LILUtosi Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Zosia a wypróbuj na innych psach czy tez mają srakę. Bo jak moje dostaną w każdym pokoju sraki to się nie ogarnę. Hhehe cwana jestem co? Problem w tym ze większość psów które potrzebują leku na stawy to psy starsze a i u takich psów podroby też nie są idealne. Quote
Cantadorra Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Zosia, ja mogę odkupić od Ciebie Aptoflex, jeśli nie będziesz używać. Quote
Zosia123 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Cantadorra to podeślij mi tamten preparat, zobaczymy. Dzięki! Lilu, pozostałe psy nie mają rozwolnienia. Chętnie trochę odsprzedam, bo nawet jak Reksowi trochę da się podawać, to i tak mam tego za dużo. Reksowi spróbuję podawać po trochę kropli, ale jak nareszcie będzie ważył tyle, ile ma ważyć, na razie nie możemy sobie pozwolić na biegunki. Quote
Zosia123 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 A czy znacie Caniviton? Może z tym by spróbować? ZuziaM podaje to Emce, tylko też drogie cholernie... :( Quote
Kocurek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ja to w kwestii lekow-nie kumata....Zosiu ale Reksowi się spojrzenie zmienilo...on promienieje......:)))ech...zebys tak miała wielki dom z ogrodem.... Quote
Zosia123 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Tak, on zdecydowanie poweselał... Wolę nie myśleć o momencie, kiedy będzie musiał znowu zmienić miejsce... :( Quote
wolf122 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Będzie dobrze :bluepaw::bluepaw::bluepaw:wiem,że cięzko i trauma :roll: szczegolnie dla Rexa ale gdy nie ma za dużego wyboru.....Jest miesiąc czasu do godziny zero,także decyzja należy do Was...Może jeszcze trafi się ten DOM ??? :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
LILUtosi Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Zosiu ja chetnie odkupie trochę tego preparatu. Quote
Cantadorra Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Zosia123']A czy znacie Caniviton? Może z tym by spróbować? ZuziaM podaje to Emce, tylko też drogie cholernie... :([/QUOTE] Zosia, daj sobie spokój z Canivitonem. Słabiutki jest w porównaniu z aptoflexem. Chyba, że Rex nie potrzebuje mocnego wspomagacza, tylko profilaktycznie. Wypróbowałam, odstawiłam i nigdy do tego nie wrócę. Bez efektu. Fakt, pięknie wygląda Reks. Jest po prostu śliczny. Quote
brzośka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Melin też dostawał kiedyś Caniviton, chyba ze dwie puszki zjadł... Nie widziałam jakichś super-hiper efektów :shake: Quote
Zosia123 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Dzięki za info! Aga, to musimy się jakoś umówić. Mieliśmy do Was przyjechać, ale na razie jestem uziemiona. Zapraszam Wrocławiaków: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240672-Odbi%C3%B3r-we-Wroc%C5%82awiu!-Psi-zestaw-dla-Emusi-do-17-marca?p=20536570#post20536570 Quote
Nadziejka Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Zosienko odwiedzam i sciskam mocno mocno kciuki za Was:modla::buzi::iloveyou: za ten nowy dt sciskam , zeby sie wszystko ulozylo Quote
Sarenka71 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Moja sunia dostawała Caniviton jak była mała. Miała problemy ze stawami biodrowymi (lekarze stwierdzili dysplazję). Nie była wstanie wskoczyć na kanapę, na spacerach kicała na 3 nóżkach i popiskiwała z bólu. Po kilkumiesięcznej kuracji Canivitonem, do dziś jest ok. Także u nas zadziałał. Quote
Zosia123 Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Tyle że to strasznie drogie jest. Musimy się zastanowić. Na razie Reksio dostaje swój Geriativet, glukozaminkę i po parę kropli syropiku z Omega3 (dostałam w darze od Ulv). Łapcie ma słabiutkie, ale dzielnie biega i przegania wszystkie gawrony w okolicy, grubo poszczekując Haau! Haau! Podrzucajcie bazar, bo Emka na srogim minusie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/240672-Odbiór-we-Wrocławiu!-Dwa-komplety-dla-Emusi-do-17-marca?p=20537584#post20537584 Quote
brzośka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 zastanawiam się nad kupnem dla Merlina czegoś takiego http://www.firma-admiral.pl/szelki_standard_plus.html staruszek ma trudności z wchodzeniem po schodach, a i zdarza mu się z nich spadać :-( na spacerach też się czasem potyka... co myślicie? Quote
LILUtosi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Nie głupie tyle że w jajka się wrzyna ;-) Zahirowi też by się przydalo. Quote
brzośka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 hm... może i się wrzyna... trudno, będzie mi to musiał wybaczyć :p Lilu, a w tej Twojej hurtowni to po ile mają Trocoxil 95? Quote
LILUtosi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [TABLE="width: 574"] [TR] [TD="class: xl66, width: 298"]TROCOXIL 95MG 2TABL[/TD] [TD="class: xl66, width: 130"]PFIZER /Heinrich-Mack-Germany[/TD] [TD="class: xl66, width: 45, align: right"]181,3[/TD] [TD="class: xl67, width: 57, align: right"]195,76[/TD] [TD="class: xl68, width: 44, align: right"]8,00%[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
brzośka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 dzięki :) to z wysyłką pewnie tylko trochę mniej wyjdzie, niż płacę u weta Quote
LILUtosi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Ja będę zamawiać trochę rzeczy wiec możesz sie podpiąć. Jeszcze nie zamawiałam nic tam, bede tetowac jak to funkcjonuje. Quote
brzośka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 dziękuję za propozycję, ale dziś własnie kupiłam u weta, więc na jakiś czas starczy :) Quote
Cantadorra Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Brzośka, napisz do DONki lub Egradski, coś od nich słyszałam, że jakieś szelki dla onków robią furorę na owczarku. Ja zresztą też rozeznam temat, bo chyba nas nie ominie potrzeba szelek..... Quote
Recommended Posts