ocelot Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) IMIĘ: Tunia WIEK: 8 lat ROK URODZENIA: 2003 ROZMIAR (S/M/L/XL): L CHARAKTER: Chcielibyśmy znaleźć bardzo dom dla Tuni. Nareszcie dobry dom. Tunia przez całe swoje 8 letnie życie nie zaznała miłości i ciepła. Wiecznie przeganiana w z konta w kat. dwa razy w roku rodziła szczenięta, te sprzedawano jak przypominały owczarka, jeśli nie... nie wiemy co z nimi robiono. Na pewno nic dobrego. Jak Tunia zaczęła chorować właściciele odprowadzili ją do schroniska. Tunia ma niewydolność nerek. Musi jeść specjalistyczną karmę i przyjmować leki. Czy znajdzie się ktoś kto ja otoczy na ostatnie lata życia miłością i opieką? Tunia trafiła do schroniska bardzo gruba. Z dnia na dzień nikła nam w oczach. bardzo schudła. Zaczęliśmy się zastanawiać co jej jest. Niepokój wzbudziła koopa na spacerze. Była to woda. Miała zrobione w poniedziałek badania krwi. Ma zapewniony boks w schronisku. Nie szukamy hotelu, bo mamy długi. Szukamy darczyńcy. Potrzebna nam karma specjalistyczna i leki. Edited August 19, 2012 by ocelot Quote
ocelot Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Straszna tu cisza. Tuni przydałoby się USG nerek. Quote
Igam Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Napiszcie jaka ta karma ma być, to może ktoś przy okazji swoich zakupów kupi i worek dla Tuni Quote
malagos Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Proszę o pomoc - musimy odebrać z domu stałego Tikę, moją tymczasowiczkę, z Piotrkowa Tryb. !! Pani nie ma samochodu, ale zapłaci za dojazd, chociaz do Warszawy, potem moze ktoś inny do mnie podjedzie...... Prosze, moze ktoś by mógł w weekend mi pomóc? Quote
ocelot Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='malagos']Proszę o pomoc - musimy odebrać z domu stałego Tikę, moją tymczasowiczkę, z Piotrkowa Tryb. !! Pani nie ma samochodu, ale zapłaci za dojazd, chociaz do Warszawy, potem moze ktoś inny do mnie podjedzie...... Prosze, moze ktoś by mógł w weekend mi pomóc? Nie wiem jak pomoc:( nie mam prawa jazdy i Staś chory. Quote
ocelot Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Igam']Napiszcie jaka ta karma ma być, to może ktoś przy okazji swoich zakupów kupi i worek dla Tuni[/QUOTE] Royal Canin Renal Quote
Tymonka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Zapraszam na bazarek na którym znajdziesz m.in. butki dla psa , apaszki , maskotki , coś smacznego dla psa i wiele innych fajnych rzeczy : http://www.dogomania.pl/threads/218800-Tu-znajdziesz-wszystko-wazoniki-zabawki-buty-dla-psa-apaszki-ramki-itp..Do10.12 Bazarek m.in. na skarbonkę tomaszowską , jak coś uzbieramy z bazarku to dołożymy do karmy . Quote
ocelot Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 jakoś nikogo los kundelka nie wzrusza. a karma równa się życie dla niej. ja już nie mówię, że życie w boksie i rzadko kiedy spacer, co parę tygodni, ale w miarę godne życie. Quote
Igam Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Oj wzrusza, wzrusza :( Porozsyłam jeszcze prośby, może ktoś się ulituje. Powiedz mi tylko, jeśli ktoś by chciał taką karmę zamówić to na jaki adres - tak, żeby Tunia na pewno z niej skorzystała. Quote
ocelot Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Igam napisał(a):Oj wzrusza, wzrusza :( Porozsyłam jeszcze prośby, może ktoś się ulituje. Powiedz mi tylko, jeśli ktoś by chciał taką karmę zamówić to na jaki adres - tak, żeby Tunia na pewno z niej skorzystała. Chyba najlepiej na adres schroniska? albo do mnie, ja dowiozę w razie czego. Tunia ma kupioną karmę, zapłaciło schronisko, ale tak jak pisałam w sumie nie powinno przy tak ogromnym długu i groźbie odcięcia wody. Quote
ocelot Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Niestety nie udało się Tuni pomóc... Tunia jakis czas temu od nas odeszła... Bardzo cierpiala w ostatnich dniach, a jeszcze wtedy merdala ogonem. Żegnaj kochany, wspaniały psie ['] Quote
Recommended Posts