Judit Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 (znowu Olek :cool3: ahh śliczności..) (znowu nasz Oleczek ^^) (przypadkowy seter... ^^) Quote
Judit Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nasz kochany BENITO Shadow Dog - ocena doskonała, lok. I, złoty medal, CWC i śliczny opis ;) Quote
Marihuana Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Sylvia_76']Marihuana!!! Dziękuję Ci serdecznie, że zrobiłaś mi zdjęcie z Korkiem na ringu!!! (babka z czarnym dogiem) To był nasz debiut, myślałam, że ne będzie udokumentowany :) Bardzo, bardzo proszę: czy mam Twoją zgodę na umieszczeniu go w Galerii Korka, na jego stronce i na innym forum? Jeśli się zgodzisz, prześlij mi je proszę gdy znajdziesz czas w normalnym formacie na adres: korkosmok@o2.pl Jasne, rob z fotka co chcesz ;) mam jeszcze pare innych fotek El Corazona, ale te wysyłam ci już mailem. Quote
Sylvia_76 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Marihuana napisał(a):Jasne, rob z fotka co chcesz ;) mam jeszcze pare innych fotek El Corazona, ale te wysyłam ci już mailem. Dziękuję :) Pędzę sprawdzić skrzynkę :) aaaa... i gratuluję, bo wczoraj nie miałam okazji osobiście :) (słychać nas było gdy staliście na ringu? :) ) Quote
Marihuana Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Sylvia_76 napisał(a):Dziękuję :) Pędzę sprawdzić skrzynkę :) aaaa... i gratuluję, bo wczoraj nie miałam okazji osobiście :) (słychać nas było gdy staliście na ringu? :) ) Oczywiscie!!! Bardzo dziekujemy !!!:grins: :grins: :grins: :calus: Quote
Ewa&Diuk Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witam, Czy i ja mogę prosić także o przesłanie na maila jednej fotki z BOG 7 ? Chodzi mi o zdjęcia Diuka - weimara. Chyba Calvados i Diuk razem uczęszczali na szkolenie na polach mokotowskich... daaawno temu ;) ewa@weimaraners.pl Ewa Quote
Sylvia_76 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Marihuana'] ;) mam jeszcze pare innych fotek El Corazona, ale te wysyłam ci już mailem. Jeszcze nic nie doszło :shake: Czy możesz machnąć to jeszcze raz na korkosmok@o2.pl albo Sylvia_76@o2.pl ? (i przepraszam za kłopot) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 ma ktoś wyniki z wczoraj z BOG z gr IX ??? a może ktos ma fotki i przypadkiem uchwycił srebrną lhasaczkę ? wczoraj wygrała Rasę córeczka mojego DJa i chciałabym miec pamiątkę Quote
AnnaM Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Tak sobie mysle i mysle... hm... organizatorzy chyba nie pomysleli o odwiedzajacych, na ringu 7... sedzia był na samym koncu, ludzie zbyt wiele nie widzieli... a zeby zrobic zdiecia, jakiekolwiek, trzeba było wejsc na ring... hmm... nie tak to sobie wyobrazałam... mam nadzieje ze w przyszłym roku bedziemy na dole ;) Quote
Agappe Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 my już po wystawie.. rzeczywiście organizacja nieco nawaliła.. ringi na dworze były bardzo małe, a przy nich było przeraźliwie mało miejsca!!! pies na psie.. poprzednie wystawy organizoawane przez zwiazek w Legionowie na których byłam wspominam o wieeeeeeele lepiej.. Quote
.ania Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 BOGIX I Shih tzu II Pudel duży (moja Szelma :loveu: ) III chiński grzywacz P.Supronowicz To ja się pochwalę, Szelma ( Samanta Szemrowicki Dworek) 1doskonała, CWC, BOS, BOB IIBOG IX Ania. Dzidtka ja mam jakieś zdjęcia z finałow, poszukam, są fatalnej jakości, ale może się uda ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Magda będę bardzo wdzięczna no i GRATULUJE!!! Quote
