Viz Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Nie zauważyłam takiego tematu, więc założyłam. Jeśli już jest to proszę naprowadźcie mnie na niego! :cool3: Co do wystawy.. My zjawimy się na 1000% ! Quote
Viz Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Nam właśnie też. Głównie ze względu na sędziego chcę jechać. :diabloti: Quote
Agasia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 6 gr obsada paskudna... az wstyd za moj oddzial... ale tradycyjnie jak zawsze będe w obydwa dni.. ;) Quote
Gazuś Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Viz - zbiorowy wypad pociągiem? Może Vio też się da namówić :lol: Quote
MichalMi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Agasia napisał(a):6 gr obsada paskudna... az wstyd za moj oddzial... dużym plusem w 6 jest brak p. Śliwki :diabloti: może sie zjawimy :cool3: Quote
Viz Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Gazuś ja tam jestem za! Taki kawał drogi w pociągu zawsze raźniej. :evil_lol: Vio chyba jedzie! :) Quote
Elitesse Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 szkoda ze nie ma rozpiski na rasy bo nie wiem kto mnie sedziuje jak na razie :roll: Quote
Agasia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 MichalMi napisał(a):dużym plusem w 6 jest brak p. Śliwki :diabloti: może sie zjawimy :cool3: Mimo wszystko liczylam na cos wiecej :razz: Po zeszlorocznym p.Brabletzu... Quote
simbik Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 My też oczywiście będziemy :lol: . Choć coś czuję że konkurencja będzie ostra i nas zjedzą :evil_lol: . Quote
Gazuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Viz']Gazuś ja tam jestem za! Taki kawał drogi w pociągu zawsze raźniej. :evil_lol: Vio chyba jedzie! :) Może i Florka by pojechała? :lol: I jacyś trójmiejscy goldeniarz? Najlepiej by było cąły przedział wykombinować, wtedy się nie będzie nikt o kaganiec czepiać ;-) My mamy w niedziele, Vio w sobotę ;-) U mnie właściwie też nie wiaodmo jaki sędzia, mamy 3 zagranicznych i dwie Polski. Do zagranicznych pojadę ;-) Quote
chicken Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A kiedy ta wystawa??!! :-o EDIT: chodzi o ta w maju? Quote
Polna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ja nic nie wystawima, ale będziemy biegać w agility dwa dni ;) i moze wystartuje z Frankiem w OB :lol: Quote
Viz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 U nas jest podanych dwóch sędziów, ale każdy mi odpowiada :) To namawiaj Florkę, niech jedzie z nami! :cool3: Co do trójmiejskich goldeniarzy... Są takowi wogóle? Niestety nie znam. :lol: Jedynie Sonikę i Lukasa, ale Lukas na wystawę nie pojedzie, bo jest kastratem. Polna, tylko obi będzie? Quote
Gazuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Viz napisał(a): Co do trójmiejskich goldeniarzy... Są takowi wogóle? ? Pełno! Z dgm mało, ale ogólnie b dużo, wczorja mieliśmy w G-sku goldenie spotaknie, chyba z 10 psiaków było :cool3: Quote
Viz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No ładnie, a ja nic nie wiedziałam! :angryy: Goldena może i nie mam, ale chętnie bym się zobaczyła z Wami. :lol: To pisz do nich, bo ja niestety nikogo nie znam. Im więcej nas tym lepiej! Opanujemy cały pociąg. :evil_lol: Quote
Polna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Viz']Polna, tylko obi będzie? wydaje mi się, ze będzie (w sumie nie wiem :eviltong: ) Quote
Viz Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 A na jakieś agility (pokazik, zawody...) nie ma co liczyć, czy istnieje jakaś mini szansa? :razz: Quote
Polna Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 zajrzyj na zawody 2007 w dziale agility ;) (Hopsa bedize organizować chyba :D ) Quote
Błyskotka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Nie opłaci mi się jechać ze szczeniakiem taki kawał drogi a do młodzieży brakuje nam kilku dni. Quote
Musiałek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 My ze względu na zawody napewno będziemy przez 2 dni :) No i będziemy się tez wystawiac ponieważ u żandnego z proponowanych sędziów jeszcze nie byłam :) Quote
DiDDlina85 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hmm..Pewnie się zjawie..ale raczej jako widz:) Quote
Recommended Posts