Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotka Pucka razem z ciotką Agą kazały mi się ładnie uśmiechnąć do zdjęcia - to pokazałam im, że zęby mam zdrowe. Oto ja, Julka. Ale mówią na mnie Ruda Julka. Nie bardzo mi się to podoba. No, chyba że to moja Pańcia by tak do mnie mówiła - wtedy to co innego. Albo mój Pan. Ale - na razie mieszkam w schronisku, w Ostródzie i jeszcze nie mam Pani ani Pana . Niektóre sunie na przykład Figa ,to mają szczęście - zaraz znalazły domek jak tylko ciotka Aga się u nas pojawiła. Ale - teraz ciotki mówią, że przyszedł czas na mnie . Więc raz jeszcze się uśmiecham. Jestem młoda i bardzo przyjacielska dla ludzi. Nie jestem może zbyt rasowa - ale kundle ( no, no Pucka, uważaj) - przepraszam - mieszańce - kochają najmocniej i są najzdrowsze. Może chcesz być moim Panem? Albo moją Pańcią?

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
To pomyśle nad skarpetą. A teraz - spaaać! Czeg i Tobie i Green życzę!

Ciotka a ty też czytasz na jednym wątku a odpisujesz na innym :eviltong:

ślij kolorowo :calus:

Posted

Cześć Julka. A jesteś ty wysterylizowana? Bo jeśli nie to z pewnością będziesz(mam rację, Ciocie?). A ile ty, Juleczko, masz latek? Pamiętasz? A może Ciocie pomogą ci policzyć?

Posted

Ciocie liczyły liczyły i wyszło około 2-3 lat :)
niestety w schronisku żadna sunia nie jest wysterylizowana (raczej) co oczywiście jak wspomniała inna Ciocia...jest jak najbrdziej do zrobienia ze wskzaniem na "koniecznie";)

Posted

Niestety przyznaję sie, że Julki nie głaskałam....ale jak tylko zajechałam do schronu to wzrokiem odszukałam Julki, potem Marcela, Kweo...

a już potem w biurze zostałam zaatakowana przez colaka...(ten to ma energię ;))

a potem to już odwiedziłam moją Bzunię i Padusia.... chwilę też rozmawiałam o Julce z marcinem...ale ajko takiej historii to dziewczyna nie ma...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Niestety przyznaję sie, że Julki nie głaskałam....ale jak tylko zajechałam do schronu to wzrokiem odszukałam Julki, potem Marcela, Kweo...

a już potem w biurze zostałam zaatakowana przez colaka...(ten to ma energię ;))

a potem to już odwiedziłam moją Bzunię i Padusia.... chwilę też rozmawiałam o Julce z marcinem...ale ajko takiej historii to dziewczyna nie ma...

:mad: :mad: :mad: no to Ciotka - sama wiesz co !

Posted

pucka69 napisał(a):
:mad: :mad: :mad: no to Ciotka - sama wiesz co !

pucka z Julką to jest tak...że na jej wybiegu są dośc agresywne sunie...i dochodzi do bijatyk ...a nie chcę żadnej z nich na to narażać podchodząc do nich...i głaskając jedną gdzie druga będzie zazdrosna

Posted

Ciotka pucka....Julka...Julka bardzo potrzebuje Ciebie...

dziś jak wyjeżdżałam ze schroniska stała bidula i tak się we mnie wpatrywała...tak mocno...i obiecałam jej...

"powiem Ciotce niech się bierze do roboty" znajdziemy Ci dom Juleczko...znajdziemy...