Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']Nawet nie słyszałam o czymś takim. Ale jest gdzie tam usiąść i ilu są osobowe ? Nie wiem czy ludzie byliby zachwyceni z 3 psami w przedziale. Pewnie będą omijać szerokim łukiem. :D[/QUOTE]

to jest takie miejsce z przodu i z tyłu pociągu. albo cały wagon albo pół nie pamietam dokładnie. mozna tam wstawic rowery wiec jest sporo miejsca.
jak jechałam raz właśnie z rowerem to było chyba z 5 miejsc do siedzenia takie małe ławeczki.
na krótkich trasach(łódź - W-wa np) jeżdzi często sporo osób szczególnie na tyle ale z przodu zazwyczaj sa miejsca. tylko nie wiem jak jest z psami czy mozna tam z nimi siedzieć czy nie:)

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patik']Witamy i pozdrawiamy dawno nas tu nie było i zapraszamy do nas (mamy nowego domownika :))[/QUOTE]

byłam:)

[quote name='paulaa.']co tam u was ? :smile:[/QUOTE]

na razie sie uczymy skupienia na spacerach i lekko juz się załamuje:)

Posted

Kirinna napisał(a):

na razie sie uczymy skupienia na spacerach i lekko juz się załamuje:)

My też mamy z tym duży problem, a z racji, że Sopel jest zaczepno obronny skupienie jest dla mnie bardzo ważne. Teraz zrobiło się ciepło, to kundel zamiast fajnego skupienia podziwia roślinki, kopie dziury i nasza zmora - ciągle się tarza...
Trzymam kciuki, aby z waszym skupieniem było lepiej!

Posted (edited)

Joann napisał(a):
a tam nie ma co sie załamywać;p, tylko ćwiczyć i ćwiczyć;]

ćwiczymy ćwiczymy tylko idzie nam(a raczej mi) tragicznie

Kaja10014 napisał(a):
My też mamy z tym duży problem, a z racji, że Sopel jest zaczepno obronny skupienie jest dla mnie bardzo ważne. Teraz zrobiło się ciepło, to kundel zamiast fajnego skupienia podziwia roślinki, kopie dziury i nasza zmora - ciągle się tarza...
Trzymam kciuki, aby z waszym skupieniem było lepiej!

tak najpierw zaczepia a pózniej trzeba go bronić(przynajmniej mojego:)

Edited by Kirinna
Posted (edited)

i ze mną

to miał być wskok na ręce:)
potrzebuję zdolnego fotografa, aby uchwycił ostrość bo ja ani znajomi nie potrafią

Edited by Kirinna
Posted

deer_1987 napisał(a):
A jak tam krolis?

żyje jak na razie:)chociaż już się jej robi taka brzydka starsza sierść:(
właśnie ją głaszcze

Jean napisał(a):
Nie plącze Ci się ta uprząż? Ja bym się bała że co chwile musiałabym odplątywać psa ;)

oj plączę:)
wczoraj się przewrcóciłam bo małpiszon mnie podciął

Ty$ka napisał(a):
Świetne fotki ;]
No i ta wiosna... wyślij mi jej trochę :D

wysyłam:)
wiosna fajna, tylko temperatura -3

Posted

oo..! się obudziłam, że macie galerię swoją :D masakra ze mną ostatnio jest hehhe no nic witam się tutaj i idę czytać co tam naskrobałaś do tej pory :D

Posted (edited)

[quote name='kopra']oo..! się obudziłam, że macie galerię swoją :D masakra ze mną ostatnio jest hehhe no nic witam się tutaj i idę czytać co tam naskrobałaś do tej pory :D

Czesc :)....

ukradłam porównanie zrobione przez Paule
Scooby i Jun

Edited by Kirinna
Posted

Patik napisał(a):
Faktycznie nie taki duży :D ale zdjęcia świetne, a Jun jeszcze śliczniejszy :)

;)

Joann napisał(a):
ehhe on jest większy od mojej amstaffki a Vito przy nim to kurdupel hehehe

myślę że większy nie jest, ale na pewno szczuplejszy i krótszy(nie wiem jak to opisać:)
hm mniej masywny, zawsze jak porównuje jego kumpli spacerowych z nim to bullowate są podobnego wzrostu ale właśnie bardziej masywne i dłuższe:)

Posted

Teraz widać, że Jun jest wielkości spaniela, na fotkach wydaje się większy ;) Moja jest podobnych wymiarów, ale jak ją sobie wczoraj usadziłam między nogami to mi zadartym nosem sięgała kolan :D

Guest Dreaming
Posted

Ty$ka napisał(a):
My też czekamy :)

I my ;) :) ;) :)