Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam filmik nagrany z finałów szczeniąt i młodzieży ... więc jeśli ktoś zainteresowany to możemy pomyślec o jakimś przekazaniu ....

......
Musiałem wyedytować i sprecyzować ... mam ten film ale tylko z BIS szczeniaków i młodzieży tylko z niedzieli ... przepraszam tych którzy spodziewali sie również z soboty.

Posted

sylwekw napisał(a):
Ja mam filmik nagrany z finałów szczeniąt i młodzieży ... więc jeśli ktoś zainteresowany to możemy pomyślec o jakimś przekazaniu

Jak z obu tych finałów złapałeś Akitki Am. to ja jestem chętna obejrzeć :lol:
Pozdrawiam

Posted

to ja tez sie pochwale:lol: .Wszystkim oczywiscie gratuluje na wstepie.
Nasza mlodsza suczka (19 mies) zloto w posredniej ,CWC i najlepsza dorosla suka w rasie,starsza w otwartej zloto i CWC:multi:
Fotki mam ale photobucket zastrajkowal-wiec nici z tego:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
to ja tez sie pochwale:lol: .Wszystkim oczywiscie gratuluje na wstepie.
Nasza mlodsza suczka (19 mies) zloto w posredniej ,CWC i najlepsza dorosla suka w rasie,starsza w otwartej zloto i CWC:multi:
Fotki mam ale photobucket zastrajkowal-wiec nici z tego:roll:

No to gratulacje! I to duże , bo.... rasa duża...

U mnie Imageshack też strajkował, ale obecnie jest OK.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczku KOCHANY :loveu:
Czy mogę później (jak już wszystkie fotki wstawisz) - pożyczyć te z amerykańcami do tematu wystawowego (oczywiście z adnotacją kto jest ich autorem)??? Chyba, że sama to zrobisz. :loveu: Plissssssssssss :loveu:
Pozdrawiam :lol:

Posted

Bety - zdjęć jest naprawdę sporo, nie przesadzam. Tak więc, jeżeli chcesz bawić się z "zabieranie" fotek, to rób to i ciesz się, że "Twoja" Galeria rośnie w fotki...
Teraz idę na spacerki, ale może jeszcze starczy mi sił, aby po obchodzie osiedla coś wstawić. Zobaczymy.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Bety - zdjęć jest naprawdę sporo, nie przesadzam. Tak więc, jeżeli chcesz bawić się z "zabieranie" fotek, to rób to i ciesz się, że "Twoja" Galeria rośnie w fotki...
Teraz idę na spacerki, ale może jeszcze starczy mi sił, aby po obchodzie osiedla coś wstawić. Zobaczymy.
Pzdr.

OK - DZIĘKI - jak będzie ich naaaaaaprawdę dużo to tylko wstawię link do tych fotek tutaj.
Miłego spacerku, ja dopiero na "patrol" ruszam za jakieś pół godzinki.
Pzdr