Kirinna Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 prawdopodobnie tak:) nie znam się na tej tej grupie, wole I i V, ewentualnie VIII:) Quote
Kirinna Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Dziękujemy za komplementy Junior to taka mała zadziora najpierw zaczepia a później trzeba go bronić:) Quote
Kirinna Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 dziękujemy :) ukradłam komuś pomysł na zdjecie:) Quote
Fides79 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ale fajnie wyszło :p też mamy taką niebieską piłkę Quote
Yuveza Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 świetne to zdjęcie z piłką, super tu Jun wyszedł :) Quote
Kirinna Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 (edited) szkoda że takie nie wyraźne:( ale rodzinka nie umie zdjęć robić my też kibicujemy Edited June 16, 2012 by Kirinna Quote
Kirinna Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Żyjecie? :)[/QUOTE] Poniekad:) Nauczyismy sie z Junkiem(scislej piszac ja nauczylam Juniorka) gadac ze mna na komende, wchodzic na cos tylem, stawac na tylnych lapkach i trenujemt sobie agi( moja pierd.ola nie ogarnia stref idealnie przeskakuje:) Poza tym co u na wyrabiamy forme na iboz czyli raniutko biegamy, cwiczymy ciagle i w kolko skypienie i jakies inne pier.doly:) Quote
paulaa. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Zazdroszcze determinsacji, ja miałam biegać w wakacjem a wyszło jak zawsze. :D Więc z kondycją na obóz raczej cienko, ale może nadrobimy jeszcze. :P A gdzie ćwiczycie strefy ? Trenujecie już w jakimś klubie ? :cool3: My mamy głównie problem z palisadą, gdzie jest mega stromo, i jak się rozpędzi to ciapa prawie nie ma szans na zaliczenie stref. -,- Quote
Kirinna Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Cwiczymysobie moze nie do konca w klubie(w sumie to nie wiem czy to jest klub czy nie), ale pod okiem doswiadczonej zawodniczki Palisada nam hako tako wychodzi. Dosyc wysoko tan jest strefa wiec Junior zawsze chociaz jedną lapazaliczy, ale kladka jest beznadziejna. Jak ladnie wbiegnie to zle zbiegniechyba go zaczne uczyc stref zatrzymywanych mozevwtedy zalapie o co chodzi. Quote
paulaa. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Myśle, że zatrzymywane to dobry pomysł w takim wypadku ;) Wtedy jest 100% pewności, a przy dobrze wyuczonych, nie taci się wiele czasu. Ja mam nadzieje, że na obozie nas wymęczą o te strefy i wreszcie je naumiemy :smile: Quote
Kirinna Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Tez mam madzieje. Ja nie mige doczekac sie hustawk. Junior jeszcze nigdy nie mial z nia stycznosci, ale licze ze szybko zalapie Quote
Aleksa. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Też miałam biegać z Dorą i wyszło jak zawsze.:p nie dość że teraz szybko się męczy przez upały i jest padnięta to i kondycja kiepska.:D dobrze że mam nastawienie na obóz jako spędzenie z psem czasu a nie tylko agi.:p Quote
Recommended Posts