Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joann napisał(a):
hehe wygląda na grubaska ;p http://img191.imageshack.us/img191/4846/dsc00669sx.jpg pewnie to wina puszystej sierści?;]

e tam puszysta sierść po prostu jest gruby, w ciągu tygodnia przytył kilogram bo bez zastanowienia pozwoliłam mu schodzic do mojej babci, a że kilka razy przyszli goście którzy nie rozumieją że psu nie daje się od stołu to teraz widac efekty:)
ale sierści ma dużo:)

Posted

Ty$ka napisał(a):

Mój też uwielbia uprawiać zapasy sumo z innymi psami :roll: :cool3:

Vito i Vera też;], zabawa na niedźwiedzia ahaha
Jeszcze trochę podrośnie (jeszcze dzieciak z niego) i będzie można go wyżyłować;] będzie fit Jun;]

Posted (edited)

Dziękujemy wszystkim:)
Mamy za sobą nowy sukces. Jun po raz pierwszy dzisiaj położył się na moich plecach i został a ja wstałam. Udalo się nam to po kilkudzisięciu sesjach:)

Edited by Kirinna
Posted

paulaa. napisał(a):
Gratuluje w takim razie. :smile:

rashelek napisał(a):
Dzień dobry :D
Przejrzałam galerię i masz prześwietnego psiaka, uroczy jest i super nastawiony na pracę. No i te uszy :loveu:

Ty$ka napisał(a):
Wow! Gratki :D

dziękujemy:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
to może jakiś filmik ? :D

mam coś ale musze go złożyć co trochę zajmie czasu, bo przyznam że z informatyki w klasie najlepsza nie jestem:)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Świetnie :)

Jak Wam idzie kształtowanie? ;)

a w miarę, jun jak coś skuma to stara się to powtarzać, najwięcej czasu zajmuje nam własnie to zrozumienie czego od niego chce, ale później idzie juz gładko.

a własnie, macie jakiś pomysł na komendę wchodzenia wszystkimi łapami na miskę czy cokolwiek innego? Mój wchodzi na krzesełko i miskę bo juz zapamiętał że jak wejdzie to dostanie parówke. zazwyczaj mówie "tu" lub "wszystkie łapki" ale raczej tym go dopinguje.

Posted

U nas wchodzenie
do pudełka - pakuj się :P
na miskę po prostu - micha

Jednak to obojętne co się powie psu - można np. na miskę wymyśleć komendę "kolacja" czy 'słoń' i też będzie :D

Posted

Ty$ka napisał(a):
U nas wchodzenie
do pudełka - pakuj się :P
na miskę po prostu - micha
:D

u nas komenda micha oznacza-dostałeś żarcie idź i zjedz bez marudzenia:evil_lol: