Matusz Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 w górę kochana psinko !! niech Ci sie przyśni wymarzony domek !!! Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Marcelek :loveu::loveu: Zdjęcie z dzisiaj ! Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Marcelku - psi ideale ile jeszcze będziesz czekał w schronisku??? przecież jesteś psim ideałem, wiec dlaczego jeszcze nikt po ciebie nie przyszedł, teraz taka ładna pogoda, w sam raz na długie spacery przy boku swojego pana/pani... Quote
Matusz Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Marcelek:loveu: - psi ideał jest na stronce afn.pl w adopcjach :) Quote
Aga_Mazury Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 czyli juz widziałeś...:) przygotujcie jeszcze kilka psiaków w takiej formie imię 1. Krótka historia 2. link do fotek 3. link do wątku na dogomanii 4. dodatkowe informacje (kontakt do kogo, ale tu musi być tez telefon) i dokłądnie w takiej formie do mnie na mail-a to jeszcze kilka psiaków wstawimy...:) Quote
Matusz Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 pokaż się na pierwszej kochana psinko !!!!! Quote
Matusz Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 hooooooopamy w górę kochana psinko !!! pokaż się wszystkim na pierwszej po wspaniały domek !!! Niech Ci sie przyśni wymarzony domek i oby ten sen spełnił się!! Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Marcelku to już nie dasz mi porannego buziaka w sobotę?... bądź szczęśliwy w nowym domku ulubieńcu nasz :calus: Quote
lidka_park Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Marcelku to już nie dasz mi porannego buziaka w sobotę?... bądź szczęśliwy w nowym domku ulubieńcu nasz :calus: citeczko, czy my o czyms nie wiemy ???? :razz: Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Marcelku to już nie dasz mi porannego buziaka w sobotę?... bądź szczęśliwy w nowym domku ulubieńcu nasz :calus: Coooooo takiegoo ???:-o:-o Aga napisz cos wiecej !!! Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Marcel pojechał dziś do domu do Małdyt...będzie mieszkał z Pańcią w bloku...Pani przyjechała adoptować do schroniska psa...i wiadomo, że Marcel potrafi ..zaraz do niej podbiegł ...wystawił te swoje łapiny pewnie i kobieta "przepadła" :) Quote
lidka_park Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Marcel pojechał dziś do domu do Małdyt...będzie mieszkał z Pańcią w bloku...Pani przyjechała adoptować do schroniska psa...i wiadomo, że Marcel potrafi ..zaraz do niej podbiegł ...wystawił te swoje łapiny pewnie i kobieta "przepadła" :) :multi::multi::multi: Powodzenia Marcelku :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Marcel pojechał dziś do domu do Małdyt...będzie mieszkał z Pańcią w bloku...Pani przyjechała adoptować do schroniska psa...i wiadomo, że Marcel potrafi ..zaraz do niej podbiegł ...wystawił te swoje łapiny pewnie i kobieta "przepadła" :) ciesze się, Marcelek nareszcie ma dom !! :multi::multi: i łezka sie kreci w oku, kto mi bedzie łapą po głowie dawał ?? i :-(:-( Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Marcelku kochany :loveu: od Ciebie zaczela sie moja przygoda z dogo :) Czekałeś tyle czasu no i w koncu ktoś wypatrzył tak idealnego i kochanego psiaka jak ty, Zycze Ci wiele miłości, szczęścia, pieszczot w nowym, zapewne kochającym domku !! :) Quote
Asia_M Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jak cudownie!!! Marcelku kochany!!! Żyj długo - zawsze w zdrowiu i szczęściu, otoczony miłością!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts