Aga_Mazury Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 widzę, że tu też tyły............:mad: Quote
pucka69 Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 na szczęscie ciotka aga na górę nas wywindowała! ale co z tego - skoro tu nikt nie zagląda! szkoda ze ciotka pucka sama nie moze julki wziać!!! Quote
pucka69 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 nie nie no nie wierzę ! Julcia na samym dole !!! Quote
neverend Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Oj dziś Juleczka była trochę zamyślona, choć kiedy zbliżałam się do krat jej "domu" skakała z radości,że ktoś ją zauważył....Kochana psina=) Quote
pucka69 Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 i zadna ciotka nawet nie wejdzie! a tu sa nowe zdjęcia! Quote
Aga_Mazury Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ruda Julka dziś przy siatce to skakała jak piłeczka tenisowa....hop hop hop...tak chce do człowieka...jak MArta podeszła to siatki...szkoda mi tej Julci...jak wyjeżdżaliśmy to leżała w rogu siatki...już mysleliśmy, że jej się coś stało...bo słyszeliśmy, że się panny pogryzły jakieś...ale Marta podeszła do niej i Julka wstała ufffff.... Ciotka...bierz się ostro za promocję Julki....ona czeka :) Quote
pucka69 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 o jakie ładne adjęcie! a nie ma go jeszcze kawałka w lewo? Quote
neverend Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Julka dziś wołała: "Gdzie jesteś" w 20 językach..:lol::lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 biedna ta Juleczka....taka zapomniana.... Quote
pucka69 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 no jakos tak ... głupio mi. Ale ciężko się we dwi eprowadzi watek - ile razy można pisać hop do góry i co u Ciebie Juleczko jak nikt nie odpowiada? Jak budyw Ostródzie?ja mam pieniazki cały czas na kupce... napisz tu może, trochę watek podciągniemy Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 buda jak narazie jedna jest już w schroniksu ....można zobaczyć na wątku Ernesta jak wygląda....chyba dośc solidnie...i wybrałam najtańszą firmę... prawdopodobnie będę u nich zamawiać...zobaczymy jeszcze... 350 zł z haczykiem duża buda... pucka pamiętam o kasie...odezwę się w odpowiednim momencie :) Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no śliczna Julka, kto ciebie wezmie do domku ? Quote
pucka69 Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 A jak tam Marcel? Nadal w schronie? One mają takie zwykłe historie - ktoś je po prostu oddał do schroniska! Ale przecież też mają prawo do własnego domu! Moiże jakieś nowe zdjęcie Julki? Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='pucka69']A jak tam Marcel? Nadal w schronie? One mają takie zwykłe historie - ktoś je po prostu oddał do schroniska! Ale przecież też mają prawo do własnego domu! Moiże jakieś nowe zdjęcie Julki? Cioteczko, Marcel nadal w schronie :shake::shake: tutaj jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2716322#post2716322 a o zdjęcia zapytaj neverend, wiem, że on jej robila. ja niestety nie mam. Quote
neverend Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A tu specjalnie kilka fotek dzisiejszych Julki.Byłam w schronisku przez chwilkę, to popstrykałam trochę naszej królewnie:): specjalnie dla Cioci Pucki:) Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ciotka nie mam najlepszych wiadomości.... Julcia została dziś chyba w nocy dość dotkliwie pogryziona przez sunie z wybiegu...chwilowo jest zabrana do magazynu...tylko co będzie jak tam wróci... Julka pilnie potrzebuje domu... wychudzona taka...bidulka Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Ciotko! Czy widział ją wet? Co to znaczy "dość dotkliwie"? W co? Do krwi bardzo?Napisz coś wiecej, proszę!Może jakieś pieniadze potrzebne? Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 pucka69 napisał(a):Ciotko! Czy widział ją wet? Co to znaczy "dość dotkliwie"? W co? Do krwi bardzo?Napisz coś wiecej, proszę!Może jakieś pieniadze potrzebne? jak byliśmy to przyjechał właśnie do niej wet...dostała jakieś zastrzyki i chyba zostanie na weekend w magazynie...tylko ze w tym magazynie jest tez malamut...są niby przywiazane w dwóch rogach, ale jednak... na tye dotkliuwie,ze dało się to zauważyć na wybiegu...pewnie leżała... za bardzo jej nie widziałam...tylko odrobinę jak przyjechał wet...i widziałam własnie ze jest chudziutka...moze jej do michy nie dopuszczaja... Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 wystawiłam ja ponownie na allegro: http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=165607495 tak mi smutno. Może powinnam pogadać z moją mamą? Tylko Radom i Ostróda tak daleko ... Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 No to sobie podbijamy! moze ktos sie pojawi na naszym pustym watku i podbije... może Aga? A może nasz wredne(kochane) słonko? a moze Matusz? a może ktos zupełnie nowy? zaraz musze wyjsc ale tu wrócę! Aga ! - czy wet coś mówił? Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ja podbiję..... martwię się o nią...słabiutka jest...ale wyjdzie z tego (chyba)...bardziej się martwię jej powrotem na ten boks...kiedyś możemy nie zdążyć...z pomocą Quote
pucka69 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 na domek tymczasowy szans nie ma żadnych, tak? nawet śladu? Quote
Recommended Posts