Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Asia_M napisał(a):Obejrzałam właśnie filmik z Marcelonkiem :) Słodycz po prostu:loveu: Cioteczki, a słyszałyście jaki przyjemny głos ma Wujek Matusz?:loveu: hihihii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mam przyjemny glos ?? :D dobre mi :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [LEFT]Tak, TY ! :diabloti: I myślę, ze wszystkie Ciotki się ze mną zgodzą :lol: [/LEFT] Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Przyjemność słuchania po mojej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Marcelek hopaj!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Asia_M napisał(a):Tak, TY ! :diabloti: I myślę, ze wszystkie Ciotki się ze mną zgodzą :lol: ja nie wiem czy się zgodzę...muszę się zastanowić...:eviltong: Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ja nie wiem czy się zgodzę...muszę się zastanowić...:eviltong: Ciocia, nie bądź taka :eviltong: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 ja już się lepiej nie bede wypowiadał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wujek, nie denerwuj mnie:diabloti: Masz mówić jak najwięcej, do piesków i do nas !!! :diabloti: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 hihihihihihi... cioteczko, mówie do WAS ! :D Marcelek hopsaj do góry !! :) Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A co mówisz?:cool3: Na pewno "PODRZUCAJCIE MOJE PSIAKI!!!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co niniejszym czynię...:lol: :lol: :lol: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dzięki dzięki, ale podrzuć jeszcze resztę,a nie tylko Marcelka :) Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No właśnie podrzucam, nie widzi Wujek? :razz: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Widzi, widzi :D Wzrok ma dobry :D jeszcze młody :D Dzieki cioteczko :lol::lol::diabloti: Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 matusz5 napisał(a):Widzi, widzi :D Wzrok ma dobry :D jeszcze młody :D Dzieki cioteczko :lol::lol::diabloti: O Ty wstrętny Wujaszku, wiek mi będzie wypominał :placz: Ja też jeszcze bez okularów chodzę :cool3: Marcelek hooooooop :multi: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nie wypominam, nie wypominam :D ;) Byłaś na wątku Tearsa ??? :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44216 Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ostatnio weszłam na wybieg do psiaków do środka.....;) szalony jest ten Marcel...poprostu ktoś będzie miał kawał szczęscia i całe pokłady miłości jak adoptuje Marcela do swojej rodziny.... ON JEST NIESAMOWITY :loveu: tak biegł do mnie...tak skakał...tak się tulił...:) Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ostatnio weszłam na wybieg do psiaków do środka.....;) szalony jest ten Marcel...poprostu ktoś będzie miał kawał szczęscia i całe pokłady miłości jak adoptuje Marcela do swojej rodziny.... ON JEST NIESAMOWITY :loveu: tak biegł do mnie...tak skakał...tak się tulił...:) To prawda Aga !! On jest super psiak, psiak marzenie :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Marcelek :loveu::loveu: Szybko hopaj do góry !!!! Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Taki niezwykły jest ten Marcel!!! Pięknota i dobroć, czemu dom go jeszcze nie wypatrzył :placz: Quote
Matusz Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Marcelek !! :loveu::loveu: Zdjęcia z soboty: Quote
akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cud, miód, orzeszki :loveu: :loveu: :loveu: Na forach internetowych Warmii i Mazur nie ma żadnego, gdzie można by wklejać zdjęcia i wystawiać psy :shake: denerwuje mnie to, bo Marcel pewnie szybko znalazłby dom. A może jest takie forum, tylko my go nie znamy? Quote
Matusz Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 akucha napisał(a):Cud, miód, orzeszki :loveu: :loveu: :loveu: Na forach internetowych Warmii i Mazur nie ma żadnego, gdzie można by wklejać zdjęcia i wystawiać psy :shake: denerwuje mnie to, bo Marcel pewnie szybko znalazłby dom. A może jest takie forum, tylko my go nie znamy? Ja tez niestety nie znam zadnego... Quote
Asia_M Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Marcelek to przystojniak nieziemski:loveu: Uda mu się na pewno, oby szybko... Quote
Recommended Posts