MiliVanili Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Akcja stop :) Suka w domu, właściciel ją odebrał. Pan pełniący dzisiaj dyżur w schronisku był mało chętny do udzielania informacji więc nawet nie wiem kiedy to się stało. Cioteczki jeżeli któraś z Was zna jakąś wolontariuszkę z tego schroniska to bardzo proszę sprawdźcie jeszcze tą informację Quote
tu_ania_tu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 oby to była prawda!!! Byłoby cuuuudnie!!!! nie lubie schronisk za ta ich tajemniczość ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='MiliVanili']Akcja stop :) Suka w domu, właściciel ją odebrał. Pan pełniący dzisiaj dyżur w schronisku był mało chętny do udzielania informacji więc nawet nie wiem kiedy to się stało. Cioteczki jeżeli któraś z Was zna jakąś wolontariuszkę z tego schroniska to bardzo proszę sprawdźcie jeszcze tą informację[/QUOTE] Ależ się cieszę:multi: zaraz napiszę do wolontariuszek z sosnowieckiego schronu i prześlę wątek żeby się upewnić :) Quote
MiliVanili Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ależ się cieszę:multi: zaraz napiszę do wolontariuszek z sosnowieckiego schronu i prześlę wątek żeby się upewnić :)[/QUOTE] super, dziękuję Ci bardzo, będę spokojniejsza Quote
Martika&Aischa Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='MiliVanili']super, dziękuję Ci bardzo, będę spokojniejsza[/QUOTE] Wysłałam wątek i prośbę o sprawdzienie do Crys. Jest często w schronie więc myślę że pomoże w potwierdzeniu tej wiadomości :) Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nie chciałam gośno pisać o kontakcie ze schroniskiem, dlateko sugerowałam ten prywatny telefon na plakat.... Oby, i co oni teraz zrobią z tym miotem? Quote
Crys Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ja niestety nic nie wiem, ale napisałam do naszych wolontariuszek na forum :) Może one coś wiedzą :) a jak nie to jutro sprawdzą i się dowiedzą :) Quote
tu_ania_tu Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='andegawenka']Nie chciałam gośno pisać o kontakcie ze schroniskiem, dlateko sugerowałam ten prywatny telefon na plakat.... Oby, i co oni teraz zrobią z tym miotem?[/QUOTE] czemu zakładasz że suczka jest w ciąży? Oby nie! Może udałoby się jakoś skontaktować z właścicielami, schronisko pewnie ma namiary ale czy może je udostępnić? Quote
Jenny19 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Schronisko raczej nie udostepni, bo jest ochrona danych osobowych...co innego gdyby suczka została adoptowana i chcielibyśmy zrobic poadopcyjną a co innego gdy psa odebrał właściciel. Dzisiaj w schronisku była Kinga (Crys) więc jeżeli coś się dowiedziala to pewnie napisze, w razie czego ja będę jutro w schronisku całe do południe więc dopytam. Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Czekamy zatem na informację co udało się ustalić ......... Quote
Martika&Aischa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dzwoniłam do Crys ....niestety nie było jej dziś w schronisku ...próbowała się czegoś dowiedzieć od wolontariuszek ale niestety nic nie wiedziały ....poprosiłam aby postarała się czegoś dowiedzieć ... Quote
Jenny19 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Byłam dzisiaj w schronisku, udało mi się tylko tyle dowiedzieć że suczke faktycznie odebrał własciciel, pani Basia mówila że chyba nawet w ten sam dzień w którym trafiła do schroniska ale nie była 100% pewna czy chodzi na pewno o tą sukę. Quote
MiliVanili Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 super, bardzo się cieszę, dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Recommended Posts