Zosia123 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Bo to są takie paskudne bakterie, wg antybiogramu prawie nic ich nie rusza :( Ja jeszcze nie dałam rady pójść do apteki, bo Tolcia nagle dostała biegunkę, wobec czego wszyscy solidarnie poszliśmy na godzinę na wały i ćwiczyliśmy bieganie za piłeczką :) Quote
Nadziejka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Zagladam z pozdrowieniami ogromnymi :iloveyou::thumbs::buzi: jak Tolinka ciociu? jak dobrze ze już upaly trochę odeszly ech .... toc to był koszmar koszmarny:shake: Quote
Zosia123 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='phase']Zapiszę sobie wątek..[/QUOTE] A witamy :) Quote
Zosia123 Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam z pozdrowieniami ogromnymi :iloveyou::thumbs::buzi: jak Tolinka ciociu? jak dobrze ze już upaly trochę odeszly ech .... toc to był koszmar koszmarny:shake:[/QUOTE] Tolcia na razie na diecie, tzn. zjadła garstkę kulek i żeberko z mięskiem. Ale chyba już jest lepiej. :) Masz rację, nareszcie można oddychać. U nas wiatraczek chodził całe dnie (oczywiście w przedpokoju, żeby Reks miał chłodno :)). Quote
piescofajnyjest Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 a zeberko z mieskiem to dieta???;):crazyeye: hihihihi Quote
rutta Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Reks rzuca się do twarzy. Po to, żeby człowieka po niej wylizać ;) Wczoraj miałam tę przyjemność. Pozdrawiamy ekipę! Quote
Nadziejka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='rutta']Reks rzuca się do twarzy. Po to, żeby człowieka po niej wylizać ;) Wczoraj miałam tę przyjemność. Pozdrawiamy ekipę![/QUOTE] [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/component/odudecard/odudecardshow/37/927.html"][IMG]http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/pozdro33ss.JPG[/IMG][/URL]pozdrawiam z całuskami Zosienkowe serduszka , choic z daleka, Zosiu gotuj jak masz czas kochana - ryzyk ,z mięskiem gotowanym i tr warzywek do tego [/CENTER] Quote
Zosia123 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 piescofajnyjest napisał(a):a zeberko z mieskiem to dieta???;):crazyeye: hihihihi Noooo skoro po kościach psy miewają zatwardzenie, to sobie pomyślałam, że pomoże :) W każdym razie już po biegunce, widocznie to było lekkie rozwolnienie :) Quote
Zosia123 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 rutta napisał(a):Reks rzuca się do twarzy. Po to, żeby człowieka po niej wylizać ;) Wczoraj miałam tę przyjemność. Pozdrawiamy ekipę! Wzajemnie, pozdrawiamy! ;) Quote
Zosia123 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Wklejam dowody na naszą niedawną działalność ;) Opis wizyty - mamy brać antybiotyk (Keflex) i zakraplać dwoma lekarstwami, Dermatisanem i Surolanem. Surolanu akurat nie mieli, będę musiała dokupić u bliższego weta, bo już się kończy. Dermatisan jeszcze mam, ale też już się powoli kończy, więc kupiłam od razu nowy. Dermatisan: Antybiotyk i osłonka: No i rachuneczki (z apteki dwa, bo wczoraj nie mieli tyle Keflexu i musialam dzisiaj dokupić) Quote
piescofajnyjest Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 cholerka......zeby tylko ta "konska" dawka antybiotyku pomogla! Quote
Zosia123 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Wydaje mi się, że ucholce lepiej wyglądają. Przy dzisiejszym czyszczeniu wyciągnęłam tylko trochę jasnego brudziku, nie jest to już ten brzydki brązowy wosk. Odkąd nie ma Sułtanka, Reks bawi się razem z Brunem i Tolą w bieganie za piłeczką. Oczywiście Brunowi i Toli rzucam przez pól boiska, a Reksiowi tylko na 2 metry. Niestety Reks nie bardzo umie oddać piłeczkę. Co prawda zdarza mu się przynieść mi piłkę, żebym mu rzuciła, ale jak już mamy iść i zrozumie, że oddanie piłki jest ostateczne, to dostaje szczękościsku. Dzisiaj mu dwoma rękami rozwierałam paszczę... Muszę chyba zacząć mu dawać przysmaki za oddanie piłki. :) Quote
Cantadorra Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Zosiu, przepraszam, że pytam. Czy Sułtanek odszedł? Quote
Zosia123 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Cantadorra napisał(a):Zosiu, przepraszam, że pytam. Czy Sułtanek odszedł? Nie ma już mojego miśka przytulaka :( Quote
Zosia123 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Mam pytanie do osób, które wpłacają pieniądze na Reksa. Czy moglibyśmy Wasze deklaracje przenieść na Ramzesa, który jest notorycznie na minusie? To w sumie niczego nie zmienia, bo konto jest to samo, czyli moje. Chodzi tylko o to, że ja nigdy nie byłam płatnym DT i nigdy nie miałam zamiaru być takowym. Teraz jestem, ale tylko dlatego, że Reks nie miał gdzie iść po dwóch niewypałach w postaci nieudanych DT. Ale po prostu źle się z tym czuję. Jednak ponieważ mam teraz trzy psy w hotelach na poważnym minusie, bardzo mi zależy na tym, żeby wszystkie Reksowe deklaracje przeszły na Ramzesa. Inaczej nie dam rady finansowo. A jak Ramzes zwolni miejsce (mam nadzieję, że wreszcie znajdzie dom), to chciałabym, żeby na jego miejsce pojechał inny pies ze schroniska, np. ślepy Cyrylek. Czyli byłoby to jedno miejsce w hotelu, na które zawsze byłyby deklaracje. Napiszcie mi proszę, czy mogę Wasze deklaracje przekierowywać na konto Ramzesa. Wątek Ramzesa: http://www.dogomania.pl/forum/threads/215447-RAMZES-w-hotelu-od-1-5-roku-zbiera-na-leczenie! Quote
brzośka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 no ale widzę, że Reks jest na minusie, więc nie bardzo rozumiem :shake: ma zostać całkiem bez deklaracji? za co go utrzymasz? Quote
Zosia123 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 brzośka napisał(a):no ale widzę, że Reks jest na minusie, więc nie bardzo rozumiem :shake: ma zostać całkiem bez deklaracji? za co go utrzymasz? Popatrz na jakim minusie jest Ramzes :( I ktoś Lilu przecież płaci za hotel... Jak Reks będzie potrzebował większej sumy pieniędzy, np. na operację (tfu tfu) to na pewno będę żebrać. Quote
Kocurek Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu.... Quote
Zosia123 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Dzięki dziewczyny! :) To w sumie niczego nie zmienia, bo i tak mam wydatki na kilka psów i muszę je jakoś "regulować". Jak Atos był chory, to Ramzes dostał mniej. Teraz Ramzes jest chory, to Emka musi trochę zaczekać. Co gorsza teraz Emka też jest chora... Quote
Zosia123 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Zapraszam na bazar cegielkowy z mojego podpisu! :) Quote
Zosia123 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Dostaliśmy 60 zł od Cioci figanadrzewna :loveu::loveu: Quote
Zosia123 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Reks wyjeżdża ze mną na tydzień do dziadków pod Lublin, ciekawe kogo ugryzie w twarz ;) Quote
piescofajnyjest Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 lo rany....Reksik jedzie na wakacje:)))) Quote
Recommended Posts