Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
zazdroszcze Kocurku:)
a co to za male sie przyplatalo do Reksa?

No właśnie nie wiem, może jakaś pchła ;) dobrze że ma obróżkę przeciwpchelną :)

Posted

egradska napisał(a):
Sliczny Reksio, zestaw obrozek ma idento jak moj dranioŁ:) czerwona i antykleszczydlowa:)I

Wszystkie cztery mają tak samo - czerwona i przeciwpchelna :)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
hehehehhehehehheheh:)

Najśmieszniej wygląda Myszka, chociaż ona co prawda niewielkiej postury jest, ale za to potężnego ducha ;)

• 2 weeks later...
Posted

A my w czwartek mieliśmy wizytę Kocurka :loveu:
Reksio był bardzo zadowolony z głasków i smaczków :)
Mam zdjęcia, ale muszę poprosić o zgodę Kocurka na wstawienie :)

Posted

ano:))Fajnie mam:)))wyglaskalam,wymizialam....zaluje,ze tak krotko bylam...ale następnym razem już umowoimy się z Zosia na spacer poranny ze stadkiem:))Zosiu zdjęcia jak najbardziej wstaw:)

Posted

Podiwejte :)
Upały dają nam się we znaki, Reks poleguje przy wentylatorku, spacerki krótsze... Dzisiaj wylazłam z psami o siódmej, ale i tak było za ciepło.
Jestem teraz tylko z samcami, bo rodzinka zabrała Tolę do teściów. Tola jest bardzo niegrzeczna i warczy na Dziadka, a Dziadek się boi :) Tolcia to stracony przypadek, jest dominująca, terytorialna i na dokładkę strachliwa, przez co bardzo trudno się z nią pracuje.

• 1 month later...
Posted

Reksiu coraz bardziej zapominalski, czasem staje pod drzewkiem i zapomina, że miał sikać... Zapomina też, że trzeba pić, a znowu jak podtykam mu michę z wodą pod nos, to potrafi całą wypić, tak jakby się zagapił i nie czuł, że już wystarczy... Po schodach wchodzi z trudem, boi się też tych schodów nieboraczek i najpierw robi kilka obrotów zanim wbiegnie na górę. Zawsze puszczam Bruna i Tolę przodem, bo wtedy Reks ma większą motywację, żeby wchodzić po schodach.