Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Ty$ka']Żyjecie? :)[/QUOTE]
Poniekad:)

Nauczyismy sie z Junkiem(scislej piszac ja nauczylam Juniorka) gadac ze mna na komende, wchodzic na cos tylem, stawac na tylnych lapkach i trenujemt sobie agi( moja pierd.ola nie ogarnia stref idealnie przeskakuje:)

Poza tym co u na wyrabiamy forme na iboz czyli raniutko biegamy, cwiczymy ciagle i w kolko skypienie i jakies inne pier.doly:)

Posted

Zazdroszcze determinsacji, ja miałam biegać w wakacjem a wyszło jak zawsze. :D Więc z kondycją na obóz raczej cienko, ale może nadrobimy jeszcze. :P

A gdzie ćwiczycie strefy ? Trenujecie już w jakimś klubie ? :cool3: My mamy głównie problem z palisadą, gdzie jest mega stromo, i jak się rozpędzi to ciapa prawie nie ma szans na zaliczenie stref. -,-

Posted

Cwiczymysobie moze nie do konca w klubie(w sumie to nie wiem czy to jest klub czy nie), ale pod okiem doswiadczonej zawodniczki
Palisada nam hako tako wychodzi. Dosyc wysoko tan jest strefa wiec Junior zawsze chociaz jedną lapazaliczy, ale kladka jest beznadziejna. Jak ladnie wbiegnie to zle zbiegniechyba go zaczne uczyc stref zatrzymywanych mozevwtedy zalapie o co chodzi.

Posted

Myśle, że zatrzymywane to dobry pomysł w takim wypadku ;)
Wtedy jest 100% pewności, a przy dobrze wyuczonych, nie taci się wiele czasu. Ja mam nadzieje, że na obozie nas wymęczą o te strefy i wreszcie je naumiemy :smile:

Posted

Też miałam biegać z Dorą i wyszło jak zawsze.:p nie dość że teraz szybko się męczy przez upały i jest padnięta to i kondycja kiepska.:D dobrze że mam nastawienie na obóz jako spędzenie z psem czasu a nie tylko agi.:p