Jump to content
Dogomania

Pudliszonowata Maja w domu stalym, DZIEKUJEMY!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wchodziłam na wątek Majeczki bo szukałam kogoś do wizyty.Bardzo cieszę się,że chyba będzie to ten domek no ale poczekamy na wizytę.
Anetko nie ma co wybaczać zawsze warto wejśc na bazarek i może coś wpaść w oko.

Posted

kora78 napisał(a):
nr do pani anety odebral pan :) chyba tz. zaraz mi wysle nr do niej i dzwonie. ale z dogo uciekam. zalatwiam, jakby sie nie dalo szybko tu napisze

To czekamy z niecierpliwością.Nie wiem czy dojdzie do skutku transport Majki bo to jest bardzo mało czasu na wizytę.Jak nie to trzeba będzie odłożyć wszystko w czasie.Transport jest 6.01 lub 7.01 a więc jutro lub po jutrze.

Posted

dodzwonilam sie do anety, ale ona nie moze w te 2 dni. podalam jej dokladny adres pani Iwony, nr tel itp i Aneta ma szukac po znajomych spoza dogo kogos na te wizyte na juz.
czekamy

Anula, Heidi miala jechac bez wizyty, tylko z szybka poadopcyjna...

Posted

engelina_88 napisał(a):
Chętnie przeprowadzę wizytę, dziś lub jutro :) Proszę tylko o kontakt tel: 607 408 849

Odczytałaś pw,podałam nr.tel do Pani Iwony.Bardzo dziękuję za pomoc w przeprowadzeniu wizyty.Czekamy na wieści.

Posted

coronaaj napisał(a):
Poszlo 40zl na Majke, czy doszlo to jednorazowo.

Cioteczko coronaaj bardzo dziękuję.Sprawdziłam jest Twoja wpłata z 04.01.Zaraz umieszczę na pierwszej stronie.

Wizyta odbędzie się dzisiaj po godz.20.Wiadomości z wizyty będą przekazane na wątku a więc czekamy.

Posted

aha, to dobrze. ja rozmwialam z Engelina i w sumie tak troche czekalam na wiesci, czy to dzis bedzie, czy jutro, o ktorej, itp.
a Ana nie odpisala, nie kontaktowala sie z pania Iwona.

tutaj beda wiesci, wiec czekamy :)

Posted

No cioteczki kochane, więcej takich wizyt :) Gdybym miała oddać swojego tymczasa do takiego domu, to nie zastanawiałabym się ani minuty :) Bardzo mili ludzie, ale nie to najważniejsze. Sunia na pewno będzie miała dom pełen miłości, dobrą opiekę, towarzystwo ludzi i zwierząt, na moją pomoc sunia też może liczyć w razie problemów z akceptacją kotki czy królika. Trochę porozmawiałyśmy odnośnie żywienia.
Spokojnie możecie oddać Maleńką, trafi w dobre ręce, a ja chętnie ja poznam na wizycie po.

Ed. Państwo będą mogli przyjechać po Sunię pojutrze.

Posted

bardzo sie ciesze! wielkie dzieki engelina!!!!!!!!!! serdecznie dziekuje!!!

ale Majci sie szybko fuksnelo :)))))) Anula to dzieki Tobie! 2 Majki skorzystaly jednoczesnie :)

to ja spokojnie wyjezdzam sobie, dajci mi znac sms, jak Maja pojedzie juz do ds, ok? Anula?

Posted

No proszę, jakie wspaniałe wieści!!!
Anulka! Teraz przyszła pora na rozstanie... żegnaj się z Majusią, ale ze świadomością, że Ją uratowałaś i dzięki Tobie Majunia będzie otoczona Miłością!!!
Dzięki Engelinka:) (cieszę się, że Cię znalazłam wczoraj na "mapce") dzięki Twojej szybkiej wizycie Majusia pojedzie szybciej do domku:)

Posted

Nie ma za co dziękować, takie wizyty to sama przyjemność :) Ważne, żeby Majeczka miała się dobrze w nowym domu, mam słabość do takich kudłatych bidulek. Cieszę się, że mogłam pomóc.

Posted

kora78 napisał(a):
bardzo sie ciesze! wielkie dzieki engelina!!!!!!!!!! serdecznie dziekuje!!!

ale Majci sie szybko fuksnelo :)))))) Anula to dzieki Tobie! 2 Majki skorzystaly jednoczesnie :)

to ja spokojnie wyjezdzam sobie, dajci mi znac sms, jak Maja pojedzie juz do ds, ok? Anula?

Kora możesz spokojnie jechać i odpoczywać.Dam znać jak moja Majeczka ruszy w drogę do nowego domku.
A to dzięki nam wszystkim dwie Majeczki mają i będą miały domki.W umowie zapiszę o sterylce i dopytam się u jakiego weta leczą swoje zwierzaczki aby można było później to skontrolować.Ja też chciałam wszystkim Ciociom podziękować za szukanie osoby do sprawdzenia domku,ponieważ wizyta musiała być na cito zrobiona i dzięki Kochanej engelina udało się-dziękuję bardzo.Jutro skontaktuję się z Panią Iwoną i omówię szczegóły odbioru Majki.
Kurcze już zaczynam przeżywać jak zawsze.Tak mi szkoda Majeczki,że musi znów przejść stres i zaaklimatyzować się w nowym domku ale pocieszające jest to,że ostatni raz będzie przeżywać stres.

Posted

Jakby była potrzebna umowa z terminem na sterylkę - mam taki wzór.
Jak wyadoptowywałam moją tymczasowiczkę Lunię, taką właśnie umowę spisywaliśmy.
I wiem Anulka, że Ci smutno (ja po "mojej" Luneczce placzę już 2 tygodnie)...

Posted

Bogusik napisał(a):
Super wiadomości i warto było trzymać Kciuki!Majeczka,będzie więc już w nowym domku w niedziele.Tak się cieszę,że wszystko jakoś, ułożyło się pomyślnie!

W zasadzie jak wszystko dobrze pójdzie to od soboty.