Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
Aaaaaaaaaaa sory ciotka willma, o tobie zapomniałem. Nasze trzy dzielne muszkieterki :diabloti:

spokojnie, ja to tylko taka przystawka :)))

Posted

mamanabank napisał(a):
Są jakieś wieści z domu, jak Arno się odnajduje?

Nasz Arnuś sprawuje się bardzo dobrze, ładnie chodzi na smycz, dogaduje się z kotami i dzisiaj ze swoją Panią idą na zdjęcie szwów.
Jego nowi właściciele są w nim zakochani. Pewnie niedługo zobaczymy zdjęcia.

Posted

A ja dopiszę,że nasza Kochana wadercia przelała mi 10zł a ja jełopa tego nie napisałam Dziekujemy ciociu wszystko się przyda na opłacenie kastracji!!Wileki Buziol dla Ciebie za pomoc!

Posted

[quote name='sylwiaso']A ja dopiszę,że nasza Kochana wadercia przelała mi 10zł a ja jełopa tego nie napisałam Dziekujemy ciociu wszystko się przyda na opłacenie kastracji!!Wileki Buziol dla Ciebie za pomoc!

Camisiowa, Camisiowa, Camisiowa - Sylwia, mówi Ci to coś? ;-)

Zapraszamy na bazarek na kastrację dla Arno!
http://www.dogomania.pl/threads/219644-Gogle-r%C4%99kawice-itp.-zimowe-klimaty-na-4-psiaki-i-wisiory-r%C4%99cznie-robione-do-30.12

Posted

Pojechałam wczoraj do Arnusia, ponieważ jego Pani poprosiła mnie o przewiezienie budy którą mu na gwiazdkę kupiła. Arnuś budę omija z daleka. Chciałam go wziąć sposobem i włożyłam mu ogon wędzony do budy. W mig go wyjął, zjadł koło budki i udał się na kanapę.

Posted

uczeń czarnoksieżnika napisał(a):
ale ten jego koci braciszek, coś tak dziwnie na niego patrzy. :D :D :D

Ja nawet zapytałam jego Pani czy to jest prawdziwy kot czy to lampka? :) bo tak świeci...(oczywiście żartem)
To nie atrapa to prawdziwy kot:)

Posted

sylwiaso napisał(a):
[quote name='mamanabank']Camisiowa, Camisiowa, Camisiowa - Sylwia, mówi Ci to coś? ;-)

O kurna ja to mam głowę!!!!Camisiowo wybacz:modla::modla::modla::wallbash::calus:

Nie martw się, Wielka Siostra pamiętała i dopisała :-) Fajnie mieć Siostrę :-)

Posted

Doszły pieniążki od ucznia czarnoksiężnika dla Arnusia na kastrację 20zł bardzo Dziekujemyyyyy!!!!!!Arnusiu i cała Twoja rodzinko wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2012!!!!

• 3 weeks later...