haska_12 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ooo kropeczkowa galeryjka :loveu: super :) piękne pieski :loveu: Quote
Ania-shira Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Czekamy na więcej fotek z agility lub ze spacerków :multi: Quote
DiDDlina85 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Piekna Salcia...śliczne zdjecia z agility:) szkoda że nie było mnie w sobote tylko w niedziele jak lało:p Quote
Anusia&Saba Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Czemu ta galeria jest taka zaniedbana? Prosimy o foteczki pięknej Salci! :D Quote
Ania i Salma Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Jest tylko jedna przyczyna - brak czasu :-( Od bardzo długiego czasu studiuję dziennie i pracuję w weekendy, a każdą wolną chwilę poświęcam narzeczonemu no i Salci. No ale mam teraz chwilke to kilka fotek mogę wrzucić :eviltong: Oto zdjęcia z sesji lóżkowej z serii "Jak mi dobrze" :razz: Po przebudzeniu są oczywiście delikatne zabawy z "kocicą" Kiedy jest się wyspanym i wypełniło się obowiązki względem kocicy można iść poszaleć po polach :multi: A na koniec można wpaść z wizytą do mojego chrześniaka, który świata poza Salcią nie widzi :eviltong: Przepraszam za tak duży rozmiar zdjeć, ale naprawdę nie mialam czasu na ich obróbkę :oops: Quote
kajkoowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Pikne psiaki, ale gdzie zdjecia?? :placz: Quote
Ania i Salma Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Czas na aktualizację :eviltong: Mam więc kilka zdjęc z dzisiejszego spaceru Zamaskowana :razz: W oczekiwaniu na frisbee ;) Własciwie to Salcia aportuje wszystko co się da :loveu: Spacer w takiej scenerii to sama przyjemność :multi: Quote
kajkoowa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Sliczne macie miejsce do spacerowania ;) Ślicznie Salcia wygląda na śniegu, jak każdy kropek :) Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tereny spacerkowe macie niesamowite :loveu: Quote
Ania i Salma Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Czas trochę odświeżyć galerię na dogomanii :p Aktualne zdjęcia są na forum łaciatych więc większość pewnie będzie się powtarzać :mad: Na początek zdjęcia Salci z moim chrześniakiem :loveu: Tutaj zdjęcie po wrześniowej amputacji palca :-( Ale Salcia szybko doszła do siebie i znów mogła cieszyć się życiem :multi: Na Sylwestra wybraliśmy się więc do Przesieki, by cieszyc się górami zimą W połowie kwietnia wybralismy się na weekend do Karpacza Majówkę spędzilismy w Sławie, gdzie nasza 10-cioletnia Salcia pierwszy raz w życiu płynęła rowerkiem wodnym :eviltong: To w MEGA DUŻYM skrócie streszczenie tego co działo się u nas ostatnio ;) Postaram się teraz bywać tu w miare na bieżąco Quote
Pauka&Figa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Prześliczna psinka. :) Kocham zdjęcia "łaciatych" ;) Super kaftanik. Pozdrawiam. Quote
Ania i Salma Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Teraz srednio z wycieczkowaniem bo Salma w piątek znów rozcięła sobie łapę :-( Niby nic poważnego ale wczoraj nie stawała na tą łapę.... Teraz jestem w pracy ale mam nadzieję że jak wrocę to wizyta u weterynarza nie okaże się konieczna :shake: Quote
:: FiGa :: Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ja zastanawiam sie jak moglysmy sie nie spotkac.... glupie :lol: Przeciez mieszkalam ok rok we Wroclawiu :roll: A ta Salcia Twoja to ciagle cos... :lol: Bidula ;) Quote
Vilena Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ania nie martw się, naszej też ciągle coś się przytrafia ;) Quote
Ania i Salma Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Ponieważ Salma w dalszym ciągu kulała to postanowiłam pojechać dziś do naszego weterynarza, bo zaczełam się martwić ze to moze znów stawy albo wznowa nowotworu :mad: A okazało się że w tej małej rance na opuszcze pozostał jakiś żwirek. Ranę trzeba było na nowo rozbabrać i założyć szwy. Mam nadzieję ze teraz będzie już dobrze ;) Quote
Vilena Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ojej, biedna Salcia :( Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! :) Quote
Ania i Salma Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 W piątek sciagnelismy szwy -wszystko ładnie się wygoiło ;) Niestety Salma ciągle kuleje i to już chyba nie minie. Według weterynarza staw w tej jednej łapie + brak jednego palca już nigdy nie pozwolą jej na życie bez utykania :-( Poki co w niedzielę przyjechałysmy na dwa tygodnie do dziadków na wsi bo stąd mam bliżej do pracy i czasem tu rezyduję by odpocząc od wstawania o 4.00 :eviltong: Salcia ma tu więc ogromny sad i pola i całymi dniami moze się wylegiwać na trawie Quote
agrazka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 trzymam kciuki, zeby już nic niedobrego jej nie spotkało :) Niech odpoczywa w sadzie - też bym tak chciała :) Quote
Ania i Salma Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Na początku sierpnia pojechalismy na urlop - oczywiscie w gory (słowackie Tatry :loveu:) Chociaż Salcia ma już 10 lat i staralismy się ją oszczędzać, to i tak swoje przeszlismy i pozwiedzalismy ;) W tym roku wyjątkowo nie jechalismy naszym kombi, a zwykłym hatchbackiem, dlatego musialam zaopatrzyć się w odpowiednią matę na tylne siedzenie i oczywiscie pasy bezpieczenstwa. Rynek w Liptovskim Mikulaszu - jakieś 5 km od naszej malutkiej miejscowosci gdzie mieszkalismy Na szczycie Lukova (1670m.n.p.m) - zdobyty oczywiście na nóżkach :multi: Tu w drodze na inny szczyt Pasażer na gapę :lol: Na bujanym moście Na jednym ze szczytów był kot - Salcia nie spuszczała z niego oka :mad: Odwiedzilismy równiez małe źródełko termalne, gdzie woda miała około 30 stopni :crazyeye: A tu zdjęcie przy jaskini Stanisovskiej. Udało nam się załatwić zwiedzanie z psem, ale potem doszłam do wniosku że w jaskini jest ciemno i mogą się trafić strome schody - nie chcialam tego fundować Salci. Dlatego zwiedzilismy jaskinię na dwa razy Niedaleko naszego domku No i jedna z naszych ulubionych restauracji - Salma uwielbiała tą wykładzinę po całym dniu chodzenia po górach ;) Quote
Vilena Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 http://i71.photobucket.com/albums/i150/fascinata/wakacje%202011/DSC212.jpg Jaki piękny widok! Też mieliśmy jechać w tym roku w Tatry, ale nie wyszło. Ale widzę, że pogoda Wam dopisała! Super, buziaki dla Salci :) Quote
Marta666 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Hej Aniu,hej Salcia :) Znamy się z innego forum...to już wieki minęły od tamtego czasu i przypadkiem wpadam na Waszą galerię :) (gdybyś nie kojarzyła przypomnę forum i siebie na PW ;) ) Salcia już chyba z 10 lat ma,prawda?widzę nadal w świetnej kondycji :) Pozdrawiam serdecznie Marta i Oskar :) Quote
Ania i Salma Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Uśmiech proszę :eviltong: Quote
Recommended Posts