Kirinna Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Spacerowe Edited May 4, 2012 by Kirinna Quote
Joann Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 hehe wygląda na grubaska ;p http://img191.imageshack.us/img191/4846/dsc00669sx.jpg pewnie to wina puszystej sierści?;] Quote
Kirinna Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Joann napisał(a):hehe wygląda na grubaska ;p http://img191.imageshack.us/img191/4846/dsc00669sx.jpg pewnie to wina puszystej sierści?;] e tam puszysta sierść po prostu jest gruby, w ciągu tygodnia przytył kilogram bo bez zastanowienia pozwoliłam mu schodzic do mojej babci, a że kilka razy przyszli goście którzy nie rozumieją że psu nie daje się od stołu to teraz widac efekty:) ale sierści ma dużo:) Quote
Ty$ka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Rewelacyjnie się bawią :evil_lol: Mój też uwielbia uprawiać zapasy sumo z innymi psami :roll: :cool3: Quote
Joann Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ty$ka napisał(a): Mój też uwielbia uprawiać zapasy sumo z innymi psami :roll: :cool3: Vito i Vera też;], zabawa na niedźwiedzia ahaha Jeszcze trochę podrośnie (jeszcze dzieciak z niego) i będzie można go wyżyłować;] będzie fit Jun;] Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 pozdrawiamy cieplutko i wyczochraj go od Nas:) Quote
Kirinna Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) Dziękujemy wszystkim:) Mamy za sobą nowy sukces. Jun po raz pierwszy dzisiaj położył się na moich plecach i został a ja wstałam. Udalo się nam to po kilkudzisięciu sesjach:) Edited February 1, 2012 by Kirinna Quote
rashelek Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dzień dobry :D Przejrzałam galerię i masz prześwietnego psiaka, uroczy jest i super nastawiony na pracę. No i te uszy :loveu: Quote
Kirinna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 paulaa. napisał(a):Gratuluje w takim razie. :smile: rashelek napisał(a):Dzień dobry :D Przejrzałam galerię i masz prześwietnego psiaka, uroczy jest i super nastawiony na pracę. No i te uszy :loveu: Ty$ka napisał(a):Wow! Gratki :D dziękujemy:) Quote
Kirinna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to może jakiś filmik ? :D mam coś ale musze go złożyć co trochę zajmie czasu, bo przyznam że z informatyki w klasie najlepsza nie jestem:) Quote
Aleksa. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Kirinna napisał(a):mam coś ale musze go złożyć co trochę zajmie czasu, bo przyznam że z informatyki w klasie najlepsza nie jestem:) to czekam.:) Quote
Ty$ka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Świetnie :) Jak Wam idzie kształtowanie? ;) Quote
Kirinna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ty$ka napisał(a):Świetnie :) Jak Wam idzie kształtowanie? ;) a w miarę, jun jak coś skuma to stara się to powtarzać, najwięcej czasu zajmuje nam własnie to zrozumienie czego od niego chce, ale później idzie juz gładko. a własnie, macie jakiś pomysł na komendę wchodzenia wszystkimi łapami na miskę czy cokolwiek innego? Mój wchodzi na krzesełko i miskę bo juz zapamiętał że jak wejdzie to dostanie parówke. zazwyczaj mówie "tu" lub "wszystkie łapki" ale raczej tym go dopinguje. Quote
Ty$ka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 U nas wchodzenie do pudełka - pakuj się :P na miskę po prostu - micha Jednak to obojętne co się powie psu - można np. na miskę wymyśleć komendę "kolacja" czy 'słoń' i też będzie :D Quote
motyleqq Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ja mówię 'wejdź' jak ma na coś stanąć i 'właź' jak ma wejść do miski :) Quote
Kirinna Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ty$ka napisał(a):U nas wchodzenie do pudełka - pakuj się :P na miskę po prostu - micha :D u nas komenda micha oznacza-dostałeś żarcie idź i zjedz bez marudzenia:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Aaa... u nas jedzonko oznaczone jest komendą "żarełko" ;). W takim razie nie mam pomysłu :D Quote
Kirinna Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 z wypadu za miasto, temperatura -15C Quote
Jean Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ale macie mało śniegu! To z dzisiaj? Jun ma śliczne ubranko :) Do twarzy Mu! Quote
Jean Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ale macie mało śniegu! To z dzisiaj? Jun ma śliczne ubranko :) Do twarzy Mu! Quote
Recommended Posts