Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Wolf! Na razie czekamy na odpowiedź Czarodziejki.
I oczywiście czekamy z nadzieją na Domek dla naszego przystojniaka. Oby nowy rok był dla niego szczęśliwszy!

Posted

Rex jest rewelacyjny, Irek go dzisiaj wytargał, a on się tylko cieszył! Pan doktor Rak obejrzał mu odbyt, a on tylko się cieszył jak już było po! W gabinecie był kot, a Rex go olał. Na spacerze naszczekał na niego pies, a on tylko mu odszczekał, ale bez agresji, bez chęci odwetu. I taki zapatrzony w człowieka!
Bardzo proszę jutro myśleć o chłopaku szczególnie intensywnie! :)

Posted

Zosia123 napisał(a):
No i pojechał do domciu! :multi::multi::multi:
Domek z ogródkiem, będzie mieszkał razem z suczką :)
Pani obiecała fotki z domku :)

To jest najwspanialsza wiadomosc ,jaka mozna czytac na watkach bezdomnych ,biednych psow:multi::multi: .Rexiu badz grzeczny,kochaj i badz kochany przez swoja nowa rodzinke:loveu: .Bedziemy z niecierpliwoscia czekac na fotki i relacje .:lol::lol:

Posted

no i wielkie UUUFFFFF, Rex-iu z tym starym Rokiem niech minie wszelkie zło jakiego doświadczyłeś, z Nowym życzę samych cudownych, spokojnych, pełnych miłości dni - 365 dni z miziankiem i serduchem dla Ciebie :)

Posted

Ale super wiadomość-gratulki dla wszystkich,którzy się o to starali przede wszystkim Zosi no i oczywiście wszystkiego naj na nowej drodze życia dla psiaka i nowego domku:lol:

Posted

Hip, hip hurra!!! Jestem w szoku, taka wspaniała wiadomość. To najwspanialsza wiadomość i to taka rewelacja na nowy rok! :) Dużo szczęścia malutki! Bądź ukochany i uszanowany :)

Posted

Nie mam jeszcze fotek, Pani napisała tak:

"Próbowałam wysłać Pani MMSem zdjęcie pieska już w domu, jak sobie spał w salonie na kocyku w cieple, ale nie udało się. Suka przyjęła go oczywiście szczekaniem i okazywaniem dominacji, ale pies zachował się właściwie i nie ma problemu. Nie ma też jeszcze przyjaźni, ale liczę, że nastąpi. Co do kotów, niestety jest walka „na śmierć i życie”, myślę jednak, że uda nam się przynajmniej doprowadzić do „zawieszenia broni”.
Dziś był też weterynarz, pies dostał krople do uszu i antybiotyk (zastrzyk). W środę idziemy na zabieg oczyszczania i porządkowania zębów, bo wet twierdzi, że problemy pozostałe stąd się biorą, tzn. brak apetytu, wymioty, chudość, częste krwawienia z dziąseł, tragiczny odór z pyska."

Posted

Dzięki za info;)Biedak zaniedbany:shake: ech oby domek się sprawdził,bo koszta będą niemałe.Mam nadzieję,że z kiciami dojdzie przynajmniej do zawieszenia broni.

Posted

Nie ma co sorrkować;) wiem że inne bidy czekają na pomoc i to jest czasochłonne .To ja zawracam głowę;) ale troszkę niepokoi mnie ta cisza, tym bardziej,że pojawiły się problemy z uzębieniem jak pisałaś u przystojniaka.