Sarunia-Niunia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Cioteczki - zmieńcie tytuł - takie szczęśliwe zakończenie - wspaniały domek... a tytuł nadal mroczny... Quote
Anula Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Cioteczki - zmieńcie tytuł - takie szczęśliwe zakończenie - wspaniały domek... a tytuł nadal mroczny... Może poczekajmy ze zmianą tytułu aż na 100% Majeczka zagości w nowym domku,ponieważ nigdy do końca jest nie wiadomo co może się wydarzyć.W każdym razie Majeczkę szykuję do drogi.Państwo wyjadą jutro rano,że powinni być u mnie między 12 a 13godz. Quote
Poker Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Do jutra jeszcze możesz nacieszyć się dziewczynką. Quote
Energy Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Poker napisał(a):Do jutra jeszcze możesz nacieszyć się dziewczynką. Ale pewnie dzisiejszy dzień szybko zleci;) Quote
Anula Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Poker napisał(a):Do jutra jeszcze możesz nacieszyć się dziewczynką. Oooooo! Tak! Jeszcze dzisiaj w nocy pogrzeje mnie w łóżku i to już koniec będzie mojej przyjemności.Jest takie powiedzenie "co dobre to się szybko kończy".A rezydent będzie płakał za Majeczką a Majeczka też chyba za nim. Quote
coronaaj Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No taaaka wiadomosc, super!!! Powodzenia Majeczko. Prosimy o fotki !!! Quote
Satrina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Super,że Majunia znalazła tak szybko dom-ale nie zapeszam, oby jutro poszło wszystko tak jak należy. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Satrina napisał(a):Super,że Majunia znalazła tak szybko dom-ale nie zapeszam, oby jutro poszło wszystko tak jak należy. Ja tam jestem pewna, że wszystko pójdzie, jak należy!!! Maja będzie miała dobry domek i kochających Ludzi!!! Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Od nas w niedzielę odjedzie grzywka ,a w następną niedzielę przypuszczalnie Braszka. Trzeba będzie wypełnić te puste miejsca. Trzymam kciuki już za dziś. Quote
docha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Alez sie ciesze jestescie wspaniale dziewczyny Quote
Anula Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No i Majeczka pojechała do swojego wspaniałego domku.Państwo przecudowni o wielkim sercu jednym słowem wspaniali.Majeczką zachwyceni.Nie mogli się nadziwić,że Maja jest taka mądra zna wiele komend na które migiem reaguje.Bardzo dziękowali za opiekę nad Majką i byli bardzo wdzięczni za szeleczki i kubraczek,oczywiście zapłacili za to wszystkoA mi jakoś byle jak jest,zresztą jak zawsze w takich sytuacjach. Umowa podpisana z adnotacją,że będzie wykonana sterylizacja w marcu.Państwo są zgodni co do tego i na bank wykonają sterylizację Majki. A teraz trochę fotek Państwa z Majką.Maja zaraz przylgnęła do Państwa i nie opuszczała ich na krok bo przecież uwielbia mizianie. Quote
magenka1 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 wzruszające są te fotki tak się cieszę, że następnym Tymczasik Aniu Twój w domku już jest Quote
Energy Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No i się wzruszyłam i jakieś mokre oczy mi się zrobiły:cool3:bardzo ciepłe zdjęcia:loveu: Bardzo się cieszę, że Majeczka pojechała do takiego domu:lol: Anula wielkie dzięki dla Ciebie za opiekę nad malutką:loveu: Bądź szczęśliwa Majeczko:loveu: Nowej Majkowej rodzinie życzę samych radosnych chwil z Mają:lol: Będą wieści? Quote
docha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ja też chlipię ze szczęścia, ale się udało dziewczynie!!!! Quote
Bogusik Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Takie foteczki z tak szczęśliwym zakończeniem,naprawdę wyciskają łzy!Majeczko,bądź szczęśliwa w nowym domku!!! Quote
Anula Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Prosiłam Państwa aby zalogowali się na dogo.Nie wiem jaką podejmą decyzję,w każdym razie naprawdę cudowni ludzie i o wielkim sercu oby takich adoptujących ludzi było jak najwięcej dla naszych bidulek.Jestem bardzo zadowolona z adopcji osobiście,ponieważ Majka takiego domu potrzebuje ciepłego bo taka też jest w sobie-bardzo ciepła. Państwo prawdopodobnie będą w domu około 20 a więc nie będę ich nękać telefonem ale jutro nie omieszkam zadzwonić i spytać jak Majka spędziła swoją pierwszą nockę w nowym domku. Quote
Onaa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A może ktoś weźmie na dt Kapselka ? Kończy mu się biedaczkowi dt: http://www.dogomania.pl/threads/213221-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS. On jest już zdrowy, nie wygląda jak na tych pierwszych zdjęciach, nie trzeba się wystraszyć. Quote
engelina_88 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Faktycznie, fotki wzruszające :) Zastanawiam się kto szczęśliwszy- pies, czy nowi opiekunowie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://www.empikfoto.pl/albumy53/341951/1290413/46352393_img_0104.jpg Jaki cudny obrazek - szczęśliwa Rodzinka - piękne i wzruszające:) A Majunia wyczuła od razu Dobre Serca!!! Anula! Zrobiłaś tyle dla Majusi i teraz dzięki Tobie Maja będzie szczęśliwa!!! Quote
Anula Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Ja sądzę,że nie tyle moja to zasługa tylko Cioteczek z Wałbrzycha,które wypatrzyły Majeczkę w zimnym boksie i postanowiły jej pomóc za wszelką cenę, za co jestem im bardzo wdzięczna,ponieważ Maja na tą pomoc zasługiwała.Ona tak bardzo kocha człowieka,że nie wiem co by się stało,gdyby tam musiała zostać nie zauważona.Nawet nie chcę o tym myśleć. Ja też kilka razy przeglądam fotki i nie mogę się napatrzeć ile bije ciepła od nowych Państwa Majeczki.Jestem przekonana,że będzie jej w nowym domku bardzo dobrze,będzie szanowana, kochana przez wszystkich i rozpieszczana.Te fotki sprawiają,że sama się uśmiecham ze łzami w oczach. A tak Majeczka przytula się całym ciałem do człowieka,naprawdę - sprawdzone! http://www.empikfoto.pl/albumy53/341951/1290413/46352496_img_0108.jpg Edited January 8, 2012 by Anula Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Piękni ludzie w środku , Majeczce będzie z nimi dobrze i odwrotnie. Ja też sama nie wiem dlaczego mam wilgotne oczy. Och, te psy i my stuku -puku. Quote
Bogusik Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 To "stuku-puku" hmm...myślę,że to nic innego,jak WASZE WIELKIE SERCA DLA TYCH ZWIERZAKÓW!!! Quote
Recommended Posts