pszym Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witam i wszystkim gratuluję. Ma ktos może zdjęcia z finałów III grupy? Dzięki i pozdrawiam Quote
pszym Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Można prosić o zdjęcia z finałów III grupy? Dzięki i pozdrawiam Quote
Dominika i Porto Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 My też sie pochwalimy dostaliśmy w goldenach najlepszego juniora :) i piękny opis .. Gratulujemy wszystkim :) Reszcie znajomych goldenów i flatów szczególnie :) Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 mała fotoralacja http://www.vintoyra.com.pl/NOWYDWORMAZOWIECKI2007/index.html Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 fotorelacja z niedzieli http://www.vintoyra.com.pl/NOWYDWORMAZOWIECKI2007/index.html Quote
Elitesse Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 kilka ujec z wystawy w Nowym Dworze Wata - V1 kl.championow CWC Lancelot - V1 Najlepszy Weteran Tess - V1 kl.championow CWC NSwR Quote
Dan Danilo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam Ze zdjęć robionych w Nowym Dworze wybrałem dwa ,które mi się najbardziej podobają. Krzysiek Quote
karolayna Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 czy ktos robil zdjecia w sobote rano w hali na górze? Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja mam prawie wszystkie BIS-y niedzielne obfotografowane. Ale wstawiać je będę powoli, bo boję się, że DGM znowu będzie szalało...:angryy: Pzdr. Quote
sylwekw Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ja mam filmik nagrany z finałów szczeniąt i młodzieży ... więc jeśli ktoś zainteresowany to możemy pomyślec o jakimś przekazaniu .... ...... Musiałem wyedytować i sprecyzować ... mam ten film ale tylko z BIS szczeniaków i młodzieży tylko z niedzieli ... przepraszam tych którzy spodziewali sie również z soboty. Quote
bety Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 sylwekw napisał(a):Ja mam filmik nagrany z finałów szczeniąt i młodzieży ... więc jeśli ktoś zainteresowany to możemy pomyślec o jakimś przekazaniu Jak z obu tych finałów złapałeś Akitki Am. to ja jestem chętna obejrzeć :lol: Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Powoli będę wstawiała fotki z wystawy. Uprzedzam, są głównie z finałów... ale nie tylko... Cdn. Pzdr. Quote
daga10011 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 to ja tez sie pochwale:lol: .Wszystkim oczywiscie gratuluje na wstepie. Nasza mlodsza suczka (19 mies) zloto w posredniej ,CWC i najlepsza dorosla suka w rasie,starsza w otwartej zloto i CWC:multi: Fotki mam ale photobucket zastrajkowal-wiec nici z tego:roll: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 daga10011 napisał(a):to ja tez sie pochwale:lol: .Wszystkim oczywiscie gratuluje na wstepie. Nasza mlodsza suczka (19 mies) zloto w posredniej ,CWC i najlepsza dorosla suka w rasie,starsza w otwartej zloto i CWC:multi: Fotki mam ale photobucket zastrajkowal-wiec nici z tego:roll: No to gratulacje! I to duże , bo.... rasa duża... U mnie Imageshack też strajkował, ale obecnie jest OK.:lol: Pzdr. Quote
bety Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczku KOCHANY :loveu: Czy mogę później (jak już wszystkie fotki wstawisz) - pożyczyć te z amerykańcami do tematu wystawowego (oczywiście z adnotacją kto jest ich autorem)??? Chyba, że sama to zrobisz. :loveu: Plissssssssssss :loveu: Pozdrawiam :lol: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bety - zdjęć jest naprawdę sporo, nie przesadzam. Tak więc, jeżeli chcesz bawić się z "zabieranie" fotek, to rób to i ciesz się, że "Twoja" Galeria rośnie w fotki... Teraz idę na spacerki, ale może jeszcze starczy mi sił, aby po obchodzie osiedla coś wstawić. Zobaczymy. Pzdr. Quote
bety Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Asiaczek']Bety - zdjęć jest naprawdę sporo, nie przesadzam. Tak więc, jeżeli chcesz bawić się z "zabieranie" fotek, to rób to i ciesz się, że "Twoja" Galeria rośnie w fotki... Teraz idę na spacerki, ale może jeszcze starczy mi sił, aby po obchodzie osiedla coś wstawić. Zobaczymy. Pzdr. OK - DZIĘKI - jak będzie ich naaaaaaprawdę dużo to tylko wstawię link do tych fotek tutaj. Miłego spacerku, ja dopiero na "patrol" ruszam za jakieś pół godzinki. Pzdr Quote
daga10011 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Fotorelacja Asiaczku naprawde imponujaca-jak Ty to robisz ze wystawiasz i jeszcze foty robisz????????:crazyeye: Quote
Recommended Posts