donya Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wieści z Legionowa Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB Suki Klasa młodzieży NORA Ekado - Zw.Mł. Klasa pośrednia Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA dla pozostałych wystawców oczywiście też :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Marihuana Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Ewa&Diuk']Witam, Czy i ja mogę prosić także o przesłanie na maila jednej fotki z BOG 7 ? Chodzi mi o zdjęcia Diuka - weimara. Chyba Calvados i Diuk razem uczęszczali na szkolenie na polach mokotowskich... daaawno temu ;) ewa@weimaraners.pl Ewa Taaaak !!! Teraz tez pamietam! Jaki to świat jest mały :razz: Gratulacje! Quote
Marihuana Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Sylvia_76']Jeszcze nic nie doszło :shake: Czy możesz machnąć to jeszcze raz na korkosmok@o2.pl albo Sylvia_76@o2.pl ? (i przepraszam za kłopot) A sprawdz teraz? Quote
bety Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jak tam dzisiejsze finały? Interesują mnie Szczeniory, Juniory, BOG V no i oczywiście BIS. Pzdr p.s. Tak jak lubię wystawy w Nowym Dworze Mazowieckim i zawsze na nich jestem - tak niestety muszę stwierdzić, że ringi na dworze (nr 8 do 11) to totalna porażka. Po pierwsze zbyt małe, po drugie betonowe, po trzecie miejsca obok tyle co kot napłakał - jak nie stoiska to płotek i krzaczki. Trudno było się nawet minąć dwóm osobom. KOSZMARNIE w tym względzie było. Quote
olcha Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Marihuana']Wsadzam pare fotek z Legionowa: :multi: masz jeszcze chihuahua??? Quote
hachidori Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Dzidtka']jak tam wyniki BIS ? wiem, ze: AKITA AMERYKANSKA Redwich THE BEAT GOES ON - 1dosk., CWC, NDPwR, BOB, I BOG V, I BIS [SIZE=2]a dalej juz nie wiem...:eviltong: asia Quote
Agappe Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='hachidori']wiem, ze: AKITA AMERYKANSKA Redwich THE BEAT GOES ON - 1dosk., CWC, NDPwR, BOB, I BOG V, I BIS [SIZE=2]a dalej juz nie wiem...:eviltong: asia a japońscy krewniacy pewnie przepadli na BISach?? Quote
zakla Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Jeżeli chodzi o BOG I, to 1.owczarek szkocki krótkowłosy, 2.schipperke, 3.owczarek australijski (Angel Eyes Francuz of Crystal Lake). Fotek szarpejków nie mam, ale jak tylko dostanę od właścicieli Diabola to wrzucę ;) Quote
Noelani Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='zakla']Jeżeli chodzi o BOG I, to 1.owczarek szkocki krótkowłosy, 2.schipperke, 3.owczarek australijski (Angel Eyes Francuz of Crystal Lake). :B-fly: Ma ktos zdjecia z finalow BOG I? :loveu: Quote
bety Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='hachidori']wiem, ze: AKITA AMERYKANSKA Redwich THE BEAT GOES ON - 1dosk., CWC, NDPwR, BOB, I BOG V, I BIS [SIZE=2]a dalej juz nie wiem...:eviltong: asia A nieprawda bo inne finały też wiesz :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kaśka Quote
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='donya']Wieści z Legionowa Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB Suki Klasa młodzieży NORA Ekado - Zw.Mł. Klasa pośrednia Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA dla pozostałych wystawców oczywiście też :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Donya - dzięki za wstawienie wyników. Ale to jeszcze ie wszystko. DOUBLE VINNY Dream of Afrika - BOG3!!! Dostaliśmy piękny puchar i paczkę karmy... Dodatkowo: Abotere's WAHZIRI + Agacia = I miejsce w Gr. Starszej w konkurencji Młody Prezenter + Zwycięstwo Dnia!!! Brawo Aga!!! Stanowiliście naprawdę piękną parę!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts