Ty$ka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 paulaa. napisał(a):Wow, widze zmiane tytułu. :smile: Wyprzedziłam mnie z tym :D Quote
Karro Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Hej! Witamy się po raz pierwszy oficjalnie :multi: Bo nieoficjalnie Was podglądałam :) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;) My będziemy wpadać w miarę możliwości czasowych ;) Quote
Kirinna Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) [quote name='unikatowydiament']ale cudne maleństwo :) [quote name='Paula03']Ale fajny króliś :loveu: On jakiś większy jest? :) takie maleństwo to to nie jest:) jest to teoretycznie miniaturka a praktycznie widać na zdjęciu:) [quote name='deer_1987']http://images43.fotosik.pl/1358/3ed128966bd941f6med.jpg cudna stojka! a tam cudna zwykła:) [quote name='Ty$ka']Ale słodki króliczek :D [quote name='Patik']króliczek cudowny :D [quote name='Kaja10014']Śliczny :loveu: a no piękny, ale wredny:) dziękujemy [quote name='chi23']A może jakiś filmik? :cool3: u mnie z filmikami cięzko, bo po prostu nie umiem:) [quote name='paulaa.']Wow, widze zmiane tytułu. :smile: A króliczyca piękna. [quote name='Ty$ka']Wyprzedziłam mnie z tym :D jakos mnie tak naszło [quote name='understandme']Hej! Witamy się po raz pierwszy oficjalnie :multi: Bo nieoficjalnie Was podglądałam :) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;) My będziemy wpadać w miarę możliwości czasowych ;) witamy:) takie rózne nie to wcale nie on zrobił taki bałagan:) chciałam zauważyć że królica znajduję sie w słońcu po drugiej stronie kojca Edited May 4, 2012 by Kirinna Quote
Kirinna Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 kiedys byłam zapalonym kibicem psich zaprzęgów, teraz przerzuciłam sie na agility i frisbee Decin w Czechach 2010 Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 no jak to jest,że te psiary to też królikary :evil_lol: , ale masz wypaśny wybieg dla niej :crazyeye: jak na kubraczek hand-made to rewelacja :multi: Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ja uwielbiam krolicze stojki :loveu: Quote
Kirinna Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 stokrotka.af napisał(a):no jak to jest,że te psiary to też królikary :evil_lol: , ale masz wypaśny wybieg dla niej :crazyeye: jak na kubraczek hand-made to rewelacja :multi: taki wybieg to tylko w lato niestety u babci na działce deer_1987 napisał(a):Ja uwielbiam krolicze stojki :loveu: ja też:) Quote
Ty$ka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 E, tam - jaki bałagan? :razz: Ot, pańcia nie posprzątała i teraz zgania na psa :mad:. Wybieg ma fenomenalny. Ali ma jeszcze od góry zabezpieczony - tak, by nie kusić koty oraz ptaki drapieżne... Wiem, nadwrażliwa mamuśka ze mnie :cool3: Psie zaprzęgi powiadasz... Pychotka :happy1:. Mój konik 'namber łan', zaraz przy agility, dog dancingu i obiedence ;) Quote
kajkoowa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 http://images49.fotosik.pl/1314/e30d641e42e6ae73.jpg uroczy :loveu: http://images41.fotosik.pl/1306/b0d10bcc960ddb04med.jpg ale ma wielki wybieg :-o Quote
Jean Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 faktycznie wybieg pierwsza klasa, a Junek to Junior? Ja zawsze myślałam że Jun to Jun :P Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Witamy się ! :D Śliczny Jun i słodka króliczka ! :loveu: Quote
Kirinna Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 (edited) [quote name='wikikoniki']Witamy się ! :D Śliczny Jun i słodka króliczka ! :loveu: czesc!:) [quote name='Ty$ka']E, tam - jaki bałagan? :razz: Ot, pańcia nie posprzątała i teraz zgania na psa :mad:. Wybieg ma fenomenalny. Ali ma jeszcze od góry zabezpieczony - tak, by nie kusić koty oraz ptaki drapieżne... Wiem, nadwrażliwa mamuśka ze mnie :cool3: Psie zaprzęgi powiadasz... Pychotka :happy1:. Mój konik 'namber łan', zaraz przy agility, dog dancingu i obiedence ;) U mnie z góry chroni drzewo, a poza tym ją cały czas z nią siedzę żeby odstraszyć potencjalnych drapieżników:) [quote name='Kaja10014']http://images49.fotosik.pl/1314/e30d641e42e6ae73.jpg uroczy :loveu: http://images41.fotosik.pl/1306/b0d10bcc960ddb04med.jpg ale ma wielki wybieg :-o uciekala mi więc musiałam jej jakoś ograniczyć wolność:) [quote name='Jean']faktycznie wybieg pierwsza klasa, a Junek to Junior? Ja zawsze myślałam że Jun to Jun : P Teoretycznie ma Junior, ale mówię do niego Jun bo jest szybciej:) Edited February 11, 2012 by Kirinna Quote
