Cantadorra Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Przepraszam Reksa, ale borykam się z Helenką. Zajrzyjcie proszę na bazarek dla niej: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246804-Na-Helene-od-Cantadorry-eleganckie-wspomnienie-lata-w-rozm-38-42-do-14-09-br Quote
Zosia123 Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 Nooo Asia dzisiaj poleciała do Szkocji... co teraz biedny Reksio zrobi :shake: Quote
Kocurek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Zosiu i jak Reks sobie radzi z tesknota?..... Quote
Cantadorra Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='Kocurek']Zosiu i jak Reks sobie radzi z tesknota?.....[/QUOTE] No właśnie, czy widać było po chłopaku, że czekał na młodą Panią? Quote
Zosia123 Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 Chyba trochę się zrobił osowiały. Jak była Asia, to cały czas łaził po mieszkaniu i sprawdzał, gdzie ona jest w danej chwili, a teraz tylko leży na swoim materacu. Tak się zastanawiam, czy on mnie mniej nie lubi za to, że przy każdej okazji go dopadam i czyszczę uszy :) Ale jest jeden plus - teraz przeważnie chodzimy na spacery z całą trójką, bo brakuje rąk na "normalne" spacery (tzn spacery bez miotania się z kłębowiskiem smyczy). A Reks uwielbia chadzać ze swoim stadem, ożywia się wtedy niezmiernie i pędzi żeby dotrzymać kroku Brunowi i Toli. Quote
Sarenka71 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zaglądam i drapię Reksa za uchem :) Fajne zdjęcia z wakacji :) Świetnie, że pojechaliście razem na urlop. Pozdrawiam całą rodzinkę :) Quote
Zosia123 Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Wczoraj byliśmy wszyscy na grzybach. Mam zdjęcia robione komórką, jak znajdę kabel to wkleję :) Quote
Cantadorra Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 To czekamy na fotki Reksa grzybiarza i przy okazji zaproszę na bazarek dla Helki http://www.dogomania.pl/forum/threads/247434-Piękne-buty-bluzki-oraz-rzeczy-dla-chłopcow-od-Cantadorry-dla-Heli-do-10-10-br Quote
Zosia123 Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Nic z tych fotek nie wyszło, bo raz że pochmurno było, a dwa że komórką robione. Ale wklejam jedną fotkę Reksia z patyczkiem :) Quote
piescofajnyjest Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) a ja myslalam, ze trufla znalazl;) ( a moze trufle ma byc?) Edited October 3, 2013 by piescofajnyjest Quote
Zosia123 Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 A bo ja wiem... :) Ja w każdym razie znalazłam dwa podgrzybki, a potem jeszcze dwa kozaki i jednego borowika, i był pyszny sos :) Słuchajcie Reks ma brzydki łupież i się wygryza, chyba muszę mu zmienić karmę - macie jakieś pomysły?... Quote
egradska Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Taste of wild jest holistyczna i antyalergiczna, jesli po niej ma lupiez, to pomyslu nie mam. Kolezanka przestala miec klopoty z psicami po przejsciu na to zarelko i ludzilam sie, ze wszystkie tak wspaniale zareaguja. Quote
Zosia123 Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Przejrzałam wczoraj karmy Royala, tylko nie jestem pewna, którą by spróbować. Może po prostu German Shepherd? Quote
Zosia123 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Kocurek']co u Was Zosiu?:)[/QUOTE] Reks od wczoraj przechodzi stopniowo na karmę Royal Canin German Shepherd. Drogie cholernie, bo nie kupowałam w Krakvecie, aby uniknąć podróby, no zobaczymy... Brzydkie ma to futro, takie tłuste, a przy skórze łupież. Na szczęście uszy jakoś ostatnio jakby zdrowsze - ale w cuda nie wierzę, pewnie znowu wkrótce się zacznie :) Ostatnio chadzamy po parku, bo nad Odrą ryją straszne koparki i nie ma jak chodzić spokojnie, tylko wałem między rowerzystami i biegaczami. A w parku jest fajnie, bo są wiewiórki, które Tola z Brunem próbują namiętnie łowić. Reks oczywiście pędzi za nimi, galopuje na tych swoich sztywnych tylnych łapciach, a potem szczęśliwy wraca do mnie. Na szczęście z łapami nie jest gorzej, może ten Arthrovet jednak mu pomaga. A Kocurku co u Was? :):) Quote
piescofajnyjest Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 kochane lapinki Reksiowatego:) no wlasnie....jak tam Dzidzius, Kocurku? Quote
Kocurek Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 no to fajnie,ze lek pomaga...:))a u mnie..lepiej nie mowic...dzidziuś daje popalić...nauczyl się spac przy cycu....i tylko by caly dzień go doil....i jestem uziemiona..może macie jakiś pomysl jak go odzwyczaić:(((nie mam nawet czasu zagladac na dogo:(((((a mój pies to już w ogole biedny...:(((przyzwyczajony do długich spacerow...i nagle trochę się mu urwalo:((( Quote
Zosia123 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Biedna jesteś... może troszkę więcej asertywności by nie zawadziło? ;) Quote
Zosia123 Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Kto pomyka przez jesienny park?... (Fotki robione komórką, ale coś tam widać ;)) Quote
egradska Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Pieknie pomykaja, oby jak nadluzej przyjazna pogoda sie utrzymala Quote
Zosia123 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Patrzcie jakie cudo mamy we Wrocławiu. Pies pracował z dziećmi chorymi na autyzm, a teraz wylądował w schronisku. Ma 10 lat :( http://www.schronisko.in/1528-13.html Quote
brzośka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Zosia123']Patrzcie jakie cudo mamy we Wrocławiu. Pies pracował z dziećmi chorymi na autyzm, a teraz wylądował w schronisku. Ma 10 lat :( http://www.schronisko.in/1528-13.html :angryy: :angryy: :angryy: Quote
egradska Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Brak mi slow, trzeba byc niezlym popaprancem, zeby takie cudo wyslac na emeryture do schroniska:-( Quote
Recommended Posts