Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Jak on jest śliczny to ja noszę miseczkę A.

Byłyście może u Miesia?

Neris, jak domniemywam (zazdroszcząc Ci rozmiaru biustu) Lutek nie mieści się w Twoich definicjach psiego piękna...
A ja Ci powiem, że rozbraja mnie swoją urodą. I jest taki bezbronny... Słodziaczek kochany...

Ps. Byłyśmy u DIF, u Mieszka nie planowałyśmy.

Posted

lutek ganiał jak konik po ogrodzie, znalazł sobie stara kośc i ją chciał dziamgać. faktycznie widac, ze lubi wąchac trawkę chłopak, ale przy dorocie widac, ze czuje się bezpiecznie.

takie żyjątko zamknięte w sobie, niemniej jednak ze światem zewnętrznym jakis kontakt ma. tylko objawy tego nie sa takie jak u pełnosprawnego psa.

Posted

Nie ukrywam, że bardzo liczę na Dorotę od Rudego... chociaż doskonale rozumiem, jaki ma problem z DS dla przyganiętych suniek.
To jedyne "światełko w tunelu" dla Lutka.
Lutek ma ogłoszenia, sporo było wyróżnionych ( w wolnej chwili zrobię nowe), ale nie oszukujmy się - nie jest obiektem westchnień...
Nikt się o niego nie bije..

Niestety - nie może u mnie zostać.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no, i własnie się dowiedziałam, ze lutek nie ma sie gdzie podziać dalszym ciagu.
straszna kicha....

Ola, KICHA to zdecydowanie zbyt delikatne i eufemistyczne określenie tej sytuacji.
Za chwilę osiwieję...

Posted (edited)

sama nie wiem, co robić....

Szukamy DT/DS dla Lutka -Śleputka!
Mój tryb pracy zaczął kolidować z byciem DT!!!

Dziadzio bardzo się u mnie otworzył .
Początki były trudne... Większość dnia spędzał na spaniu, a wypuszczony z kenel-klatki dreptał w po domu wzdłóż ścian.
Teraz doskonale rozpoznaje topografię mieszkania, sygnalizuje swoje potrzeby, nadstawia się do miziania.
Nie wyobrażam sobie, że może zostać uśpiony...

Podczas "wędrówki" po domu postanowił wreszie usiąść :)

Edited by Abrakadabra
  • 2 weeks later...
Posted

ja juz sama nie wiem, znikneło mi coś ważnego, czy nie... nie byłam kilka dni na internecie, a wczesniej była ta awaria, wiec nawet nie wiem, czy mam wszystkie wątki, które miałam.

Mnie zniknęło kilka ważnych PW i parę nieważnych postów... No i zdjęcia, które wstawiłam... I podziękowania dla Doroty... I wymiana polądów z Noemi...
Poza tym wszystko w normie.