Ty$ka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Jaki świetny filmik :loveu: Bardzo podoba mi się Junek, nie tylko z budowy, ale w sposób jaki wykonuje komendy - ot, majestatycznie, tak od niechcenia :D Sztuczki też mi się podobają i ten Wasz kontakt - świetna robota :loveu: Quote
paulaa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 świetny filmik, jun jest przesłodki. :loveu: a skacze jakby miał jakieś sprężynki w tyłku. :lol: Quote
Aleksa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Super filmik !:) ja za nic Dory cofania nie umiem nauczyć.:( Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 (edited) Ty$ka napisał(a):Jaki świetny filmik :loveu: Bardzo podoba mi się Junek, nie tylko z budowy, ale w sposób jaki wykonuje komendy - ot, majestatycznie, tak od niechcenia :D Sztuczki też mi się podobają i ten Wasz kontakt - świetna robota :loveu: i to mnie wkurza, ja się produkuje a on zrobi ale wolno, z mina jakbym chciała mu coś złego zrobic. na pierwszej częsci filmiku, 10 m od nas stało dziecko 5-6 letnie które cały czas gadało do Juńka więc i tak jest sukces za skupienie:) dzięki paulaa. napisał(a):świetny filmik, jun jest przesłodki. :loveu: a skacze jakby miał jakieś sprężynki w tyłku. :lol: on ma owsiki w tyłku albo jakiegos tasiemca w tyłku. sama nie wiem co, jak wyłącza mózg to nie moge go opanować, zaczyna mnie gryźć i zazwyczaj ląduje albo w klatce albo przywiązany do drzewa taka zła jestem:) dzieki Aleksandra95 napisał(a):Super filmik !:smile: ja za nic Dory cofania nie umiem nauczyć.:-( dzieki najważniejsza jest cierpliwość, wchodzenia tylnymi łapami uczyłam 2-3 dni, po ok 5 sesji dziennie po 10 min. za to rudy za nic nie może nauczyć sie sztuczki wstydz się, jak zaczynam sesje z zamiarem wyłuczenia tylko tej sztuczki to mózg Junka laduje w koszu na poprzedniej stronie jest filmik z przede wszystkim ćwiczeniem świadomosci tyłka:) Edited July 22, 2012 by Kirinna Quote
Ty$ka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Kirinna napisał(a):i to mnie wkurza, ja się produkuje a on zrobi ale wolno, z mina jakbym chciała mu coś złego zrobic. na pierwszej częsci filmiku, 10 m od nas stało dziecko 5-6 letnie które cały czas gadało do Juńka więc i tak jest sukces za skupienie:) dzięki Podobno właściciele molosów mają ten sam problem - ich psy myślą wolno i wykonują coś wolno ;). Właśnie byłam ciekawa czemu się tak Jun rozprasza, ale skoro stało dziecko to nie jest źle - brawa dla Juniora :) Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Ty$ka napisał(a):Podobno właściciele molosów mają ten sam problem - ich psy myślą wolno i wykonują coś wolno ;). Właśnie byłam ciekawa czemu się tak Jun rozprasza, ale skoro stało dziecko to nie jest źle - brawa dla Juniora :) jak by stał pies to na filmiku był by tylko tyłek Juńka:) Quote
Ty$ka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Kirinna napisał(a):jak by stał pies to na filmiku był by tylko tyłek Juńka:) Hehe.... no tak :D U nas obikowanie przy psach też jest do dopracowania ;) Quote
Aleksa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ja próbowałam już z nia na wszelkie sposoby i nic .. ;/ Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja próbowałam już z nia na wszelkie sposoby i nic .. ;/ a macie zrobiony klikier, lub macie jakieś slowo np super które sygnalizuje ze dobrze cos zrobiła? ja wymuszałam u Junka cofanie przez napierawnie na niego w ciasnym miejscu tak że musiał iść do tyłu, małymi kroczkami i udało się Quote
Aleksa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Kirinna napisał(a):a macie zrobiony klikier, lub macie jakieś slowo np super które sygnalizuje ze dobrze cos zrobiła? ja wymuszałam u Junka cofanie przez napierawnie na niego w ciasnym miejscu tak że musiał iść do tyłu, małymi kroczkami i udało się tak tak, chodzi o to że ona nie łapie nawet jednego kroku w tył.. siada albo sie obraca żeby mi zejść z drogi .:p Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tak tak, chodzi o to że ona nie łapie nawet jednego kroku w tył.. siada albo sie obraca żeby mi zejść z drogi .:p bo to pewnie masz tak jak z rudym tylko ze wstydz się, po 5 sesjach zaczał dotykac m,nie łapa i na tym się skończyło:) Quote
patusiove Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Super filmik. :wink: Skacząc przez hopki biegnie jak torpeda. :D Jak agi? ;> Quote
Aleksa. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Kirinna napisał(a):bo to pewnie masz tak jak z rudym tylko ze wstydz się, po 5 sesjach zaczał dotykac m,nie łapa i na tym się skończyło:) Nie mam do niej już siły.;) Quote
Kirinna Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 A d dobrze. Co prawda strefy ciagle w polu ale cos tam juz jest zrobione Quote
kajkoowa Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Świetny filmik, masz bardzo zdolnego psa :) Bardzo fajnie skacze, z taką lekkością :) Quote
patusiove Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jak wyjedziecie na obóz to ja mogę prosić filmiki i duuuuuuuuużo zdjęć? :) Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Junior strasznie mi się spodobał i to jak razem pracujecie :loveu: Quote
vaness Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 książka zarezerwowana :) wyczyść skrzynkę , bo masz pełną i nie można wiadomości wysłać już :D Witam się u Juniora :loveu: Quote
Kirinna Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 vaness napisał(a):książka zarezerwowana :) wyczyść skrzynkę , bo masz pełną i nie można wiadomości wysłać już :D Witam się u Juniora :loveu: Dziękuje śliczne:) Quote
Kirinna Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Tak w niedzielę a Le nie chce mi się wstawić fotek i nic pisać:) Quote
Patik Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Pozdrawiamy i proszę wyprzytulać Juniorka od mnie :D Quote
Aleksa. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kirinna napisał(a):Tak w niedzielę a Le nie chce mi się wstawić fotek i nic pisać:) jaki leniuch :lol: Quote
Recommended Posts