Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

simbik napisał(a):
Ja jestem na miejscu, to się postaram odpowiednio Cię ugościć :cool3: .

A ja i tak coś tam przygotuję...

tulasy napisał(a):
A pogoda w Łodzi zawsze jest dobra.
Ewentualnie na BISach może być różnie.

Michał

A Ty będziesz ze szpickami?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja i tak coś tam przygotuję...

A Ty będziesz ze szpickami?
pzdr.

Asiaczku! Tym razem na ring szpiców wyprowadzam tylko weterankę Aurę. Unga, z którą byłem na grudniowym Wilnie i będę w Budapeszcie, debiutuje w Młodym Prezenterze ( oczywiście nie zemną ).
Michał

Posted

Właściwie na chwilę obecną (nie licząc mojej niekonsekwencji - polskim sędzią na miedzynarodówkach mówiłam stanowcze "nie jadę") to tak :-)
Niby jest pociąg, ale podróż w pojedynkę z psem-ciamajdą pod ten pociąg wpadającym, kupą bagaży itp - jets czymś, czego wolałabym uniknąć :-)

Posted

Pilnie potrzebuję Kogoś, kto może mi kupić bądź oddać (:cool3:) katalog z Łodzi, bardzo pilnie, zapłacę.
Najlepiej ktoś z moich okolic, żebym mogła odebrać osobiście. BŁAGAM :modla: BARDZO MI ZALEŻY

Posted

filonek_bezogonek napisał(a):
panienkabubu

jesli chodzi o katalog z lodzi ten z maja to chetnie ci kupie i przesle poczta :) moze byc ?

nom byłabym wdzięczna, mam tylko nadzieję, że cena katalogu nie będzie wygórowana, jak w Katowicach (20zł) :/

Posted

Ja jade na caly weekend na 3 dni jak dobrze pojdzie;) W kazdym razie w sobote bede na pewno na wystawie bo wystaima w haszczaki.. a niedziele zobacze czy cos jeszcze bedzie do wystawiania:)

Posted

panienkabubu napisał(a):
nom byłabym wdzięczna, mam tylko nadzieję, że cena katalogu nie będzie wygórowana, jak w Katowicach (20zł) :/

o ile mnie pamiec nie myli to katalog kosztowal w zeszlym roku 10 zł ( ale nie jestem pewna bo juz przerobilam kilka wystaw i juz mi sie myli )