Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa Marta']Oby było co opijać! Czekam na zdjęcia suni. Osoba, która na fb zobowiązala się załatwić hotel przejęła sunię od Doroty, miala ją zawieźć do weterynarza, a potem do hoteliku. Nie znam ani jej, ani hoteliku, więc bardzo się denerwuję, co z sunią...[/QUOTE]
ja tez nie wiem nic ani co to za hotel ani co to za osoba :( tez czekam jak na szpilakach :(

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aman Varda']Kochani włąśnie z FB widze że sunia w hoteliku już :))))))
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=251479078249911&set=o.226375960765995&type=1&theater

nic wiecej nei wiem :(
ważne że już nie w lesie przy drodze , czekam na info od Doris Ossi żeby wiedzieć ile kasy na hotelik itp

Sunia ma cieczkę. Jakie to szczęście, że jest już w hoteliku! Na FB sa już zdjęcia z DT! Ja nie umiem przegrać, ale ona jest śliczna!

Posted

Dziewczyny nie martwcie sie ,mysle ze sunia jest w dobrych rekach.Biore udzial w roznych wydarzeniach dot.biednych pieskow i wiem ze pani Ewa jestwolontariszka w schronisku w Jozefowie i stale pomaga bezdomnym bidom.Malutka nie mogla lepiej trafic.

Posted

[quote name='ASIA54']Dziewczyny nie martwcie sie ,mysle ze sunia jest w dobrych rekach.Biore udzial w roznych wydarzeniach dot.biednych pieskow i wiem ze pani Ewa jestwolontariszka w schronisku w Jozefowie i stale pomaga bezdomnym bidom.Malutka nie mogla lepiej trafic.[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękujemy za informacje:-) Najgorzej kogoś nie znać;-) To była szybka akcja i wszyscy są z lekka oszołomieni. Kroi sie jednak domek dla suni. Trzymajcie jutro mocno kciuki!!!!

Posted

[quote name='Ewa Marta']Bardzo Ci dziękujemy za informacje:-) Najgorzej kogoś nie znać;-) To była szybka akcja i wszyscy są z lekka oszołomieni. Kroi sie jednak domek dla suni. Trzymajcie jutro mocno kciuki!!!![/QUOTE]
To ja juz trzymam oby jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!:)

Posted

Sunia już w DS w Konstancinie:-) Niewiele więcej wiem, bo trochę było zamieszania i w końcu nie odbyła się wizyta przed adpcyjna. W każdym razie po sunię pojechał mąż Pani, która wczoraj zgłosiła chęć zaadoptowania suni. Zamiast czekać na rozmowę, pojechał po sunię i od razu zdobył jej zaufanie. Została podpisana umowa, zobowiązanie do sterylizacji i sunieczka pojechała do domu. Tam podobno od razu się zaklimatyzowala i bardzo garnie siĘ do Państwa. Mam zamiar podjechać tam w tygodniu, żeby zobaczyć, jak jej się tam żyje;-) Na szczęście Dorota, któRa sunię dokarmiała 3 miesiące moją wizytę Państwu zapowiedziała.

Dorota, wspaniale, że uratowałaś sunieczkę! Gdyby nie Ty, nikt by o niej nie wiedział. Bardzo Ci dziękuję!!!!!!! Jak tam pojadę, to porobię suni zdjęcia. Bardzo jestem ciekawa, jak będzie miala na imię:-)

Państwo zrobili bardzo dobre wrażenie zarówno na osobach, które były przy podpisywaniu umowy (Ewa i Beata), jak i na Dorocie przez telefon.

Posted

Weszłam na wątek, żeby zadeklarować jakąś wpłatę na sunieczkę, a tu takie wieści! Ale wy szybko działacie, dziewczyny!! Macie wielkie, wielkie serduszka i taki sam zapał do pracy!!
Niski ukłon w waszą stronę!
A Tobie maleńka szczęścia! I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :))

Posted

A ktoś sprawdzi ten domek? Bo suńka już swoje przeszła, teraz należy jej się miłość i poszanowanie przez człowieka... :(
A nam, cioteczki, pozostaje trzymanie kciuków o to, aby maleńka rozkochała w sobie nowych panstwa i żyli wspólnie długo i szczęśliwie! :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Sunia już w DS w Konstancinie:-) Niewiele więcej wiem, bo trochę było zamieszania i w końcu nie odbyła się wizyta przed adpcyjna. W każdym razie po sunię pojechał mąż Pani, która wczoraj zgłosiła chęć zaadoptowania suni. Zamiast czekać na rozmowę, pojechał po sunię i od razu zdobył jej zaufanie. Została podpisana umowa, zobowiązanie do sterylizacji i sunieczka pojechała do domu. Tam podobno od razu się zaklimatyzowala i bardzo garnie siĘ do Państwa. Mam zamiar podjechać tam w tygodniu, żeby zobaczyć, jak jej się tam żyje;-) Na szczęście Dorota, któRa sunię dokarmiała 3 miesiące moją wizytę Państwu zapowiedziała.

Dorota, wspaniale, że uratowałaś sunieczkę! Gdyby nie Ty, nikt by o niej nie wiedział. Bardzo Ci dziękuję!!!!!!! Jak tam pojadę, to porobię suni zdjęcia. Bardzo jestem ciekawa, jak będzie miala na imię:-)

Państwo zrobili bardzo dobre wrażenie zarówno na osobach, które były przy podpisywaniu umowy (Ewa i Beata), jak i na Dorocie przez telefon.[/QUOTE]
Ewus , dziekuje ,ze pojedziesz do domu suni!:)
Powodzenia Sunieczko!:)

Posted

Dziewczyny, ja będę w kontakcie z Państwem.J Po wczorajszej rozmowie z nimi dzisiejszą noc spałam już spokojnie.
Jak będę miała jakieś nowe wieści to dam Wam znać.
Bardzo serdecznie z całego serca DZIEKUJE WAM za pomoc ;)

Posted

[quote name='Doris Ossa']Dziewczyny, ja będę w kontakcie z Państwem.J Po wczorajszej rozmowie z nimi dzisiejszą noc spałam już spokojnie.
Jak będę miała jakieś nowe wieści to dam Wam znać.
Bardzo serdecznie z całego serca DZIEKUJE WAM za pomoc ;)[/QUOTE]
Doris to my dziekujemy, ze karmilas te sunie tak dlugo, dziekuje tez za informacje i za caloksztalt bo koncowka byla trudna:)

Posted

[quote name='aduska1212']A ktoś sprawdzi ten domek? Bo suńka już swoje przeszła, teraz należy jej się miłość i poszanowanie przez człowieka... :(
A nam, cioteczki, pozostaje trzymanie kciuków o to, aby maleńka rozkochała w sobie nowych panstwa i żyli wspólnie długo i szczęśliwie! :)[/QUOTE]

Ja się wybieram:-)

Posted

[quote name='Aman Varda']daj znac jak kiedy :) odezwe się na pw do Ciebie :) i trzymam nadal bardzo mocno kciuki ![/QUOTE]

A może pojedziemy razem? Planowałam umówić się na jutro, najpóźniej pojutrze...

Posted

[quote name='Ewa Marta']A może pojedziemy razem? Planowałam umówić się na jutro, najpóźniej pojutrze...[/QUOTE]

super jestem ZA !!! tylko msuzę wiedzieć bo mój aparat przyjezdza dziś do mnei do w-wy i miałam jedchac na sesje foto do dwóch psów i moge tylko jutro lub pojutrze wiec daj znać asap kiedy :)