MarzenaTkacz Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witam, Kochani Dogomaniacy, Zgodnie ze "starym" zwyczajem, przedstawiam Wam proponowany podział na rasy na XI Wiosenną Wystawę Psów Rasowych w Nowym Dworze Mazowieckim w terminie 31.03-01.04.2007 SOBOTA RING 1 (na dworze) Andrzej Stępiński ok. 75 Berneński Pies Pasterski Landseer Nowofundland Owczarek Kaukaski Owczarek Środkowoazjatycki RING 2 (na dworze) Marek Maciej Borg Grabkowski ok. 60 Bernardyn Długowłosy Bernardyn Krótkowłosy Duży Szwajcarski Pies Pasterski Hovawart Leonberger Mastif Pirenejski Mastif Tybetański Pirenejski Pies Górski Rottweiler RING 3 Ewa Bukład ok. 56 Buldog Angielski Cane Corso Entelbucher Sennenhund Mastif Neapolitański Sznaucer Średni Pieprz i Sól Epagneul Breton (brittany) Pointer Seter Angielski Seter Irlandzki Seter Szkocki (Gordon) RING 4 Jadwiga Niciewicz ok. 73 Doberman Dog Argentyński Dog de Bordeaux Mastif Angielski Pinczer Miniaturowy Pinczer Średni Sznaucer Miniaturowy Pieprz i Sól Sznaucer Miniaturowy Biały Sznaucer Miniaturowy Czarny Sznaucer Miniaturowy Czarno – Srebrny RING 5 Piotr Król ok. 73 Bokser (pręgowany) Bokser (żółty) Dog Niemiecki Błękitny Dog Niemiecki Czarny i Arlekin Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany Fila Brasiliero Pies Kanaryjski Pies z Majorki Shar-Pei Tosa RING 6 Andrzej Stępiński ok. 3 Boston Terier Barbara Szczepkowska ok. 20 Czarny Terier Rosyjski Sznaucer Olbrzym Czarny Sznaucer Olbrzym Pieprz i Sól Sznaucer Średni Czarny Ludek Muller ok. 20 Wyżeł Czeski Szorstkowłosy (Fousek) Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy Wyżeł Weimarski Krótkowłosy Wyżeł Węgierski Zygmunt Jakubowski MŁODY PREZENTER RING 7 Andrzej Brabletz ok. 90 Basset Hound Beagle Bloodhound Dalmatyńczyk Gończy Polski Ogar Polski Petit Basset Griffon Vendeen Posokowiec Bawarski Rhodesian Ridgeback RING 8 Iwona Urbanowska ok. 67 Chiński Grzywacz (bezwołosy/owłosiony) Brabantczyk Buldog Francuski Chihuahua Długowłosy Chihuahua Krótkowłosy Chin Japoński Pudel Duży (wszystkie kolory) Pudel Średni (wszystkie kolory) Pudel Miniaturowy (wszystkie kolory) Pudel Toy RING 9 Paweł Szemraj ok. 67 Bichon Frise Cavalier King Charles Spaniel Coton de Tulear Gryfonik Brukselski Hawańczyk King Charles Spaniel Lhasa Apso Mops Lwi Piesek Maltańczyk Papillon Phalene Pekińczyk Shih Tzu Spaniel Tybetański Terier Tybetański NIEDZIELA RING 1 (na dworze) Krzysztof Dobrzański ok. 45 Owczarek Niemiecki RING 2 (na dworze) Iwona Urbanowska ok. 66 Akita Amerykańska Akita Alaskan Malamute Siberian Husky RING 3 Marek Trębala ok. 81 Yorkshire Terrier Foksterier Krótkowłosy Foksterier Szorstkowłosy Irish Soft Coated Wheaten Terrier RING 4 Paweł Szemraj ok. 50 Australian Cattle Dog Bearded Collie Biały Owczarek Szwajcarski Border Collie Bouvier des Flandres Polski Owczarek Nizinny Owczarek Francuski Beauceron Owczarek Francuski Briard Owczarek Holenderski Krótkowłosy Owczarek Podhalański Owczarek Południowo Rosyjski Owczarek Staroangielski Bobtail Welsh Corgi Cardigan Welsh Corgi Pembroke RING 5 Piotr Król ok. 86 Airedale Terrier American Staffordshire Terrier Bulterier Bullterier Miniaturowy Staffordshire Bull Terrier Terier Czeski Terier Irlandzki Terier Szkocki Szpic Mały Biały Szpic Mały