Kirinna Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 nie pamiętam czy wstawiałam to zdjęcie mój duży lecz mały piesek:) Quote
Oscar Patric Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Dreaming Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Boski psiak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :) :) :) :) Quote
stokrotka.af Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wygląda na olbrzyma ;) ale ma postawę dumną ;) Quote
paulaa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ej no, ja nie wierze, że on jest wielkością Scooba, wielki jakiś na tych fotach wychodzi. :D Quote
Aleksa. Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='paulaa.']ej no, ja nie wierze, że on jest wielkością Scooba, wielki jakiś na tych fotach wychodzi. :D[/QUOTE] tez mi się tak wydaje ale może tylko na fotkach.;) Quote
kajkoowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Mi się wydawało, że jest wielkości ONka... :D Quote
paulaa. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kirinna Musisz mu zrobić jakieś zdjęcie przy nodze, to będzie mniej więcej widać, bo na zdjęciach naprawde wychodzi jak mały On. :D Quote
Joann Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 a najlepiej zrób mu zdjęcie przy oponie 13` , o mojej suce też mówili ze duża to zrobiłam przy 13 i sie okazało że mały karaczan;p Quote
Kirinna Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='Patik']Jun jest cudowny [quote name='unikatowydiament']śliczny [quote name='Patka & Alan']Boski psiak :) [quote name='Aleksandra95']a wygląda na większego. [quote name='stokrotka.af']wygląda na olbrzyma ale ma postawę dumną [quote name='paulaa.']ej no, ja nie wierze, że on jest wielkością Scooba, wielki jakiś na tych fotach wychodzi. [quote name='Aleksandra95']tez mi się tak wydaje ale może tylko na fotkach. [quote name='Kaja10014']Mi się wydawało, że jest wielkości ONka... [quote name='paulaa.']Kirinna Musisz mu zrobić jakieś zdjęcie przy nodze, to będzie mniej więcej widać, bo na zdjęciach naprawde wychodzi jak mały On. [quote name='Joann']a najlepiej zrób mu zdjęcie przy oponie 13` , o mojej suce też mówili ze duża to zrobiłam przy 13 i sie okazało że mały karaczan;p on jest kurdupel i już:) zdjęcie z opona zrobię w weekend proszę oto przy mnie, ale chciałam zauważyc że też jestem kurdupel i mam 160cm :) (prawie jak na wystawie:) do grafowych obozowiczów same będziecie mogły zobaczyć jaki malutki jest w przyszłości będzie w medium jesli nie urośnie już:) Edited February 22, 2012 by Kirinna Quote
Paula03 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ja myślałam, że on jest coś jak moja Kati :D Quote
Aleksa. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 hehe to pociesze Cię :D zapewne to ja będę najniższa na obozie, ale już się przyzwyczaiłam.;) Quote
WeronikaM Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 hej :) śliczny psiak :D widać jaki skupiony na Tobie na tych zdjęciach :)) Quote
paulaa. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 A zrobie z ciekawości taką fotke Scoobiemu to porównamy haha, bo ja nawet nie wiem gdzie on sięga, nie myślałam nad tym. ;) Ja mam 163cm a się na kurdupla nie uważam. :D Quote
Jean Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Junek jest słodki i też myślałam że jest nieco większy :) Quote
Patik Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wcale nie taki kurdupel ;p mój nawet głową do kolan nie dostaje :D a mam 166 więc nie dużo więcej . Quote
Guest Dreaming Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Supcio psiak :) A pańcia nie jest wcale taki kurdupel bo ja też mam 160cm wzrostu. Quote
