Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka napisał(a):
Kocham Juna. Musimy się kiedyś koniecznie spotkać :P
Będziesz z psem stratować w dogtrekkingu czy innym psim sporcie?

Trenuje z nim agility, ale być może zacznę z nim robić frisbee na poważnie bo na razie to nie skupiam się na tym. Kiedyś myślałam o doktreningu ale Jun ma słaba konedycję na razie to a poza tym jest jeszcze za mały:)

Posted

Ja się pytam na zaś ;) Nie to czy teraz będziecie startować w DT, ale czy w ogóle - mam cichą nadzieję, że tak... wtedy być może się spotkamy :)

Posted (edited)

Ty$ka napisał(a):
Ja się pytam na zaś ;) Nie to czy teraz będziecie startować w DT, ale czy w ogóle - mam cichą nadzieję, że tak... wtedy być może się spotkamy :)

Też tak pomyślałam:) my musimy spełnić jeszcze bardzo dużo czasu na nauce bo jeszcze mało umiemy. Jun mógłby wystartować w zawodach za rok teoretycznie a ją wtedy mam maturę i bede misiała sie uczyć więc czas jeszcze się wydłuży:)

a ty startujesz?

Edited by Kirinna
Posted

motyleqq napisał(a):
ja mam tak samo, liczyłam że Etna będzie większa, ale cieszę się, że nie jest :) tylko że ona waży 20 :D

A ile ona ma cm? Na twoich zdjęciach wygląda że jest wysoka.

Posted

KasiaOliwia napisał(a):
Idealnie się wpasowuje w krajobraz lasu ;)

Aż za bardzo. chwila nieuwagi i juz mysle ze pies mi uciekł, ale on za chwile wychodzi ze sterty liści. a ja ślepota go nie zauważyłam:)