Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosia a wypróbuj na innych psach czy tez mają srakę. Bo jak moje dostaną w każdym pokoju sraki to się nie ogarnę. Hhehe cwana jestem co?
Problem w tym ze większość psów które potrzebują leku na stawy to psy starsze a i u takich psów podroby też nie są idealne.

Posted

Cantadorra to podeślij mi tamten preparat, zobaczymy. Dzięki!
Lilu, pozostałe psy nie mają rozwolnienia.
Chętnie trochę odsprzedam, bo nawet jak Reksowi trochę da się podawać, to i tak mam tego za dużo. Reksowi spróbuję podawać po trochę kropli, ale jak nareszcie będzie ważył tyle, ile ma ważyć, na razie nie możemy sobie pozwolić na biegunki.

Posted

Będzie dobrze :bluepaw::bluepaw::bluepaw:wiem,że cięzko i trauma :roll: szczegolnie dla Rexa ale gdy nie ma za dużego wyboru.....Jest miesiąc czasu do godziny zero,także decyzja należy do Was...Może jeszcze trafi się ten DOM ??? :bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

[quote name='Zosia123']A czy znacie Caniviton? Może z tym by spróbować? ZuziaM podaje to Emce, tylko też drogie cholernie... :([/QUOTE]
Zosia, daj sobie spokój z Canivitonem. Słabiutki jest w porównaniu z aptoflexem. Chyba, że Rex nie potrzebuje mocnego wspomagacza, tylko profilaktycznie. Wypróbowałam, odstawiłam i nigdy do tego nie wrócę. Bez efektu.
Fakt, pięknie wygląda Reks. Jest po prostu śliczny.

Posted

Moja sunia dostawała Caniviton jak była mała. Miała problemy ze stawami biodrowymi (lekarze stwierdzili dysplazję). Nie była wstanie wskoczyć na kanapę, na spacerach kicała na 3 nóżkach i popiskiwała z bólu. Po kilkumiesięcznej kuracji Canivitonem, do dziś jest ok. Także u nas zadziałał.

Posted

Tyle że to strasznie drogie jest. Musimy się zastanowić.
Na razie Reksio dostaje swój Geriativet, glukozaminkę i po parę kropli syropiku z Omega3 (dostałam w darze od Ulv).
Łapcie ma słabiutkie, ale dzielnie biega i przegania wszystkie gawrony w okolicy, grubo poszczekując Haau! Haau!

Podrzucajcie bazar, bo Emka na srogim minusie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/240672-Odbiór-we-Wrocławiu!-Dwa-komplety-dla-Emusi-do-17-marca?p=20537584#post20537584

Posted

[TABLE="width: 574"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 298"]TROCOXIL 95MG 2TABL[/TD]
[TD="class: xl66, width: 130"]PFIZER /Heinrich-Mack-Germany[/TD]
[TD="class: xl66, width: 45, align: right"]181,3[/TD]
[TD="class: xl67, width: 57, align: right"]195,76[/TD]
[TD="class: xl68, width: 44, align: right"]8,00%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Brzośka, napisz do DONki lub Egradski, coś od nich słyszałam, że jakieś szelki dla onków robią furorę na owczarku. Ja zresztą też rozeznam temat, bo chyba nas nie ominie potrzeba szelek.....