Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniu dzisiejszym w okolicach ulicy Roweckiego w Sosnowcu znaleziona została sucz - bokserka. Wiek na oko ok 3-4 lata, zadbana, ułożona, spokojna i bardzo wystraszona. Sucz ma obecnie cieczkę, podejrzewam, że zgubiła się uciekając przed psami. Ma parcianą obróżkę w kolorze khaki i czeka na swój zagubiony dom.
Sucz obecnie przebywa w sosnowieckim schronisku - proszę Was o pomoc w odnalezieniu jej właścicieli

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MiliVanili napisał(a):
niestety nie mam więcej fotek, mój dog skutecznie uniemożliwiał mi zrobienie jakiejkolwiek, a jak odwiozłam ją do schronu to było już za ciemno :(

W Sosnowcu w schronie boksiami zajmuje się Rybka... muszę zadzwonić do niej

Posted

Podejrzewam, że sucz zgubiła się chwilę przed tym jak ją odłowiłam ok godziny 15.30, nie sądzę żeby błąkała się dużo dłużej. Zadzwoń, może słyszała coś o zaginięciu takiego psa

Posted

widzę znany Kapselkowy avatarek :)

oby piesa nie była jednak w ciąży. mam nadzieję ze już jutro właściciele się pojawią i uda się ustalić ze błąkała sie tylko kwadrans i że to nie były płodne dni...

Posted

Kapsel napisał(a):
W Sosnowcu w schronie boksiami zajmuje się Rybka... muszę zadzwonić do niej

Rybka już nie działa w Sosnowcu. Poproszę dziewczyny żeby jutro ,o ile będzie mozna wejść na kwarantannę, zrobiły suni parę zdjęć.

A dopiero co SOS Boksery zabrał od nas inną bokserkę- Tequille :shake:

Posted

Jestem na zaproszenie andegawenki ...Grota Roweckiego to Pogoń. Warto by było pojechać i porozklejać zdjęcia znalezionej dziewczynki. Na Pogoni jest również weterynarz mogę podjechać i zapytać czy nie zna psiaka.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jestem na zaproszenie andegawenki ...Grota Roweckiego to Pogoń. Warto by było pojechać i porozklejać zdjęcia znalezionej dziewczynki. Na Pogoni jest również weterynarz mogę podjechać i zapytać czy nie zna psiaka.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jestem na zaproszenie andegawenki ...Grota Roweckiego to Pogoń. Warto by było pojechać i porozklejać zdjęcia znalezionej dziewczynki. Na Pogoni jest również weterynarz mogę podjechać i zapytać czy nie zna psiaka.[/QUOTE]

Zapytaj jak możesz, może akurat będzie znał sunię. Widzę, że jesteś z Sosnowca, mogłabyś porozklejać kilka ogłoszeń w okolicy?

Posted

nie wierzę :( ona nadal w schronie!
znaczy dla mnie że albo ona wcale nie jest z sosnowca albo nikt jej nie szuka :(
przecież pierwsze co to alarmuje się schron.... no chyba że tam pracują ludzie nieuprzejmi ;)

Posted

[quote name='andegawenka']Nikt jej nie szuka? może pokonała dużą odległość....[/QUOTE]

Tak też mi się wydaje :( Iwonkamaj ją wczoraj widziała ale sunia zniknęła jej z oczu :( biegła na oślep przed siebie ....