MiliVanili Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 W dniu dzisiejszym w okolicach ulicy Roweckiego w Sosnowcu znaleziona została sucz - bokserka. Wiek na oko ok 3-4 lata, zadbana, ułożona, spokojna i bardzo wystraszona. Sucz ma obecnie cieczkę, podejrzewam, że zgubiła się uciekając przed psami. Ma parcianą obróżkę w kolorze khaki i czeka na swój zagubiony dom. Sucz obecnie przebywa w sosnowieckim schronisku - proszę Was o pomoc w odnalezieniu jej właścicieli Quote
Alicja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 śliczna dziewczynka , mam nadzieję , ze domek będzie jej szukał Quote
Kapsel Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Macie więcej zdjęć? Wstawimy ją na naszą stronę i na FB. Trzeba ogłosić koniecznie. Boksia pewnie w ciąży będzie.... Quote
MiliVanili Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 niestety nie mam więcej fotek, mój dog skutecznie uniemożliwiał mi zrobienie jakiejkolwiek, a jak odwiozłam ją do schronu to było już za ciemno :( Quote
Kapsel Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 MiliVanili napisał(a):niestety nie mam więcej fotek, mój dog skutecznie uniemożliwiał mi zrobienie jakiejkolwiek, a jak odwiozłam ją do schronu to było już za ciemno :( W Sosnowcu w schronie boksiami zajmuje się Rybka... muszę zadzwonić do niej Quote
MiliVanili Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Podejrzewam, że sucz zgubiła się chwilę przed tym jak ją odłowiłam ok godziny 15.30, nie sądzę żeby błąkała się dużo dłużej. Zadzwoń, może słyszała coś o zaginięciu takiego psa Quote
tu_ania_tu Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 widzę znany Kapselkowy avatarek :) oby piesa nie była jednak w ciąży. mam nadzieję ze już jutro właściciele się pojawią i uda się ustalić ze błąkała sie tylko kwadrans i że to nie były płodne dni... Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mam nadzieję że to tyko wypad na schadzkę i zaraz wróci do domku... Quote
Jenny19 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Kapsel napisał(a):W Sosnowcu w schronie boksiami zajmuje się Rybka... muszę zadzwonić do niej Rybka już nie działa w Sosnowcu. Poproszę dziewczyny żeby jutro ,o ile będzie mozna wejść na kwarantannę, zrobiły suni parę zdjęć. A dopiero co SOS Boksery zabrał od nas inną bokserkę- Tequille :shake: Quote
tu_ania_tu Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 mam nadzieje, ze dzisiaj sunia do domu pójdzie Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Jestem na zaproszenie andegawenki ...Grota Roweckiego to Pogoń. Warto by było pojechać i porozklejać zdjęcia znalezionej dziewczynki. Na Pogoni jest również weterynarz mogę podjechać i zapytać czy nie zna psiaka. Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Jestem na zaproszenie andegawenki ...Grota Roweckiego to Pogoń. Warto by było pojechać i porozklejać zdjęcia znalezionej dziewczynki. Na Pogoni jest również weterynarz mogę podjechać i zapytać czy nie zna psiaka. Quote
MiliVanili Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Jestem na zaproszenie andegawenki ...Grota Roweckiego to Pogoń. Warto by było pojechać i porozklejać zdjęcia znalezionej dziewczynki. Na Pogoni jest również weterynarz mogę podjechać i zapytać czy nie zna psiaka.[/QUOTE] Zapytaj jak możesz, może akurat będzie znał sunię. Widzę, że jesteś z Sosnowca, mogłabyś porozklejać kilka ogłoszeń w okolicy? Quote
Jenny19 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Od nas jedna wolontariuszka zadeklarowała że może porozwieszać ogłoszenia, to jej okolice, tylko potrzebny byłby plakat. Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='MiliVanili']Zapytaj jak możesz, może akurat będzie znał sunię. Widzę, że jesteś z Sosnowca, mogłabyś porozklejać kilka ogłoszeń w okolicy?[/QUOTE] Jest szansa na gotowy plakat suni ? Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='MiliVanili']Zaraz zrobię ogłoszenie[/QUOTE] Super :) plakaciki niestety będę mogła podrukować dopiero w poniedziałek :( Quote
tu_ania_tu Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 nie wierzę :( ona nadal w schronie! znaczy dla mnie że albo ona wcale nie jest z sosnowca albo nikt jej nie szuka :( przecież pierwsze co to alarmuje się schron.... no chyba że tam pracują ludzie nieuprzejmi ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 W poniedziałek podrukuje i rozwieszę gdzie się da! Pojeżdżę również po weterynarzach ...na Pogoni jest ich ok. 5 Mam jednak nadzieję że do tego czasu sunia wróci do domku. Quote
Jenny19 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Bokserka jest wrzucona na stronę schroniska http://www.schronisko.sosnowiec.pl/index.php?id=13 Quote
andegawenka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Jenny19']Bokserka jest wrzucona na stronę schroniska http://www.schronisko.sosnowiec.pl/index.php?id=13 Nikt jej nie szuka? może pokonała dużą odległość.... Quote
Martika&Aischa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='andegawenka']Nikt jej nie szuka? może pokonała dużą odległość....[/QUOTE] Tak też mi się wydaje :( Iwonkamaj ją wczoraj widziała ale sunia zniknęła jej z oczu :( biegła na oślep przed siebie .... Quote
Recommended Posts