Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajnie było :p Kto nie był, niech żałuje! Moja psica kolejny raz mnie pozytywnie zaskoczyła, okazuje się że czasem obecność innych psów działa na nią skupiająco, a nie rozpraszająco :-) I nawet warowała (ale fakt, że trawa nie była bardzo mokra).

Miło było Was poznać! :multi:

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wyjeżdżałam to akurat zaczęło padać, więc niestety zwątpiłam i widzę że zrobiłam błąd, szkoda, ale mam nadzieję że nadrobimy zaległości.

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Ale fajnie było :p Kto nie był, niech żałuje! Moja psica kolejny raz mnie pozytywnie zaskoczyła, okazuje się że czasem obecność innych psów działa na nią skupiająco, a nie rozpraszająco :-) I nawet warowała (ale fakt, że trawa nie była bardzo mokra).

Miło było Was poznać! :multi:

Żałuję bardzo , ale i tak się zobaczymy w późniejszym czasie.
Piszcie co robiliście to sie czegoś nauczę od Was już teraz.

Posted

My byliśmy :)
Dziękuję za miłe spotkanie !!!!!
Bardzo mile zaskoczyła mnie moja sunia (9 miesięczna bokserka),nowy teren,nowe psy,pełno innych atrakcji,bez swojego stada, a ćwiczyła całkiem ładnie.
Będziemy w sobotę (planuję też trening w tygodniu :multi: ).

Posted

Marta i Wika napisał(a):

Baaardzo fajnie było, niech żałują Ci których nie było :evil_lol: ;)

U nas było rozpraszająco momentami, bo chciała leciec bawic się z innymi psami czy piłkami, ale o to chodziło, żeby nauczyła się pracowac w grupie.

No my dopiero za 2 tygodnie ale będziemy :p

Posted

Witam miłe towarzstwo:lol: pytanko za 100 pkt. na jakich warunkach przyjmujecie do Siebie i jak mocno musi być zaawansowany w specjalizacji piesek ;) i czy wszystkie rasy przyjmujecie do swojego towarzystwa
Pozdrowionka

Posted

Zapraszamy psy, które nie są agresywne i których właściciele potrafią nad nimi zapanować oraz zmotywować je do pracy. Podstawy posłuszeństwa mile widziane :).

Posted

Agresywna to ona nie jest ,Ona generalnie jest niesforna i na początkowym etapie uczenia posłuszeństwa ; to 11 miesięczna Nora - beagiel trocolorek.
Jak na razie chodzimy na sobotnio niedzielne -cykliczne wspólne spacerki nad Rusałkę i cały czas uczymy się /sprawozdania z naszych spacerków na stronach www.e-beagle .pl.lub www.beagle.sfora.pl.jest tam nas sporo bo oid 8 do 15 szt każdorazowo w końcu je zapoczątkowaliśmy z Norą i ciągle rozbudowujemy ./
Pozdrowionka

Posted

My się piszemy na prawie każdą sobotę (kilka nam wypadnie bo dziewczynki też, raz kiedyś będą jechać na wystawę) :multi:
Tak jak pisałam wcześniej,planuję w tym miejscu też ćwiczyć w tygodniu i gdyby ktoś miał czas to będzie nam miło :loveu:
Nigdy wcześniej nie ćwiczyłam obedience,tylko PT i IPO, ale jedno nie wyklucza drugiego.
Od niedzieli co prawda leżę w łóżku, bo niestety na spotkanie sobotnie poszłam troszkę już chora, ale może jeszcze do soboty uda nam się zaliczyć choć 1 trening :lol:

Posted

A my byliśmy już przed 11-tą.Tym razem zabrałam 2 panny czyli Piotrusię i Torkę :) Niestety deszcz zamiast słabnąć przybierał na sile i jak już wszyscy zrobili się mokrzy zdecydowaliśmy się na powrót do domu.

Posted

[quote name='ksara']A my byliśmy już przed 11-tą.Tym razem zabrałam 2 panny czyli Piotrusię i Torkę :) Niestety deszcz zamiast słabnąć przybierał na sile i jak już wszyscy zrobili się mokrzy zdecydowaliśmy się na powrót do domu.

A my byłyśmy :-) A potem dołączyła Ela Azirowa z TŻem, małą w wózku i 2 psami :-) Zmokliśmy wybitnie, psy się wybiegały i wytaplały w kałużach, ćwiczenia wiele nie było :-) Od 1,5 godziny Wika wygląda tak: