olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 grrrond napisał(a):posiadam jeszcze: borzoje, westie, owcz. niem., bouviera, oprócz tego jeszcze mix pojedynczych zdjęc różnych ras ;) jeśli ktos sobie coś życzy - piszcie, tylko przypominam, że jakosc niezadobra... :oops: chihuahua? najlepiej krótkowłosa :cool3: Quote
zakla Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Owczarek australijski, czekoladowy labek pies z pośredniej albo shar pei z BISa szczeniąt:lol: Quote
Florka_xyz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A czy bym mogła prosić fotke Bouviera ?;) Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wklejam na szybko zmniejszane, praktycznie nie obrabiane zdjęcia z NDM Quote
AnetaW Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='grrrond'] proszę i przepraszam za tyle czasu zwłoki, ale nie mogłam odnaleźć płyty... :lol: Wielkie dzięki! Tym bardziej, ze na obydwu fotkach jest mój Ali i moje nogi na pierwszym:evil_lol: . Czy mogę sobie zapisać te zdjęcia? Quote
grrrond Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ależ oczywiście ! Ach ten mój talent do robienia zdjec....:oops: Quote
Recommended Posts