Aga_Mazury Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dziś MArcel poprostu zajął moje serce juz na stałe.... podeszliśmy z Anią z miau do jego wybiegu a on tak wyciagnął łapkę...tak się cisnął na to ogrodzenie aby jak najdalej dać nam tą łapinkę....mój malenki Marcelek....znajdziemy Ci domek ...Ty taki Kochany jesteś...taki cudowny... Quote
Matusz Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Nom Aga, on tak zawsze wyciąga tą łapkę jak najdalej może :) pieszczoch jeden :loveu::loveu: Mareclku znajdziesz szybciutko domek !! Poczekaj tylko az ktos się Tobą zauroczy i zakocha po uszy !! :loveu::loveu: Quote
akucha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Marcel czeka na dom! To wyjątkowej dobroci pies! Quote
Kosma Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [CENTER]Śliczny Marcelek wraca na początek... [/CENTER] Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Marcel tak kocha ludzi......bardzo... czy ktoś pokocha Marcela tak najbardziej?.... Quote
Matusz Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 no właśnie, Marcel bardzo kocha ludzi!!! Czy ktoś zakocha się w tym psiaku ?? ON wciąż czeka na dom!! Właśnie przyszła zimna..... :shake::shake::shake::-(:-(:-( Quote
Asia_M Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Marcelku, ciocia Asia pamięta o Tobie. Hopaj Quote
Matusz Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 na góre !! Marcelku hopaj na pierwszą stronę :) Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Marcel tak cudownie i mocno wyciaga łapki przez ogrodzenie....aż mi serce pęka :( do tego dał mi dwa buziaki z języczkiem ;) AsiaM u nas w schronisku wczoraj zauważyłam bardzo podobną sunię do tej w Twoim banerku (to zdjęcie z zamkniętymi oczami)...tylko nie wiem kto jej robił zdjęcie....matusz , never...kto robił zdjęcie tej kręcącej się suni na wybiegu...? Quote
Asia_M Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Marcel tak cudownie i mocno wyciaga łapki przez ogrodzenie....aż mi serce pęka :( do tego dał mi dwa buziaki z języczkiem ;) AsiaM u nas w schronisku wczoraj zauważyłam bardzo podobną sunię do tej w Twoim banerku (to zdjęcie z zamkniętymi oczami)...tylko nie wiem kto jej robił zdjęcie....matusz , never...kto robił zdjęcie tej kręcącej się suni na wybiegu...? Aguś, psinka w bannerku u mnie to chłopaszek z Mielca :) On też ma kilku sobowtórów w swoim schronisku :) To chyba jakaś rasa, hehe Podnoszę Marcelka, to mój pupilaszczek :) Quote
Aga_Mazury Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Marcel jesteś wyjątkowym psiakiem...bardzo wyjątkowym...gdyby mieszkanie miało pojemność serca to wzięłabym Was wszystkie...Ciebie napewno.. Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Marcelku, a ty nadal w schronisku... Chodź na wirtualny spacer na pierwszą stronę !! :painting::painting::painting::painting: Quote
Asia_M Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Marcelku, gdzie ten domek? Szukaj, szukaj! Quote
Matusz Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Marcelek !! nie ociągaj sie !! Dawaj na sama górę !!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 zobaczcie jak on te łapiny wyciąga....a dzisiaj to nawet w czapkę matusza trącał :evil_lol: bo ten się obijał zamiast głaskać Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 hehehe... to prawda... łapą mnie po czapce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jaak... Oj nasz kochany Marcelek :):loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 filmik z Marcelkiem ! :) Zobaczcie jak ona wyciąga te swoje łapki !! :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=9lo3xz79rzg Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 chcemy więcej filmów marcelka....jak strąca czapeczkę matusza najlepiej...hihihihi Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Aga_Mazury napisał(a):chcemy więcej filmów marcelka....jak strąca czapeczkę matusza najlepiej...hihihihi Nie mam takich cioteczko !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wujek, co Ty tak naszego Marcelka w pieszczotach zaniedbujesz? :diabloti: Jakbym była na miejscu wykiziałabym psiaka za wszystkie czasy :evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Obejrzałam właśnie filmik z Marcelonkiem :) Słodycz po prostu:loveu: Cioteczki, a słyszałyście jaki przyjemny głos ma Wujek Matusz?:loveu: Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Asia_M napisał(a):Wujek, co Ty tak naszego Marcelka w pieszczotach zaniedbujesz? :diabloti: Jakbym była na miejscu wykiziałabym psiaka za wszystkie czasy :evil_lol: cioteczko, ja go wymiziałem za wszystkie czasy, ale mu zawsze malo :evil_lol::evil_lol: a jak film ?? :D niestety nie mam jak mnie łapą po czapce :D Quote
Asia_M Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 No właśnie piszę, że bardzo mi się podobał :diabloti: Quote
Recommended Posts