karolciasz28 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gdzieś nam cioteczki zniknęły:razz:. Quote
barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 karolciasz28 napisał(a):Gdzieś nam cioteczki zniknęły:razz:. Tak i wujeczek też. Quote
karolciasz28 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 barb napisał(a):Tak i wujeczek też. Wrócą, wrócą:lol: Widzę Barb,że zrobiłaś już ogłoszenie Sonii.:) Ja nie wiem czy się w tym tygodniu wyrobię z jakimkolwiek bo teraz wystawianie ocen w szkole, ja tam poprawiać niczego nie muszę, ale się zawsze jakaś menda znajdzie co się uczepi:evil_lol: Quote
barb Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 karolciasz28 napisał(a):Wrócą, wrócą:lol: Widzę Barb,że zrobiłaś już ogłoszenie Sonii.:) Ja nie wiem czy się w tym tygodniu wyrobię z jakimkolwiek bo teraz wystawianie ocen w szkole, ja tam poprawiać niczego nie muszę, ale się zawsze jakaś menda znajdzie co się uczepi:evil_lol: Juz niedlugo ferie, to wtedy sie wykażesz. ;) Zrobilam tylko jedno, jak Ciotki i Wujek zaakceptują to dorobię więcej. Quote
rozio Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 niezły tekst, jestem pod wrażeniem, ale niech się przede wszystkim doświadczone Ciotunie wypowiedzą ;) Quote
rozio Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) Co do Soni to była dzisiaj na spacerku z moim (zrównoważonym i spokojnym) psem. Przywitała się elegancko, gdy mój stał z ogonem w pionie ale żadnej nieładnej akcji nie podjęła. Spacerek przebiegł w ogólnej atmosferze wzajemnej ignorancji mimo, że się spotykali na wąchaniach i nie było nawet burknięcia z jej strony. Po drodze spotkaliśmy Magdę z córką, która ją wyczochrała po boku (czego raczej nie lubi) i nie skonczyło się to żadną akcją ze strony Soni. Suka daje się zdominować na spacerze i jak trzeba to można ją elegancko prowadzić przy nodze. Coraz więcej merda ogonem i widać, że jest trochę bardziej ufna. Ogłaszajcie laskę - moim zdaniem nie ma na co czekać Edited January 18, 2012 by rozio Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 rozio napisał(a):Ogłaszajcie laskę - moim zdaniem nie ma na co czekać http://tablica.pl/oferta/sonia-w-typie-labradora-szuka-domu-IDF0Yp.html Quote
majuska Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 barb ja bym dawała na zdjęcie startowe tą fotkę jak do nogi przytulona jest, bardziej przyciągnie uwagę moim zdaniem Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 majuska napisał(a):barb ja bym dawała na zdjęcie startowe tą fotkę jak do nogi przytulona jest, bardziej przyciągnie uwagę moim zdaniem Aga wklej ją tutaj. To następne będę robić wedlug Twego zyczenia. :lol: Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 barb napisał(a):Aga wklej ją tutaj. To następne będę robić wedlug Twego zyczenia. :lol: Co mam wkleić i co będzie według mojego życzenia>??? Ja sobie nic nie życzę, no może bilet na Barbados w jedną stronę, co da się zrobić??? :) Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Agula99 napisał(a):Co mam wkleić i co będzie według mojego życzenia>??? No fotkę, tę ktora mam dać do ogloszeń i wtedy będziesz mieć ogloszenia z fotą jaką chcesz. ;) Ja sobie nic nie życzę, no może bilet na Barbados w jedną stronę, co da się zrobić??? :) A czemu akurat na Barbados? :crazyeye: Quote
barb Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 majuska napisał(a):no to : Dzięki Majuska. Quote
Agula99 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Bo na Barbadosie jest ciepło i przyjemnie, a tutaj nieee :) Quote
Becia66 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 barb napisał(a): A czemu akurat na Barbados? :crazyeye: może być i na Mauritius...:evil_lol: Quote
Agula99 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Miałam dzisiaj telefon w sprawie Sonii, ale pan jakiś dziwny, albo nie miał czasu, albo nerwowy, kompletnie nie odpowiadał na moje pytania, ale chce ją przyjść obejrzeć, bo z Boguchwały, ale czy zadzwoni znowu to nie wiem, powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej itp, ogólnie nic nie wiem, bo pan nie odpowiedział, tylko tyle że mieszka w domu z ogrodem chyba no i on ją chce do domu ale to wszystko było jak na wariackich papierach. Ręce opadają do tych ludzi, zobaczymy czy zadzwoni, ale czarno to widzę. Quote
karolciasz28 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Teraz wszędzie pełno takich roztrzepańców, taki nerwowy facet to nie pan dla Sońki.:roll: Quote
Agula99 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 karolciasz28 napisał(a):Teraz wszędzie pełno takich roztrzepańców, taki nerwowy facet to nie pan dla Sońki.:roll: Ja też tak właśnie myślę, ale nie powie mu żeby nie przychodził, no ale jak na razie nic nie wiadomo, bo nie jestem pewna czy jeszcze zadzwoni, bo właściwie po co mu ten pies i dlaczego akurat ona??? Tego nie wiem. Quote
Agula99 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Sonia beee, ojj beee, co za pies! Quote
Becia66 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Sonia spokojnie może mieszkać na zewnątrz jesli będzie miała fajnych i odpowiedzialnych opiekunów.. Wcale bym sie nie upierała że ma mieszkać w domu, zawsze mieszkała przy budzie i do tego na łańcuchu i tylko takie życie zna. Myślę ze ona w w domu nawet mogłaby się żle czuć, jej przestrzeni potrzeba i wolności. Wspaniale sprawdziła by się jako pies stróżujący.. Quote
Agula99 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Sonia musi mieć kogoś spokojnego, opanowanego, kogoś kto będzie tylko ją hołubił i wtedy ona będzie kochana, nie musi być w domu, ale myślę, że jakby miała kocyk w ciepłym sionku, to by to pokochała i była by wdzięczna, a jakby chciała posiedzieć w budzie to by miała. Ale tu nie o to chodzi, tylko o odpowiedniego, spokojnego, opanowanego człowieka, to jest najważniejsze!!! Quote
barb Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20498213_sonia_wspaniale_przypilnuje_domu_i.html Quote
barb Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 A w jakim mniej więcej wieku jest Sonia? Tak chociaz w przybliżeniu? Nigdzie nie znalazlam. Na www.adopcje.org trzeba podać wiek w latach. Wpiszę 2, jak źle to sprostujcie. Ogloszenie czeka na akceptację. Quote
Agula99 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Hmm w jakim wieku jest Sonia?? Dwa to na pewno nie, raczej więcej. Jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Kto da więcej??? ;) Quote
rozio Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 5 latek bym dał, ale Justyna powinna wiedzieć dokładznie bo ją zna dobrze. Quote
Recommended Posts