Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga&Adam']Odpowiedź z TVN Uwaga była natychmiastowa, skierowano mnie do TVN24 i e-mail już został do nich wysłany.[/QUOTE]
To dobrze, jest jakieś zainteresowanie. A "Uwaga!" ?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga&Adam']Odpowiedź z TVN Uwaga była natychmiastowa, skierowano mnie do TVN24 i e-mail już został do nich wysłany.[/QUOTE]
mówiłam że oni reaguja natychmiastowo:D:cool3:

Posted

Maile już wysłane pod wszystkie wskazane adresy!!!!! jestem z Trójmiasta więc chyba tylko to mogę zrobić :( ratujmy te biedne psiaki... to jest nie do pomyślenia co się dzieje... ;(

Posted

[quote name='zuzolina']może do expressu reporterów?
Michał Olszański jest wielkim zwolennikiem psów. Był ambasadorem akcji "zerwijmy łańcuchy" Może też pomogą:)[/QUOTE]
Okej, wysłałam :) jak na razie jeszcze mi nie odpisali ale myslę, że to w końcu zrobią :) A tekst mniej więcej taki jaki stworzył Aga&Adam, mam nadzieje, że się nie pogniewa. Sama nie mam zdolności do pisania czegoś sensownego.

Posted

[quote name='xxxx52']Z Poznania ,albo przez Poznan pojada osoby do Wrzesni zabierz sie z nimi.
napisz do ata ,moze da Tobie kontakt do tych osob Pani Mari czy dwoch Pan Elzbiet ,one jada autami z Poznania.[/QUOTE]

Ok dzięki za info :)

Posted

[quote name='Szyna13222']Zaglądam na zaproszenie.
Przepraszam ale nie czytałam całego wątku.
Ja chętnie bym przyjechała ale kurcze nie mam jak -z okolic Poznania jestem i niby niedaleko ale transportu brak : /
Dobry pomysł z tą telewizją, trzeba to nagłośnić![/QUOTE]

Ja będę jechała z Poznania, mogę Cię "zgarnąć" po drodze

Posted

Psów jest o wiele więcej niż te na stronie.
Mam zdjęcia 90% ale nie mam danych więc nie ma ich na stronie.

Maile poszły do radia eska, rfm, rmf maxx, poza tym do polsatu, tvp polonia

Posted

W tym dniu odbywa się rodzinny rajd rowerowy!! Uczestniczy w nim 3/4 wrześnian

od 9 na rynku kończy się o 11 w amfiteatrze także można by przejść z rynku do amfiteatru!

P.S wpadnie kilku moich znajomych

Posted

[quote name='MyszkaMiki']Psów jest o wiele więcej niż te na stronie.
Mam zdjęcia 90% ale nie mam danych więc nie ma ich na stronie.
[/QUOTE]

Domyślam się, że to nie wszystkie psy. Ale rozumiem, że te psy, które są na stronie są do adopcji? Bo chcę je porozsyłać i głupio będzie jak się okaże, że takowych psów tam nie ma.

Posted

Z tego co widzę na stronie schroniska prowadzonej przez wolontariuszy, MyszkaMiki jest wolontariuszem w schronisku we Wrześni i zajmuje się wirtualnymi adopcjami.

Myszko, wstaw proszę choć zdjęcia tych psów, może choć część uda się uratować... To co najprościej - psy w typie rasy, szczeniaki, prężnie działają dziewczyny od kudłaczy, mikropsy itp. Od tego bym zaczęła. Kto pomoże w ogłoszeniach tych psów?

Posted

Byłam wczoraj we Wrześni i miałam zrobić zdjęcia i posprawdzać, które są aktualne ale raz, że pracownik musiał wyjechać pilnie bo miał zgłoszenie a dwa jak wrócił to zaczęliśmy rozmawiać o tej całej sytuacji i zrobiłam tylko fotki dwóm szczeniakom :(
Także niestety nie mogę zapewnić, że wszystkie psiaki nadal są w schronisku.

Z tego co wiem to do 3maja nic się nie zmieni jeśli chodzi o ilość psów, no chyba, że ktoś któregoś adoptuje ...

Ja we Wrześni będę niestety dopiero w ten wtorek :(
Jutro muszę pracować