Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wreszcie! Trzeba będzie cos dobrego przygotować. Pogoda - mam nadzieję - będzie weekendowa i letnia, to i nastrój wystawowy musi byc odpowiedni, prawda? pzdr. Quote
simbik Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ja jestem na miejscu, to się postaram odpowiednio Cię ugościć :cool3: . Quote
tulasy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A pogoda w Łodzi zawsze jest dobra. Ewentualnie na BISach może być różnie. Michał Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 simbik napisał(a):Ja jestem na miejscu, to się postaram odpowiednio Cię ugościć :cool3: . A ja i tak coś tam przygotuję... tulasy napisał(a):A pogoda w Łodzi zawsze jest dobra. Ewentualnie na BISach może być różnie. Michał A Ty będziesz ze szpickami? pzdr. Quote
Agasia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 to juz zglaszac trzeba?! ojoj tak dawno nie zglaszalam mojego psa na wystawe... ale do lodzi sie chyba skusimy... Asiaczku! Zapraszamy "do nas" ;) Quote
Agasia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 to juz zglaszac trzeba?! ojoj tak dawno nie zglaszalam mojego psa na wystawe... ale do lodzi sie chyba skusimy... Asiaczku! Zapraszamy "do nas" ;) Quote
Agasia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Chodzilo mi o "moj oddzial", "moje miasto " ;) Quote
filonek_bezogonek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agasia napisał(a):to juz zglaszac trzeba?! ojoj tak dawno nie zglaszalam mojego psa na wystawe... ale do lodzi sie chyba skusimy... Asiaczku! Zapraszamy "do nas" ;) no termin pierwszy sie konczy wraz z marcem :) Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Agasia napisał(a):Chodzilo mi o "moj oddzial", "moje miasto " ;) Czyli do...? Pzdr. Quote
tulasy Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja i tak coś tam przygotuję... A Ty będziesz ze szpickami? pzdr. Asiaczku! Tym razem na ring szpiców wyprowadzam tylko weterankę Aurę. Unga, z którą byłem na grudniowym Wilnie i będę w Budapeszcie, debiutuje w Młodym Prezenterze ( oczywiście nie zemną ). Michał Quote
Gazuś Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 A ja mam teraz dylemat... Przyjechać - nie przyjechać... ;-) Jak będę miała miejsce w samochodzie to chyba przyjadę. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Czy Twoja obecność na wystawie w Łodzi zależy tylko od środka transportu?!:crazyeye: Pzdr. Quote
Gazuś Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Właściwie na chwilę obecną (nie licząc mojej niekonsekwencji - polskim sędzią na miedzynarodówkach mówiłam stanowcze "nie jadę") to tak :-) Niby jest pociąg, ale podróż w pojedynkę z psem-ciamajdą pod ten pociąg wpadającym, kupą bagaży itp - jets czymś, czego wolałabym uniknąć :-) Quote
panienkabubu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pilnie potrzebuję Kogoś, kto może mi kupić bądź oddać (:cool3:) katalog z Łodzi, bardzo pilnie, zapłacę. Najlepiej ktoś z moich okolic, żebym mogła odebrać osobiście. BŁAGAM :modla: BARDZO MI ZALEŻY Quote
filonek_bezogonek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 panienkabubu jesli chodzi o katalog z lodzi ten z maja to chetnie ci kupie i przesle poczta :) moze byc ? Quote
panienkabubu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 filonek_bezogonek napisał(a):panienkabubu jesli chodzi o katalog z lodzi ten z maja to chetnie ci kupie i przesle poczta :) moze byc ? nom byłabym wdzięczna, mam tylko nadzieję, że cena katalogu nie będzie wygórowana, jak w Katowicach (20zł) :/ Quote
tulasy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Czyli będziesz w Łodzi. Pzdr. U siebie bym nie był ???????????? Nawet jak niezgłaszam, to idę jako widz. KTM Quote
flashka-g Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja jade na caly weekend na 3 dni jak dobrze pojdzie;) W kazdym razie w sobote bede na pewno na wystawie bo wystaima w haszczaki.. a niedziele zobacze czy cos jeszcze bedzie do wystawiania:) Quote
filonek_bezogonek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 panienkabubu napisał(a):nom byłabym wdzięczna, mam tylko nadzieję, że cena katalogu nie będzie wygórowana, jak w Katowicach (20zł) :/ o ile mnie pamiec nie myli to katalog kosztowal w zeszlym roku 10 zł ( ale nie jestem pewna bo juz przerobilam kilka wystaw i juz mi sie myli ) Quote
Recommended Posts