Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj byliśmy na spacerku. Biedaczek chudy jest, uszka ma chore, ma łupież, łapki nie bardzo... No ale wystarczy zajrzeć do misek żeby poznać, dlaczego - dzisiaj to aż niedobrze się robiło na widok tych pomyi...
Ale grzeczny jest bardzo, znowu trzeba było tonę futra wyczesać, a on tylko raz pisnął, jak go pociągnęłam.
Nie mam pomysłu, jak mu pomóc. Dopóki mam 4 psy w hotelach, mam ręce związane. Żeby chociaż jeden poszedł do domu...
Najbardziej się boję tego, że ktoś go weźmie do pilnowania firmy. To byłoby straszne.

[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m534/zofiazosia123/16-7.jpg[/IMG]

Posted

Biedaczek...:((((kurcze nie mamy raczej szans zeby uzbierac deklaracje:(((
Dobrze Zosiu,ze Ty czasem chociaz do niego idziesz.....domyslam sie,ze uszyska nie sa leczone.....

Posted

E tam zagląda... raz na miesiąc zagląda... :( Ja mam teraz bardzo napięty okres, właściwie jak zawalę sprawę, to można powiedzieć, ze stracę pracę...

Uszyska są niby leczone, ale ja już nie wierzę w leczenie schroniskowe... zbyt wielu rzeczy się naoglądałam....

Posted

Można by zaczekać jeszcze tydzień. Teraz ludzie powinni wracać z wakacji, to może trochę się sytuacja rozrusza... Bo na razie zastój mamy kompletny. Te lipcowe ogłoszenia, które ja wykupywałam dla innych psiurów, były zupełnie nadaremno.
Ale już z góry dziękuję! :)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']no to we wrzesniu ruszymy z ogloszeniami...poszukam potem jakiegos bazarku:)
dla mnie nawet lepiej, bo teraz mam zamieszanie......[/QUOTE]

Dzięki :)
Jak znajdziesz taki, gdzie jest możliwość aktywacji na maila zamawiającego, to daj mi proszę znać. Jeszcze kilku staruszkom przydałyby się ogłoszenia...

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkich fanów Rexa zapraszam w niedzielę do wrocławskiego Parku Południowego - będzie można na własne oczy zobaczyć jaki jest piękny :) i oczywiście adoptować go ;)

Posted

pozwoliłam sobie tę informację zamieścić na wątkach skarpetowych, Rexio to jeden z piesków, o których nie mogę zapomnieć... czy znalazłoby się jakieś dt, gdyby kasa była?

Posted

Słuchajcie dziewczyny, jakkolwiek kocham Reksia, ale nie wezmę zbierania kasy i zabierania go do hotelu na własne barki... Mam 3 psy na minusie (zajrzyjcie na bazarek z podpisu, tam są ich wątki). Jedna dziewczyna obiecywała 200 zł miesięcznie, a teraz nie płaci nawet złotówki. Czwarty w hotelu jest Zefir, na razie na plusie, ale nie wiadomo, jak będzie dalej... Przynajmniej jeden musi pójść do domu. Chyba, że ktoś inny przejmie finanse Reksia i tym samym odpowiedzialność za bąbelka w razie gdyby zabrakło gotówki.

Posted

Ehhh parę osób ze mną co prawda rozmawiało, ale wydaje mi się, ze nic z tego nie będzie... Tyle godzin nadaremno...
A Reksio sprawował się na szóstkę! Trochę się bałam na początku, bo tam było mnóstwo biegających dzieci, psy, muzyka na pełen regulator. Ale potem nawet zdjęłam mu kaganiec. No pies na medal! Jedynie trochę burczał na kolegę, ale osoba, która chociaż trochę zna się na psach powinna sobie z nim spokojnie poradzić. A stadny jest jak nie wiem co - moja córka chodziła z kolegą, a ja z nim, i jak kolega chociaż trochę został w tyle, to Rex czekał aż do nas dołączy. Najgorsze było zostawienie go pod koniec dnia w klateczce... :(

Wklejam parę fotek: