willma Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='mamanabank'][SIZE=2]allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1977403439 Super mam nadzieje ze szybko ktos go wypatrzy :) Quote
mamanabank Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='willma']Super mam nadzieje ze szybko ktos go wypatrzy :)[/QUOTE] Potrzeba więcej ogłoszeń... bardzo prosimy o pomoc dla Arno Quote
willma Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 tak jest szukamy dobrego chętnego do współpracy ogłoszeniowca :)))) Quote
Wadercia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 to moze ja wykupie jakis pakiet na bazarku?:) Quote
mamanabank Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='wadercia']to moze ja wykupie jakis pakiet na bazarku?:)[/QUOTE] Tak! :multi: :multi: :multi: Quote
willma Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='wadercia']to moze ja wykupie jakis pakiet na bazarku?:)[/QUOTE] i to mi się podoba :) Quote
sylwiaso Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cioteczki jesteście KOCHANE:buzi::buzi::iloveyou::iloveyou: Quote
kasia23 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witam Słoneczko, jesteś przepiękny Arno:) Quote
willma Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 halo czy ktoś mu pomoze znalesc domek???? Arno czeka i prosi :shake::shake: Quote
mamanabank Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Cały czas brakuje pieniędzy na kastrację... willmo, a może by tak II edycja czap? (dla Arno i Koko) Jak myślisz? Quote
mamanabank Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Arno na forum Warty Goldena http://wartagoldena.org.pl/forum/viewtopic.php?p=60691#60691 na forum Fundacji Aurea, tutaj nie mogę jeszcze dodawać zdjęć (ograniczone prawa nowych użytkowników) http://www.fundacjagoldenom**********/znalezione,4/arno-piekny-prawie-golden-z-kotlisk-kolo-kutna,3297.html#107483 Quote
willma Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 super, trzeba sie za to wziąść i to juz !!! Dziekuje bardzo za forum :) na drugie nie moge wejsc, ale robota I klasa :) Quote
mamanabank Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Odpowiedź na forum FA jest taka, że Arno nie ma "NIC" z goldena... i że pisanie o nim jak o mixie jest "świadomym wprowadzaniem ludzi w błąd". Sama już nie wiem, czy zakładać mu wątki na innych forach goldenowych... Quote
Olena84 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No moze i nie ma;), ale tak miedzy nami - jest ladniejszy;p Quote
mamanabank Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Willmo, czy mogłabyś zamienić zdjęcia na pierwszej stronie na zdjęcia Figi? Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja tam dostrzegam parę cech wyglądu goldenowatych. Może dlatego że osobiście miałem przyjemność go poznać. Zdjęcia wszystkiego nie oddają... Quote
_Goldenek2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='mamanabank']Odpowiedź na forum FA jest taka, że Arno nie ma "NIC" z goldena... i że pisanie o nim jak o mixie jest "świadomym wprowadzaniem ludzi w błąd". Sama już nie wiem, czy zakładać mu wątki na innych forach goldenowych...[/QUOTE] Już parę dni temu prosiłam o założenie mu watku u nas :) Nawet do sylwiaso wysłałam Charakterystykę Psa do wypełnienia. Będzie więcej danych do ogłoszeń. Quote
willma Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='_Goldenek2']Już parę dni temu prosiłam o założenie mu watku u nas :) Nawet do sylwiaso wysłałam Charakterystykę Psa do wypełnienia. Będzie więcej danych do ogłoszeń.[/QUOTE] Zarejestrowałyśmy sie na stronie, ale nie dostałyśmy zadnego potwierdzenia od administratora i nie możemy sie zalogowac :( niestety Quote
_Goldenek2 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Rozmawiałam z administratorem. Żadnego potwierdzenia u nas się nie otrzymuje, a zalogować się i tak można. Jeśli nie to będzie można teraz to spróbujcie po godz. 23, bo wtedy Asia wróci do domu :). Quote
willma Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 ok na razie nie można, sprobuje po 23 Quote
azalia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Odwiedzam goldenowatego(moim zdaniem) pieknego Arnusia,aż żal żeby tak piekny pies siedział w schronie. Quote
willma Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Dostalismy dzis 13 kg karmy dla Arno od uczniów SP nr 4 w Łowiczu ::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: bardzo ci dziękuję... :) Quote
Recommended Posts