Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś MArcel poprostu zajął moje serce juz na stałe....

podeszliśmy z Anią z miau do jego wybiegu a on tak wyciagnął łapkę...tak się cisnął na to ogrodzenie aby jak najdalej dać nam tą łapinkę....mój malenki Marcelek....znajdziemy Ci domek ...Ty taki Kochany jesteś...taki cudowny...

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nom Aga, on tak zawsze wyciąga tą łapkę jak najdalej może :) pieszczoch jeden :loveu::loveu: Mareclku znajdziesz szybciutko domek !! Poczekaj tylko az ktos się Tobą zauroczy i zakocha po uszy !! :loveu::loveu:

Posted

no właśnie, Marcel bardzo kocha ludzi!!!
Czy ktoś zakocha się w tym psiaku ??

ON wciąż czeka na dom!! Właśnie przyszła zimna..... :shake::shake::shake::-(:-(:-(

Posted

Marcel tak cudownie i mocno wyciaga łapki przez ogrodzenie....aż mi serce pęka :(

do tego dał mi dwa buziaki z języczkiem ;)

AsiaM u nas w schronisku wczoraj zauważyłam bardzo podobną sunię do tej w Twoim banerku (to zdjęcie z zamkniętymi oczami)...tylko nie wiem kto jej robił zdjęcie....matusz , never...kto robił zdjęcie tej kręcącej się suni na wybiegu...?

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Marcel tak cudownie i mocno wyciaga łapki przez ogrodzenie....aż mi serce pęka :(

do tego dał mi dwa buziaki z języczkiem ;)

AsiaM u nas w schronisku wczoraj zauważyłam bardzo podobną sunię do tej w Twoim banerku (to zdjęcie z zamkniętymi oczami)...tylko nie wiem kto jej robił zdjęcie....matusz , never...kto robił zdjęcie tej kręcącej się suni na wybiegu...?

Aguś, psinka w bannerku u mnie to chłopaszek z Mielca :) On też ma kilku sobowtórów w swoim schronisku :) To chyba jakaś rasa, hehe

Podnoszę Marcelka, to mój pupilaszczek :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
chcemy więcej filmów marcelka....jak strąca czapeczkę matusza najlepiej...hihihihi

Nie mam takich cioteczko !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asia_M napisał(a):
Wujek, co Ty tak naszego Marcelka w pieszczotach zaniedbujesz? :diabloti: Jakbym była na miejscu wykiziałabym psiaka za wszystkie czasy :evil_lol:

cioteczko, ja go wymiziałem za wszystkie czasy, ale mu zawsze malo :evil_lol::evil_lol:
a jak film ?? :D niestety nie mam jak mnie łapą po czapce :D