Abrakadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Mizianko od Pani Ewy... Taki jestem śliczny :) Quote
Neris Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jak on jest śliczny to ja noszę miseczkę A. Byłyście może u Miesia? Quote
Abrakadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Neris napisał(a):Jak on jest śliczny to ja noszę miseczkę A. Byłyście może u Miesia? Neris, jak domniemywam (zazdroszcząc Ci rozmiaru biustu) Lutek nie mieści się w Twoich definicjach psiego piękna... A ja Ci powiem, że rozbraja mnie swoją urodą. I jest taki bezbronny... Słodziaczek kochany... Ps. Byłyśmy u DIF, u Mieszka nie planowałyśmy. Quote
Abrakadabra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Neris napisał(a):No jakoś mnie nie powala urodą, to fakt. Mam nadzieję, że komuś się jednak spodoba, bo ja naprawdę nie dam rady mieć go na tymczasie od kwietnia :placz:. Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 lutek ganiał jak konik po ogrodzie, znalazł sobie stara kośc i ją chciał dziamgać. faktycznie widac, ze lubi wąchac trawkę chłopak, ale przy dorocie widac, ze czuje się bezpiecznie. takie żyjątko zamknięte w sobie, niemniej jednak ze światem zewnętrznym jakis kontakt ma. tylko objawy tego nie sa takie jak u pełnosprawnego psa. Quote
Abrakadabra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nie ukrywam, że bardzo liczę na Dorotę od Rudego... chociaż doskonale rozumiem, jaki ma problem z DS dla przyganiętych suniek. To jedyne "światełko w tunelu" dla Lutka. Lutek ma ogłoszenia, sporo było wyróżnionych ( w wolnej chwili zrobię nowe), ale nie oszukujmy się - nie jest obiektem westchnień... Nikt się o niego nie bije.. Niestety - nie może u mnie zostać. Quote
Abrakadabra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Lutek szuka nowego DT!!!! Mam nadzieję, że Mru zmieni tytuł .... Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 abra, a może załóż nowy wątek, chocby chwilowo? czss leci, na zmianę tytułu czekasz już dość długo, a lutek w niebezpieczeństwie mieszkaniowym. Quote
Abrakadabra Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Mru, dzięki za zmianę tytułu! Pomocy!!! Lutek potrzebuje niewiele: miseczki z karmą, ciepłego posłanka i trzech spacerków dziennie. Quote
sleepingbyday Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 no, i własnie się dowiedziałam, ze lutek nie ma sie gdzie podziać dalszym ciagu. straszna kicha.... Quote
Abrakadabra Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 sleepingbyday napisał(a):no, i własnie się dowiedziałam, ze lutek nie ma sie gdzie podziać dalszym ciagu. straszna kicha.... Ola, KICHA to zdecydowanie zbyt delikatne i eufemistyczne określenie tej sytuacji. Za chwilę osiwieję... Quote
Abrakadabra Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) sleepingbyday napisał(a):sama nie wiem, co robić.... Szukamy DT/DS dla Lutka -Śleputka! Mój tryb pracy zaczął kolidować z byciem DT!!! Dziadzio bardzo się u mnie otworzył . Początki były trudne... Większość dnia spędzał na spaniu, a wypuszczony z kenel-klatki dreptał w po domu wzdłóż ścian. Teraz doskonale rozpoznaje topografię mieszkania, sygnalizuje swoje potrzeby, nadstawia się do miziania. Nie wyobrażam sobie, że może zostać uśpiony... Podczas "wędrówki" po domu postanowił wreszie usiąść :) Edited April 1, 2012 by Abrakadabra Quote
Abrakadabra Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 O kurcze... 3 dni mnie nie było, a tu taka "niespodzianka"... Wcięło kilka informacji... Dorota-Rudy, dziękujemy za nowy DT dla Lutka :loveu:. Szukamy DS dla psiaczka! Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 ja juz sama nie wiem, znikneło mi coś ważnego, czy nie... nie byłam kilka dni na internecie, a wczesniej była ta awaria, wiec nawet nie wiem, czy mam wszystkie wątki, które miałam. Quote
Abrakadabra Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 sleepingbyday napisał(a):ja juz sama nie wiem, znikneło mi coś ważnego, czy nie... nie byłam kilka dni na internecie, a wczesniej była ta awaria, wiec nawet nie wiem, czy mam wszystkie wątki, które miałam. Mnie zniknęło kilka ważnych PW i parę nieważnych postów... No i zdjęcia, które wstawiłam... I podziękowania dla Doroty... I wymiana polądów z Noemi... Poza tym wszystko w normie. Quote
sleepingbyday Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 dorota, wyslij mi fotki z korabiewic, co? Quote
Abrakadabra Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 sleepingbyday napisał(a):dorota, wyslij mi fotki z korabiewic, co? A które chcesz? Te "nasze" z ub. soboty? Bo w ten week byłam sama i mam nowe psiaki :) Mikropsiaki . Quote
Abrakadabra Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 sleepingbyday napisał(a):nasze, nasze chcę. Jesteś gotowa na 300 zdjęć? Zaczynam wysyłać ... Quote
Abrakadabra Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 sleepingbyday napisał(a):dostałam powódź fotograficzną.... Chciałaś, to masz. Miśki są zajefajne, prawda? Quote
sleepingbyday Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 bossskie, zwłaszcza stopy! a teraz cos dla ciebie: Quote
Abrakadabra Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Hiihhiiihiiii!!! Z daleka wygląda jak jakiś strasznie kosmaty insekt :) O kurcze! Zainspirowałaś mnie tym zdjęciem. Quote
Recommended Posts