Kolor. Współczesny i Klasyczny Szpic Miniaturowy Szpic Wilczy RING 6 Jadwiga Niciewicz ok. 49 Border Terrier Cairn Terrier Jack Russell Terrier Kerry Blue Terrier Manchester Terrier Niemiecki Terier Myśliwski Norwich Terrier Parson Russel Terrier Skye Terrier Terier Walijski West Highland White Terrier Andrzej Brabletz ok. 36 Charcik Włoski Chart Afgański Chart Polski Chart Rosyjski Chart Szkocki Greyhound Saluki Whippet Wilczarz Irlandzki RING 7 Marek Maciej Borg Grabkowski ok. 56 Basenji Chow Chow (czarny, błękitny) Chow Chow (rudy) Eurasier Hokkaido Łajka Rosyjsko-europejska Łajka Zachodniosyberyjska Pies Grenlandzki Podengo Portugalski Miniaturowy Krótkowłosy Samoyed Shiba Barbara Szczepkowska ok. 45 Golden Retriever RING 8 Andrzej Stępiński ok. 85 Cocker Spaniel Amerykański Cocker Spaniel Angielski Czarny Cocker Spaniel Angielski Podpalany Cocker Spaniel Angielski Złoty Flat Coated Retriever Hiszpański Pies Dowodny Labrador Retriever Płochacz Niemiecki Springer Spaniel Angielski Springer Spaniel Walijski RING 9 Ludek Muller ok. 40 Jamnik Długowłosy Miniaturowy Jamnik Długowłosy Standardowy Jamnik Krótkowłosy Króliczy Jamnik Krótkowłosy Miniaturowy Jamnik Krótkowłosy Standardowy Jamnik Szorstkowłosy Króliczy Jamnik Szorstkowłosy Miniaturowy Jamnik Szorstkowłosy Standardowy Zygmunt Jakubowski ok. 25 Ceskoslovensky Vlcak Mudi Owczarek Australijski Owczarek Belgijski Groenendael Owczarek Belgijski Malinois Owczarek Belgijski Tervueren Owczarek Szetlandzki Owczarek Szkocki Długowłosy Owczarek Szkocki Krótkowłosy MŁODY PREZENTER Pozdrawiam Marzena Tkacz-Rosłon Oddział Legionowo Quote
blaira Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Marzeno...ukłony dla Ciebie, zawsze mozna liczyc na szybkie info ;) Quote
Agappe Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Super :))) a można prosić o opłaty (interchampiony mnie interesują:evil_lol: ) Quote
Martyna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jak dla mnie to super sedzia na flaty - nie mialam okazji jeszcze byc sedziowana przez p. Stepinskiego :D Quote
Gazuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Martyna napisał(a):Jak dla mnie to super sedzia na flaty - nie mialam okazji jeszcze byc sedziowana przez p. Stepinskiego :D No a jak ja przeczytałąm to byłam właśnie wściekła, że to nie nam się dostał ten sędzia. Powodzenia Martyna w takim razie Wam :lol: Tio zgłaszasz? Quote
MarzenaTkacz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 AGAPE - Interchampiony 40,- zł. Quote
Musiałek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 tzn do kiedy I termin i ile za 1 psa?? na stronie jeszcze nie ma info :) Quote
simbik Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Właśnie szukałam informacji o tej wystawie i po przeczytaniu powyższych już planujemy zgłoszenie :lol: . Quote
Agappe Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 MarzenaTkacz napisał(a):AGAPE - Interchampiony 40,- zł. no to zobaczymy ;) Quote
Musiałek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no włąśnie ja też planuję zgłoszenie tylko jeszcze nie wqiem czy juz można :)) Quote
