willma Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):I dzięki Tobie. Co dzień podarowywujesz mu gwiazdkę z nieba. Tyle miłości ile jest w lasku brzozowym nie ma chyba nigdzie indziej. To dzięki wam ten psiak nauczy się co to miłość i zaufanie. Nie jeden psiak, który ma już swojego właściciela może mu pozazdrościć. Nie jeden pewnie by się z nim zamienił. Jesteście inspiracją dla młodych pokolej. To dzięki takim ludzią jak wy świat staje się lepszy.... jakie piękne słowa :) Quote
uczeń czarnoksieżnika Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 kingusia75 napisał(a):O kurcze, takie słowa zobowiązują.... Prawdopodobnie znalazłam domek dla Arnusia. Jak wszystko dobrze pójdzie to już we wtorek będzie w nowym domku. Trzymajcie kciuki:) Świetne wieści. Kinga aniele... Trzymam mocno kciuki :) Quote
willma Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Piękne, bo szczere ;) :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Figafiga Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Z ranka dobre wiadomości wprowadziły moc radości!! Quote
mamanabank Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Trzymam kciuki z całej siły za domek dla Arno! Quote
Olena84 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ojej, to i ja trzymam kciukaski!!! PS. ale sobie słodzicie;) Quote
kingusia75 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Olena84 napisał(a):Ojej, to i ja trzymam kciukaski!!! PS. ale sobie słodzicie;) Nie należy słodzić czegoś, co było już pieprzone. Źle smakuje. :) :) :) Quote
sylwiaso Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 OOO jak miło ile tu Miłości:iloveyou:pięknych słów:loveu::Cool!:i wiadomości HUUURRRA Arnusiu Domek sie znalazł!!!:laola:Kingusiu DZIĘKUJEMY!!!!! Quote
kingusia75 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 uczeń czarnoksieżnika napisał(a):Świetne wieści. Kinga aniele... Trzymam mocno kciuki :) ojojoj.....do anioła to mi daleko :) (chyba dostaniemy "opieprz" za zaśmiecanie wątku, przywołuje Was do porządku!!! bo mi sodówka uderzy do głowy) :) Quote
kingusia75 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 sylwiaso napisał(a):OOO jak miło ile tu Miłości:iloveyou:pięknych słów:loveu::Cool!:i wiadomości HUUURRRA Arnusiu Domek sie znalazł!!!:laola:Kingusiu DZIĘKUJEMY!!!!! Sylwia nie osiadamy na laurach, działamy dalej!!! Quote
Figafiga Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 kingusiu a może naszej Koruni znajdziesz domek :-) taki psi aniołek w stosownym wieku :-) wtedy to ja będę słodzić :-) Quote
kingusia75 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Figafiga napisał(a):kingusiu a może naszej Koruni znajdziesz domek :-) taki psi aniołek w stosownym wieku :-) wtedy to ja będę słodzić :-) Jakbym tylko miała taką możliwość...no i perespektywa tego słodzenia, oj działa jak miód na misia:) Quote
Wadercia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 o a ja wlasnie dlaArno przelalam obiecana dyszke :) A tu psiak domek znalazl? ;) Quote
azalia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Oby to był ten wspaniały domek dla Arnusia. Quote
mamanabank Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 wadercia napisał(a):o a ja wlasnie dlaArno przelalam obiecana dyszke :) A tu psiak domek znalazl? ;) Dyszka bardzo potrzebna, nie wiem, czy ktoś pisał, Arno jest już po kastracji, a dług w lecznicy za zabieg został... Bardzo serdecznie dziękujemy! Quote
mamanabank Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Figafiga napisał(a):kingusiu a może naszej Koruni znajdziesz domek :-) taki psi aniołek w stosownym wieku :-) wtedy to ja będę słodzić :-) rozmarzyłam się... Quote
willma Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 wadercia napisał(a):o a ja wlasnie dlaArno przelalam obiecana dyszke :) A tu psiak domek znalazl? ;) Super dziekujemy, na kastracje bedzie :) Quote
kingusia75 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Arnuś już w domku!!! jego nowa Pani zachwycona stwierdziła, że w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy. Miłość od pierwszego wejrzenia i to z wzajemnością:) No i naszą Sylwunię Pani Asia wychwaliła za miłość jaką darzy te psiaczki. Obiecali nam fotki jak tylko troche ochłoną. (ale jestem szczęśliwa!) Quote
Figafiga Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Teraz willma zmieniaj tytuł wątku :-) Quote
azalia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Kingusiu,napisz trochę więcej proszę o domku Arnusia,czy to dom z ogrodem czy blok,jacy ludzie,czy są dzieci,koty itp. Czy znasz tą rodzinę,będziemy mogli liczyć na wiadomości? A tak naprawdę to HURRA!Arnusiu bądź szczęśliwy! Quote
willma Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Figafiga napisał(a):Teraz willma zmieniaj tytuł wątku :-) ok ale powiedzcie jeszcze jak ma to zrobić hehehe Quote
willma Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Arnusiu byku jestem przeszczęśliwa ze ty już w domku HIP HIP HURA Quote
sylwiaso Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Tak Arnuś odjechał!!Przywitał swoją Pańcie Wielkim buziakiem!!Czekamy na fotki domek sprawdzony Kingusia napisze wszystko!!!! Quote
Recommended Posts