rashelek Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Jun to piękny kawaler jest :loveu: I te wielke uszyska :D Króliczyca ma faktycznie wielki ten wybieg, to pewnie szczęśliwa w nim jest. Też sądziłam, że Jun to Jun :) A Zaprzęgi to zdecydowanie nie moje klimaty, ale zdjęcia się fajnie ogląda z takich zawodów Quote
Kirinna Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 rashelek napisał(a):Jun to piękny kawaler jest :loveu: I te wielke uszyska :D Króliczyca ma faktycznie wielki ten wybieg, to pewnie szczęśliwa w nim jest. Też sądziłam, że Jun to Jun :) A Zaprzęgi to zdecydowanie nie moje klimaty, ale zdjęcia się fajnie ogląda z takich zawodów W papierach ma Junior i jak ją się denerwuje na niego to też jest JUNIOR!! ale zazwyczaj jest po prostu Jun, Juniek :) Quote
Paula03 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Króliczka ma fajny wybieg :) Duuży :) Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ale macie fajoski wybieg. :smile: Zazdroszcze, moja była skazana na wychodzenie w szelkach na osiedle.. Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 paulaa. napisał(a):Ale macie fajoski wybieg. :smile: Zazdroszcze, moja była skazana na wychodzenie w szelkach na osiedle.. a Ty nigdy nie pokazujesz swojej.:( Quote
Aleksa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 zaaaprzęgggg :loveu: zazdroszcze tego widoku !:loveu: Quote
Patik Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Jun jest cudowny. Też przeszłabym się na taki wyścig. A króliczek ma cudowny wybieg;] Quote
Kirinna Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Paula03 napisał(a):Króliczka ma fajny wybieg :) Duuży :) paulaa. napisał(a):Ale macie fajoski wybieg. :smile: Zazdroszcze, moja była skazana na wychodzenie w szelkach na osiedle.. a no ma, niestety tylko w wakacje Aleksandra95 napisał(a):zaaaprzęgggg :loveu: zazdroszcze tego widoku !:loveu: Patik napisał(a):Jun jest cudowny. Też przeszłabym się na taki wyścig. A króliczek ma cudowny wybieg;] żeby zobaczyc jechałam 15 godzin do Czech, ale warto było szczególnie że bylsmy jedynymi kibicami z Polski:) zainspirowałam się sztuczka Kaji i Sopla, wchodzącego na je łydki zaczełam uczyc mojego. I mamy juz pewne postepy. Jun wchodzi i siada, a kilka razy nawet udało mu sie stać, jestem dumna z mojego psiaka:) Quote
kajkoowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Niee no, ktoś się nami inspiruje, ale mi się miło zrobiło :loveu: czekam na filmik z Waszymi postępami! :) Quote
Yuveza Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Cudowny psiaczek, obejżałam kilka pocżatkowych stron, cudowny jest :loveu: a my się widzimy na obozie? bo ja bym wymiziała :diabloti: Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a Ty nigdy nie pokazujesz swojej.:( Bo w domu kiepskie fotki wychodzą, ale spróbuje coś pstryknąć na dniach. ;) ps. macie jakiś filmik który pokazuje jak zacząć nauke wchodzenia na stopy ? bo nie chce spalić tej sztuczki na starcie, a wygląda imponująco. :smile: ostatnio cierpie na brak pomysłów co do nowych sztuczek, bo brakuje mi już znaków jakie moge zrobić rękoma, bo mój pies to raczej wzrokowiec. :D Quote
Kirinna Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 westie_justa napisał(a):Cudowny psiaczek, obejżałam kilka pocżatkowych stron, cudowny jest :loveu: a my się widzimy na obozie? bo ja bym wymiziała :diabloti: Tak widzimy się:) Quote
paulaa. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 I my was wreszcie zobaczymy, Jun ma u mnie zapewnione mnóstwo fotek. Bo jestem zafascynowana jego urodą i uszyskami. :smile: Quote
Recommended Posts