kajolka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 i ja też! ;) tylko jeszcze nie wiem co i jak-to będzie moja pierwsza wystawa :D wiem tylko że w klasie otwartej,no i że jamnik szorstkowłosy miniatura :roll: na szczęście mam doradce,więc mam nadzieje że wszystko pójdzie dobrze :lol: Quote
Crazy@ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Poprostu super za info sędziach ale jakieś bardziej szczegułowe też by się przydały :p Tak blisko że aż wstyd nie być a szczegulnie do tego sędziego :evil_lol: . Więc bardzo prosze jeśli mozna o więcej informacji na temat wystawy. Quote
Nor(a) Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 to jest halówka, prawda?..(chodzi mi o gr. VII czy na hali) Quote
Martyna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Gazuś napisał(a):No a jak ja przeczytałąm to byłam właśnie wściekła, że to nie nam się dostał ten sędzia. Powodzenia Martyna w takim razie Wam :lol: Tio zgłaszasz? Tak tak Buraka - no ciekawa jestem jak mu pojdzie ;-) Zawsze mozesz Doca przefarbowac na czarno :P Quote
Gazuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Martyna napisał(a):Tak tak Buraka - no ciekawa jestem jak mu pojdzie ;-) Zawsze mozesz Doca przefarbowac na czarno :P Tak :lol: Przefarbuje na czarno, troche mu czymś spłaszcze głowę i odchudzę... Pożyczysz nam rodowdóe Twojej Afery i jedziemy na wystawę jako flat :lol: Quote
Małgoś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Musiałku, a w której klasie idziecie?:cool3: Quote
MarzenaTkacz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Kochani MOI, dokładna informacja ukaże się lada chwila na oficjalnej stronie oddziału, ja z sentymentu do Was (i dlatego, że zawsze Legionowo chwalicie !!!) pokazałam Wam proponowany podział na rasy ! Pozdrawiam Oddział Legionowo PS. Wystawa ogólnie jest w hali (tylko 2 ringi - każdego dnia będa na zewnątrz 1 i 2), zatem niestety ilość przyjętych psow też bedzie ograniczona ! Quote
Matagi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witaj Marzenko!!!!!!!!!:multi: Jak zwykle jesteś NIEZAWODNA!!!!!!!!!!:loveu: Przybywam na wystawę w niedziele z shibą!!!:eviltong: I znowu będę Cię molestować i jęczeć.....;) :evil_lol: :buzi: Quote
Martyna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Gazuś napisał(a):Tak :lol: Przefarbuje na czarno, troche mu czymś spłaszcze głowę i odchudzę... Pożyczysz nam rodowdóe Twojej Afery i jedziemy na wystawę jako flat :lol: No co ty :-) wystarczy, ze przefarbujesz - juz nie takie "cuda" po naszych ringach biegaly :D DASZ RADE! Marzena Dzieki! Doceniamy :) Quote
Polna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 RING 7 Andrzej Brabletz ok. 90 Beagle my sobie darujemy.... Quote
tybetan Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak Zawsze Gratulacje Dla Organizatorów Wystawy!!!!!!!!!!!!!! Dziekuje Za Plan Sedziowania Quote
Musiałek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Małgoś napisał(a):Musiałku, a w której klasie idziecie?:cool3: a w której sobie życzysz :) Quote
Małgoś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 My to raczej w pośredniej, bo to jednak jeszcze trochę dzieciak jest. A wy jak sobie życzysz, przecież się nie pozagryzamy na ringu :eviltong: Sędzia dla mnie taki trochę... no, nie wiem, jak posędziuje. Bardzo go lubię, wiem, co lubi w chartach, ale przy pastuchach to ja go nie widziałam. Quote
Recommended Posts