Celina12 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 BOSKI i CUDNY-jak ja kocham Jamniki i naszą Beatkę...:loveu: Quote
Marek50 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Tylko, że ja nie umiem zmienić tematu wątku :oops: .Widze, że ma dorby chumorek :lol: Quote
Bea1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Marek50 napisał(a):Tylko, że ja nie umiem zmienić tematu wątku :oops: .Widze, że ma dorby chumorek :lol: nie martw się:evil_lol:sporo czasu potrzebowałam zanim zaskoczyłam o co chodzi;)wejdź proszę w pierwszy post i powalcz trochę..tłumaczyć chyba nie potrafię:oops:ale jak zawsze pojawią się niezastapione Cioteczki i na pewno pomogą:loveu: Quote
tanitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 stójeczkę ten mały robi koncertową!!:megagrin: żeby zmienić temat trzeba wejśc na pierwszy post i tak jest ikonka "zmień" z nozyczkami, trzeba to wcisnąć i daje wcisnąć "go advenced" wpisuje sie nowy temat, zatwierdza, i już! Quote
Marek50 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Temat zmieniony.Ciesze się, że tak szybko udało sie znalesc dla niego dobry dom.Czekam na fotki :lol: Quote
Marek50 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Ciągle czekam na jakieś fotki....hmmmm Quote
Bea1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Marek50 napisał(a):Ciągle czekam na jakieś fotki....hmmmm to zadzwoń i poproś;) chyba wziąłeś telefon od nowej rodzinki?:cool1: nie można oczekiwac wszystkiego od jednej osoby:razz: Quote
Marek50 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Moja żona dała Pani maila i mieliśmy w najbliższym czasie dostać jakieś fotki..a tu nic... Quote
Bea1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Marek50 napisał(a):Moja żona dała Pani maila i mieliśmy w najbliższym czasie dostać jakieś fotki..a tu nic... mogę podać Ci telefon na pw do nowej rodziny...:cool1: Quote
Marek50 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Martwie się.... Nie dostalem wogóle żadnej wiadomości od nowej rodziny ... Nie wiem co tmam o tym myśle.. Mieliśmy dosta zdjęcia jakiś tydzień po zabraniu go....mieliśmy dostac informacje o stanie zdrowia A tutaj nic...kompletnie...... :shake: :-( Quote
Bea1 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 nie ma co się martwić, tylko wystarczy zadzwonić, zapytać albo napisać maila:cool1: Quote
Recommended Posts