Marta i Wika Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale fajnie było :p Kto nie był, niech żałuje! Moja psica kolejny raz mnie pozytywnie zaskoczyła, okazuje się że czasem obecność innych psów działa na nią skupiająco, a nie rozpraszająco :-) I nawet warowała (ale fakt, że trawa nie była bardzo mokra). Miło było Was poznać! :multi: Quote
nefre Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jak wyjeżdżałam to akurat zaczęło padać, więc niestety zwątpiłam i widzę że zrobiłam błąd, szkoda, ale mam nadzieję że nadrobimy zaległości. Quote
Silky Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ale fajnie było :p Kto nie był, niech żałuje! Moja psica kolejny raz mnie pozytywnie zaskoczyła, okazuje się że czasem obecność innych psów działa na nią skupiająco, a nie rozpraszająco :-) I nawet warowała (ale fakt, że trawa nie była bardzo mokra). Miło było Was poznać! :multi: Żałuję bardzo , ale i tak się zobaczymy w późniejszym czasie. Piszcie co robiliście to sie czegoś nauczę od Was już teraz. Quote
ksara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 My byliśmy :) Dziękuję za miłe spotkanie !!!!! Bardzo mile zaskoczyła mnie moja sunia (9 miesięczna bokserka),nowy teren,nowe psy,pełno innych atrakcji,bez swojego stada, a ćwiczyła całkiem ładnie. Będziemy w sobotę (planuję też trening w tygodniu :multi: ). Quote
la_pegaza Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ale fajnie było :p Kto nie był, niech żałuje! Moja psica kolejny raz mnie pozytywnie zaskoczyła, okazuje się że czasem obecność innych psów działa na nią skupiająco, a nie rozpraszająco :-) I nawet warowała (ale fakt, że trawa nie była bardzo mokra). Baaardzo fajnie było, niech żałują Ci których nie było :evil_lol: ;) U nas było rozpraszająco momentami, bo chciała leciec bawic się z innymi psami czy piłkami, ale o to chodziło, żeby nauczyła się pracowac w grupie. No my dopiero za 2 tygodnie ale będziemy :p Quote
bigos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 to ja się piszę na następne spotknko poprosze tylko o info gdzie i kiedy:p:p:p Quote
Marta i Wika Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 bigos napisał(a):to ja się piszę na następne spotknko poprosze tylko o info gdzie i kiedy:p:p:p Co tydzień w sobotę w Lasku Marcelińskim o 11.30 :-) Quote
Silky Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Marta i Wika napisał(a):Co tydzień w sobotę w Lasku Marcelińskim o 11.30 :-) Dzięki oki. Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 To my żałujemy:placz: Bardzo mile zaskoczyła mnie moja sunia (9 miesięczna bokserka), Jeszcze bardziej żałujemy jak było takie towarzystwo :cool3: Quote
ksara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jeszcze się spotkamy :) i nie tylko ta mała będzie, ale jej starsza siostra też. Quote
Azir Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Cieszę się bardzo, że miałam okazję spotkać nowych obediencemaniaków :multi:. Mam nadzieję, że będziecie wpadać częściej :loveu: Quote
Tomo 2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Witam miłe towarzstwo:lol: pytanko za 100 pkt. na jakich warunkach przyjmujecie do Siebie i jak mocno musi być zaawansowany w specjalizacji piesek ;) i czy wszystkie rasy przyjmujecie do swojego towarzystwa Pozdrowionka Quote
Azir Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Zapraszamy psy, które nie są agresywne i których właściciele potrafią nad nimi zapanować oraz zmotywować je do pracy. Podstawy posłuszeństwa mile widziane :). Quote
Tomo 2 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Agresywna to ona nie jest ,Ona generalnie jest niesforna i na początkowym etapie uczenia posłuszeństwa ; to 11 miesięczna Nora - beagiel trocolorek. Jak na razie chodzimy na sobotnio niedzielne -cykliczne wspólne spacerki nad Rusałkę i cały czas uczymy się /sprawozdania z naszych spacerków na stronach www.e-beagle .pl.lub www.beagle.sfora.pl.jest tam nas sporo bo oid 8 do 15 szt każdorazowo w końcu je zapoczątkowaliśmy z Norą i ciągle rozbudowujemy ./ Pozdrowionka Quote
ksara Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 My się piszemy na prawie każdą sobotę (kilka nam wypadnie bo dziewczynki też, raz kiedyś będą jechać na wystawę) :multi: Tak jak pisałam wcześniej,planuję w tym miejscu też ćwiczyć w tygodniu i gdyby ktoś miał czas to będzie nam miło :loveu: Nigdy wcześniej nie ćwiczyłam obedience,tylko PT i IPO, ale jedno nie wyklucza drugiego. Od niedzieli co prawda leżę w łóżku, bo niestety na spotkanie sobotnie poszłam troszkę już chora, ale może jeszcze do soboty uda nam się zaliczyć choć 1 trening :lol: Quote
Marta i Wika Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 To co, kto będzie w sobotę - a kto się wystraszy pogody :evil_lol: Quote
Azir Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja chyba dalej nie mam w domu netu :( - efekt huraganu :diabloti: , ale na razie mam zamiar jutro być ;) Quote
frruzia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no niestety ja dziś odpadam - deszcz mnie wystraszył Quote
nefre Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 My zawróciliśmy w połowie drogi, z tego samego powodu :) Quote
ksara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A my byliśmy już przed 11-tą.Tym razem zabrałam 2 panny czyli Piotrusię i Torkę :) Niestety deszcz zamiast słabnąć przybierał na sile i jak już wszyscy zrobili się mokrzy zdecydowaliśmy się na powrót do domu. Quote
Marta i Wika Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='ksara']A my byliśmy już przed 11-tą.Tym razem zabrałam 2 panny czyli Piotrusię i Torkę :) Niestety deszcz zamiast słabnąć przybierał na sile i jak już wszyscy zrobili się mokrzy zdecydowaliśmy się na powrót do domu. A my byłyśmy :-) A potem dołączyła Ela Azirowa z TŻem, małą w wózku i 2 psami :-) Zmokliśmy wybitnie, psy się wybiegały i wytaplały w kałużach, ćwiczenia wiele nie było :-) Od 1,5 godziny Wika wygląda tak: Quote
Azir Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Mam nadzieję, że już wyschła :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts