę z Harłaczem, jedna z gmin także.Czyli psów będzie więcej.Pan Straż Miejska była ponoć w Białogardzie i stwierdziła, ze jest fajnie.No to fajnie.[/QUOTE]

Od dłuższego czasu mnie niestety nie ma już we Wrześni ale z tego co mówił dziennikarz to o 11 jest zakończenie tego rajdu rowerowego na tym amfiteatrze

Posted

[quote name='Huski']Jeżeli Pan Redaktor pracuje, to także fajnie. Szkoda tylko, że nie kontaktował się z nami, a prosiliśmy.[/QUOTE]

To już nie wiem niestety nic na ten temat więc nie jestem w stanie nic powiedzieć.
Mówił tylko, że to, że został zwolniony to bzdura i że jutro będzie o 11 na rynku. Zapewne będzie miał jakiś aparat czy też kamerę ..

Posted

Dostałam podziękowanie od [FONT=Tahoma] redakcja@wrzesnia.info.pl [/FONT]

[FONT=Arial]Witam, [/FONT]

[FONT=Arial]dziękujęmy za informację, postaramy się ją wykorzystać[/FONT]

Posted

:kciuki::kciuki:jutrzejszego dnia jestem z wami wszystkimi myslami ,trzymajcie sie nie dajcie sie ,psiaki licza na dzielne milosniczki zwierzat.

Posted

Tak, musi się udać, bo wypowiadamy się w imieniu zwierząt, które niestety nie potrafią bronić się przed bezwzględnymi ludźmi, dla których liczy się tylko kasa.

Posted

już wiem, amfiteatr jest oddalony od rynku z 300 metrów, Zapalonym rowerzystom jest komendant SM Mirosław Morawski i zarazem szef schroniska, może będzie go czekała na mecie "miła niespodzianka"