Kirinna Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Paula03']Ja myślałam, że on jest coś jak moja Kati :D[/QUOTE] myślę że jest 2x mniejszy:) [quote name='Aleksandra95']hehe to pociesze Cię :D zapewne to ja będę najniższa na obozie, ale już się przyzwyczaiłam.;)[/QUOTE] małe jest piękne:) [quote name='WeronikaM']hej :) śliczny psiak :D widać jaki skupiony na Tobie na tych zdjęciach :))[/QUOTE] niestety szkoda że tylko w domu [quote name='paulaa.']A zrobie z ciekawości taką fotke Scoobiemu to porównamy haha, bo ja nawet nie wiem gdzie on sięga, nie myślałam nad tym. ;) Ja mam 163cm a się na kurdupla nie uważam. :D[/QUOTE] to czekam:) [quote name='Jean']Junek jest słodki i też myślałam że jest nieco większy :)[/QUOTE] :) [quote name='Patik']Wcale nie taki kurdupel ;p mój nawet głową do kolan nie dostaje :D a mam 166 więc nie dużo więcej .[/QUOTE] ale jednak trochę więcej:) [quote name='Patka & Alan']Supcio psiak :) A pańcia nie jest wcale taki kurdupel bo ja też mam 160cm wzrostu.[/QUOTE] :) Pozdrawiam wszystkich, którzy wychodzą z psami na linkach treningowych Prawda że fajnie mokre mieć rękawiczki.:) spodnie i kurtkę(moja torpeda jak sie rozpędzi to nie zważa że mnie owija mokrą obłocona linka)? Quote
kajkoowa Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Kirinna']Pozdrawiam wszystkich, którzy wychodzą z psami na linkach treningowych Prawda że fajnie mokre mieć rękawiczki.:) spodnie i kurtkę(moja torpeda jak sie rozpędzi to nie zważa że mnie owija mokrą obłocona linka)?[/QUOTE] Dziękujemy za pozdrowienia :D Przerabiałam to jak było śniegu po kolana, teraz na tą mokrzyznę go na lince nie zabieram, chodzimy na długie spacery na automacie :D Wcale nie jest taki malutki :) Weeźcie, ile ja bym dała, żeby być parę centymetrów niższa :( Quote
rashelek Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Bo zdjęcia są tak robione, że Jun wygląda na olbrzyma, a tu proszę :D Wcale aż taki wielki to on nie jest. Moja za to wygląda jak chomik, chociaż jest wielkości spaniela ;) Wybaczcie, dziewczęta, ale dla mnie wzrost w okolicy 160cm to kurdupelstwo :diabloti: Przygód z linką współczuje, chociaż ja nie przerabiałam, ale za to miałam ręce poparzone automatem i goniłam sunącą za psem smycz. Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ale te uszyska są cudne :loveu: Wcale nie jest taki mały :) Quote
Kirinna Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Kaja10014']Dziękujemy za pozdrowienia :D Przerabiałam to jak było śniegu po kolana, teraz na tą mokrzyznę go na lince nie zabieram, chodzimy na długie spacery na automacie :D Wcale nie jest taki malutki :) Weeźcie, ile ja bym dała, żeby być parę centymetrów niższa :([/QUOTE] ja automatu nie uznaję więc się męczę z linka:) [quote name='rashelek']Bo zdjęcia są tak robione, że Jun wygląda na olbrzyma, a tu proszę :D Wcale aż taki wielki to on nie jest. Moja za to wygląda jak chomik, chociaż jest wielkości spaniela ;) Wybaczcie, dziewczęta, ale dla mnie wzrost w okolicy 160cm to kurdupelstwo :diabloti: Przygód z linką współczuje, chociaż ja nie przerabiałam, ale za to miałam ręce poparzone automatem i goniłam sunącą za psem smycz.[/QUOTE] dlatego nie mam i nie będę mieć automatu:) [quote name='Ty$ka']Witamy się wieczorkiem.[/QUOTE] hej [quote name='understandme']Ale te uszyska są cudne :loveu: Wcale nie jest taki mały :)[/QUOTE] teoretycznie wagowo jest w średniakach:) Dzisiaj do nas doszedł kennel!:) I znowu mam pustkę w głowie i nie mogę wymysleć komendy na wejście:/ Moze macie jakieś propozycje? Quote
Recommended Posts