Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sylvia_76']Marihuana!!!

Dziękuję Ci serdecznie, że zrobiłaś mi zdjęcie z Korkiem na ringu!!!
(babka z czarnym dogiem) To był nasz debiut, myślałam, że ne będzie udokumentowany :)

Bardzo, bardzo proszę: czy mam Twoją zgodę na umieszczeniu go w Galerii Korka, na jego stronce i na innym forum?

Jeśli się zgodzisz, prześlij mi je proszę gdy znajdziesz czas w normalnym formacie na adres: korkosmok@o2.pl

Jasne, rob z fotka co chcesz ;) mam jeszcze pare innych fotek El Corazona, ale te wysyłam ci już mailem.

Posted

Marihuana napisał(a):
Jasne, rob z fotka co chcesz ;) mam jeszcze pare innych fotek El Corazona, ale te wysyłam ci już mailem.

Dziękuję :)
Pędzę sprawdzić skrzynkę :)

aaaa... i gratuluję, bo wczoraj nie miałam okazji osobiście :)

(słychać nas było gdy staliście na ringu? :) )

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Dziękuję :)
Pędzę sprawdzić skrzynkę :)

aaaa... i gratuluję, bo wczoraj nie miałam okazji osobiście :)

(słychać nas było gdy staliście na ringu? :) )

Oczywiscie!!! Bardzo dziekujemy !!!:grins: :grins: :grins: :calus:

Posted

ma ktoś wyniki z wczoraj z BOG z gr IX ??? a może ktos ma fotki i przypadkiem uchwycił srebrną lhasaczkę ? wczoraj wygrała Rasę córeczka mojego DJa i chciałabym miec pamiątkę

Posted

Tak sobie mysle i mysle... hm... organizatorzy chyba nie pomysleli o odwiedzajacych, na ringu 7... sedzia był na samym koncu, ludzie zbyt wiele nie widzieli... a zeby zrobic zdiecia, jakiekolwiek, trzeba było wejsc na ring... hmm... nie tak to sobie wyobrazałam... mam nadzieje ze w przyszłym roku bedziemy na dole ;)

Posted

my już po wystawie.. rzeczywiście organizacja nieco nawaliła.. ringi na dworze były bardzo małe, a przy nich było przeraźliwie mało miejsca!!! pies na psie.. poprzednie wystawy organizoawane przez zwiazek w Legionowie na których byłam wspominam o wieeeeeeele lepiej..

Posted

BOGIX
I Shih tzu
II Pudel duży (moja Szelma :loveu: )
III chiński grzywacz P.Supronowicz

To ja się pochwalę, Szelma ( Samanta Szemrowicki Dworek) 1doskonała, CWC, BOS, BOB IIBOG IX

Ania.

Dzidtka ja mam jakieś zdjęcia z finałow, poszukam, są fatalnej jakości, ale może się uda ;)

Posted

Wieści z Legionowa

Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB

Suki
Klasa młodzieży
NORA Ekado - Zw.Mł.

Klasa pośrednia
Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR

GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA
dla pozostałych wystawców oczywiście też
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Ewa&Diuk']Witam,
Czy i ja mogę prosić także o przesłanie na maila jednej fotki z BOG 7 ? Chodzi mi o zdjęcia Diuka - weimara. Chyba Calvados i Diuk razem uczęszczali na szkolenie na polach mokotowskich... daaawno temu ;)
ewa@weimaraners.pl
Ewa

Taaaak !!!

Teraz tez pamietam! Jaki to świat jest mały :razz:
Gratulacje!

Posted

Jak tam dzisiejsze finały? Interesują mnie Szczeniory, Juniory, BOG V no i oczywiście BIS.
Pzdr

p.s. Tak jak lubię wystawy w Nowym Dworze Mazowieckim i zawsze na nich jestem - tak niestety muszę stwierdzić, że ringi na dworze (nr 8 do 11) to totalna porażka. Po pierwsze zbyt małe, po drugie betonowe, po trzecie miejsca obok tyle co kot napłakał - jak nie stoiska to płotek i krzaczki. Trudno było się nawet minąć dwóm osobom. KOSZMARNIE w tym względzie było.

Posted

[quote name='Dzidtka']jak tam wyniki BIS ?

wiem, ze:

AKITA AMERYKANSKA
Redwich THE BEAT GOES ON - 1dosk., CWC, NDPwR, BOB, I BOG V, I BIS

[SIZE=2]a dalej juz nie wiem...:eviltong:

asia

Posted

[quote name='hachidori']wiem, ze:

AKITA AMERYKANSKA

asia

a japońscy krewniacy pewnie przepadli na BISach??

Posted

Jeżeli chodzi o BOG I, to 1.owczarek szkocki krótkowłosy, 2.schipperke, 3.owczarek australijski (Angel Eyes Francuz of Crystal Lake).

Fotek szarpejków nie mam, ale jak tylko dostanę od właścicieli Diabola to wrzucę ;)

Posted

[quote name='zakla']Jeżeli chodzi o BOG I, to 1.owczarek szkocki krótkowłosy, 2.schipperke, 3.owczarek australijski (Angel Eyes Francuz of Crystal Lake).

:B-fly: Ma ktos zdjecia z finalow BOG I? :loveu:

Posted

[quote name='hachidori']wiem, ze:

AKITA AMERYKANSKA

asia

A nieprawda bo inne finały też wiesz :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Kaśka

Posted

[quote name='donya']Wieści z Legionowa

Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB

Suki
Klasa młodzieży
NORA Ekado - Zw.Mł.

Klasa pośrednia
Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR

GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA
dla pozostałych wystawców oczywiście też
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Donya - dzięki za wstawienie wyników. Ale to jeszcze ie wszystko.

DOUBLE VINNY Dream of Afrika - BOG3!!! Dostaliśmy piękny puchar i paczkę karmy...

Dodatkowo: Abotere's WAHZIRI + Agacia = I miejsce w Gr. Starszej w konkurencji Młody Prezenter + Zwycięstwo Dnia!!! Brawo Aga!!! Stanowiliście naprawdę piękną parę!!!
Pzdr.