Zosia123 Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Grzybka w nosku nie ma. Popytam jeszcze o te możliwości, które sugerowała Egradska. Ale chyba jest trochę lepiej z nochalem. Reksio majowy: Quote
piescofajnyjest Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 zazdroszcze Kocurku:) a co to za male sie przyplatalo do Reksa? Quote
Zosia123 Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 piescofajnyjest napisał(a):zazdroszcze Kocurku:) a co to za male sie przyplatalo do Reksa? No właśnie nie wiem, może jakaś pchła ;) dobrze że ma obróżkę przeciwpchelną :) Quote
egradska Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Sliczny Reksio, zestaw obrozek ma idento jak moj dranioŁ:) czerwona i antykleszczydlowa:)I Quote
Zosia123 Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 egradska napisał(a):Sliczny Reksio, zestaw obrozek ma idento jak moj dranioŁ:) czerwona i antykleszczydlowa:)I Wszystkie cztery mają tak samo - czerwona i przeciwpchelna :) Quote
Zosia123 Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 piescofajnyjest napisał(a):hehehehhehehehheheh:) Najśmieszniej wygląda Myszka, chociaż ona co prawda niewielkiej postury jest, ale za to potężnego ducha ;) Quote
Zosia123 Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 A my w czwartek mieliśmy wizytę Kocurka :loveu: Reksio był bardzo zadowolony z głasków i smaczków :) Mam zdjęcia, ale muszę poprosić o zgodę Kocurka na wstawienie :) Quote
piescofajnyjest Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 strasznie zazdraszczam Kocurkowi :) :eviltong: Quote
Kocurek Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 ano:))Fajnie mam:)))wyglaskalam,wymizialam....zaluje,ze tak krotko bylam...ale następnym razem już umowoimy się z Zosia na spacer poranny ze stadkiem:))Zosiu zdjęcia jak najbardziej wstaw:) Quote
Cantadorra Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 To czekamy na zdjęcia dokumentujące mizianie :) Quote
Zosia123 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Wklejam, niestety większość wyszła zamazana :) Przycięłam trochę, żeby było widać mniej naszego bałaganu :) Quote
egradska Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Piknie sie prezentujecie:loveu: cala Trojca:loveu: Quote
Kocurek Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Hehe...Reks przytulony do Zosi ukochanej swej,mnie tylko raz udało się buziaka dac w pychola:) Quote
Mysza2 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Podziwiamy Kocurka, Zosię no i oczywiście Reksa:):) Quote
Zosia123 Posted June 11, 2014 Author Posted June 11, 2014 Podiwejte :) Upały dają nam się we znaki, Reks poleguje przy wentylatorku, spacerki krótsze... Dzisiaj wylazłam z psami o siódmej, ale i tak było za ciepło. Jestem teraz tylko z samcami, bo rodzinka zabrała Tolę do teściów. Tola jest bardzo niegrzeczna i warczy na Dziadka, a Dziadek się boi :) Tolcia to stracony przypadek, jest dominująca, terytorialna i na dokładkę strachliwa, przez co bardzo trudno się z nią pracuje. Quote
Zosia123 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Reksiu coraz bardziej zapominalski, czasem staje pod drzewkiem i zapomina, że miał sikać... Zapomina też, że trzeba pić, a znowu jak podtykam mu michę z wodą pod nos, to potrafi całą wypić, tak jakby się zagapił i nie czuł, że już wystarczy... Po schodach wchodzi z trudem, boi się też tych schodów nieboraczek i najpierw robi kilka obrotów zanim wbiegnie na górę. Zawsze puszczam Bruna i Tolę przodem, bo wtedy Reks ma większą motywację, żeby wchodzić po schodach. Quote
Recommended Posts