Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

azalia napisał(a):
Kingusiu,napisz trochę więcej proszę o domku Arnusia,czy to dom z ogrodem czy blok,jacy ludzie,czy są dzieci,koty itp.
Czy znasz tą rodzinę,będziemy mogli liczyć na wiadomości?
A tak naprawdę to HURRA!Arnusiu bądź szczęśliwy!

a więc jest to domek z ogrodem, ludzie fajni i bardzo kochający zwierzęta, posiadają dwa koty Mariana i Helę (znalezione na śmietniku zapchlone, głodne i na skraju wyczerpania)Teraz mają 2 lata. Syn student "na swoim".
Arnuś ma już zamówioną śliczną budę, a w obecnej chwili zalega na kanapie:)-właśnie dostałam wiadomość.
Dzisiaj jak wróciliśmy od Sylwii było już ciemno, ale niebawem zrobimy zdjęcia.

Posted

A ja ranny ptaszek!!chciałam napisać Arnuś w górę!!!A Arnusia już na kanapie u swojej Pańci!!Dziekuję WSZYSTKIM za pomoc!!:multi::loveu::lol::multi:Biedulka z Kotlisk ma domek to najpięknieszy prezent na Święta!jeszcze dopiszę,że musimy zapłacić za kastrację,którą P.doktor zrobiła nam na "kreskę"!;)

Posted

ania shirley napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: Już w domu???? Ja rozumiem szybkie adopcje,ale to było szybciej niż ja potrafię czytać:razz:

Bo to Sylwia ma układy z Mikołajem :) Dziś z hoteliku odjeżdża kolejna psinka !!!