pucka69 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ciotka Pucka razem z ciotką Agą kazały mi się ładnie uśmiechnąć do zdjęcia - to pokazałam im, że zęby mam zdrowe. Oto ja, Julka. Ale mówią na mnie Ruda Julka. Nie bardzo mi się to podoba. No, chyba że to moja Pańcia by tak do mnie mówiła - wtedy to co innego. Albo mój Pan. Ale - na razie mieszkam w schronisku, w Ostródzie i jeszcze nie mam Pani ani Pana . Niektóre sunie na przykład Figa ,to mają szczęście - zaraz znalazły domek jak tylko ciotka Aga się u nas pojawiła. Ale - teraz ciotki mówią, że przyszedł czas na mnie . Więc raz jeszcze się uśmiecham. Jestem młoda i bardzo przyjacielska dla ludzi. Nie jestem może zbyt rasowa - ale kundle ( no, no Pucka, uważaj) - przepraszam - mieszańce - kochają najmocniej i są najzdrowsze. Może chcesz być moim Panem? Albo moją Pańcią? Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć Julka....jak miło, że wpadłaś do nas na dogo.... Quote
pucka69 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 O miałam wiecej zdjęć! Kolejna próba - to Eloise jedzie 11.01 - z W-wy do Częstochowy!!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Juleczko taka śliczna i grzeczna z Ciebie dziewczynka...mam nadzieję, że szybko znajdziesz cudowny domek ps. napisałam do eloise...tylko w jakiej sprawie :hmmmm: Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 To pomyśle nad skarpetą. A teraz - spaaać! Czeg i Tobie i Green życzę! Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 pucka69 napisał(a):To pomyśle nad skarpetą. A teraz - spaaać! Czeg i Tobie i Green życzę! Ciotka a ty też czytasz na jednym wątku a odpisujesz na innym :eviltong: ślij kolorowo :calus: Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No tak. I teraz znowu wątki przybyły! A wątek ze szczeniaczkami zaniedbany .... Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Juleczka nasz rudziaczek się ponownie przypomina Quote
Zarazah Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cześć Julka. A jesteś ty wysterylizowana? Bo jeśli nie to z pewnością będziesz(mam rację, Ciocie?). A ile ty, Juleczko, masz latek? Pamiętasz? A może Ciocie pomogą ci policzyć? Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ciocie liczyły liczyły i wyszło około 2-3 lat :) niestety w schronisku żadna sunia nie jest wysterylizowana (raczej) co oczywiście jak wspomniała inna Ciocia...jest jak najbrdziej do zrobienia ze wskzaniem na "koniecznie";) Quote
pucka69 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Oto ja na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155833735 Quote
Aga_Mazury Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Julka no to czekamy na oferty...będziemy wybierać przebierać ;) i znajdziemy najlepszy najkochańszy domek dla Ciebie serduszko :calus: Quote
Aga_Mazury Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 no bardzo nieładnie...nie odwiedzają Julki...niedobre Ciotki...:mad: Quote
Aga_Mazury Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no, ale to już jest lekka przesada.... nikt do Julci nie zaglądał...:mad: Quote
pucka69 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 no już Foksia wydana to zabieramy się do Julci! z nią będzie trudniej chyba, bo nierasowa. Ale kto wie? Kto chce takiego rudziaczka? Quote
pucka69 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Słyszałam Aga, że byłąś w scronie . Marcelka to się miziało tak? A Julkę? Quote
Aga_Mazury Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Niestety przyznaję sie, że Julki nie głaskałam....ale jak tylko zajechałam do schronu to wzrokiem odszukałam Julki, potem Marcela, Kweo... a już potem w biurze zostałam zaatakowana przez colaka...(ten to ma energię ;)) a potem to już odwiedziłam moją Bzunię i Padusia.... chwilę też rozmawiałam o Julce z marcinem...ale ajko takiej historii to dziewczyna nie ma... Quote
pucka69 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Niestety przyznaję sie, że Julki nie głaskałam....ale jak tylko zajechałam do schronu to wzrokiem odszukałam Julki, potem Marcela, Kweo... a już potem w biurze zostałam zaatakowana przez colaka...(ten to ma energię ;)) a potem to już odwiedziłam moją Bzunię i Padusia.... chwilę też rozmawiałam o Julce z marcinem...ale ajko takiej historii to dziewczyna nie ma... :mad: :mad: :mad: no to Ciotka - sama wiesz co ! Quote
Aga_Mazury Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 pucka69 napisał(a)::mad: :mad: :mad: no to Ciotka - sama wiesz co ! pucka z Julką to jest tak...że na jej wybiegu są dośc agresywne sunie...i dochodzi do bijatyk ...a nie chcę żadnej z nich na to narażać podchodząc do nich...i głaskając jedną gdzie druga będzie zazdrosna Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Julki nikt wczoraj nawet nie odwiedził...oj bardzo nieładnie...:diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ciotka pucka....Julka...Julka bardzo potrzebuje Ciebie... dziś jak wyjeżdżałam ze schroniska stała bidula i tak się we mnie wpatrywała...tak mocno...i obiecałam jej... "powiem Ciotce niech się bierze do roboty" znajdziemy Ci dom Juleczko...znajdziemy... Quote
pucka69 Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Ach Juleczko kochana, szukamy, szukamy! Zaraz cię jeszcze gdzieś wrzucimy oprócz allegro!!!! Quote
Recommended Posts